RijLESS.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hele vriendelijke vrouw, heb erg goed kunnen lachen met haar en de tips die ze me gaf waren ook zeer handig. Dit in combinatie met goed en voordelig advies gaf me een heel goed gevoel over de algehele... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We hebben rustig gereden en ook op een rustig doorgaande weg in tegenstelling tot een ander rijschool waar bij je gelijk de snelweg op ging. Ook was de gehele focus van de rijinstructeur bij mij en he... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Waarom was het een goede ervaring? Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en er werd goed gekeken naar wat ik al kon. Wat heeft het bedrijf goed gedaan? Ze lieten mij zelf dingen prob... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vandaag op de A50 de leswagen van Rijless.nl tegengekomen. Kwam invoegen op de snelweg door met hoge snelheid de vrachtwagens in te halen om vervolgens de auto er tussen te proppen. Vrachtwagen in... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Ontdek Rijless.nl: Eerlijke Review, Beoordelingen en Aanpak van Klachten Bij Rijless.nl geloven we in transparantie en streven we naar kwaliteit in al onze rijlessen. Onze instructeurs bieden een persoonlijke aanpak, toegespitst op jouw leerstijl en behoeften. Lees de beoordelingen van tevreden leerlingen die hun weg vonden naar een geslaagd rijexamen dankzij onze professionele begeleiding. Echte Beoordelingen: Onze website toont echte beoordelingen van leerlingen die Rijless.nl hebben ervaren, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Open voor Feedback: Bij Rijless.nl waarderen we feedback. Heb je klachten of suggesties? We staan open om te luisteren en te verbeteren voor een nog betere ervaring. 100% Tevredenheidsgarantie: Wij gaan voor 100% tevredenheid! Mocht het niet bevallen, geen probleem. Neem dan contact met ons op en we lossen het voor je op. Je tevredenheid vinden we heel belangrijk. Betaalbaar en Betrouwbaar: Kies voor betaalbare lespakketten en een betrouwbare rijopleiding. Bij Rijless.nl weet je waar je aan toe bent, zonder onaangename verrassingen.

Klantenservice RijLESS.nl

Napisane przez firmę

Deskundig advies
We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur op 088 - 0042300. We staan graag voor je klaar!
Voor antwoorden en tips
Kijk op https://rijless.nl/hulp voor een heleboel antwoorden op de meest gestelde vragen en tips over je rijlessen, theorie of rijexamen

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 159

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Ik heb een hele goede ervaring gehad…

Ik heb een hele goede ervaring gehad met deze rijschool. De instructeur was geduldig, professioneel en wist precies waar mijn aandachtspunten lagen. Dankzij de duidelijke uitleg en persoonlijke begeleiding voelde ik me steeds zekerder achter het stuur. Ook werd er flexibel omgegaan met het plannen van lessen, wat heel fijn was. Zeker een aanrader voor iedereen die op een fijne manier wil leren rijden!

1 maja 2026

Odpowiedź od RijLESS.nl

Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! 🎉🚗 Super om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad bij Rijless.nl. Het team doet er alles aan om iedere leerling met geduld, duidelijke uitleg en persoonlijke begeleiding vol vertrouwen de weg op te helpen. Fijn dat ook de flexibiliteit rondom de lessen zo goed beviel! Geniet van je vrijheid en veel veilige kilometers gewenst. 💙
Team Rijless.nl

Oceniono na 5 z 5

Deon gaf me rijles en die man weet goed…

Deon gaf me rijles en die man weet goed lez te geven en is heel aardig en duidelijk.ik heb door hem in 1 keer me examen gehaald.

1 maja 2026

Odpowiedź od RijLESS.nl

Yess, in één keer geslaagd! 🎉🚗 Wat een topprestatie! Super om te horen dat je zo’n fijne begeleiding hebt gehad en met zoveel vertrouwen je examen hebt gehaald. Bij Rijless.nl doen we er alles aan om leerlingen duidelijk, rustig en met plezier te leren rijden. Geniet van je rijbewijs en heel veel veilige kilometers gewenst! 💙 Team Rijless.nl

Fijne proefrijles

Ik was best nerveus om de proefrijles te volgen en dat had ik doorgegeven aan de instructeur. Die heeft er rekening mee gehouden en mij daarvan afgeleid zodat ik van de proefrijles kon genieten.

28 kwietnia 2026

Annuleert steeds de afspraak

Annuleert steeds de afspraak. Erg onbetrouwbaar

30 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Jaap,

Dank voor je reactie.

Afspraken die herhaaldelijk worden verzet, passen niet bij hoe wij onze planning normaal organiseren. Wij werken met duidelijke afspraken en een vaste structuur in de rijopleiding.

In de praktijk kan een planning soms wijzigen door beschikbaarheid of afstemming, maar dit hoort beperkt en zorgvuldig te gebeuren.

Om dit te kunnen beoordelen, hebben we meer informatie nodig.

Neem daarom contact op met onze klantenservice via 088 – 0042300 of info@rijless.nl

RijLESS.nl

Oceniono na 1 z 5

This school is good at talking but the…

This school is good at talking but the performance not acceptable regarding the money they charge for the classes. Always ask for conditional payment regarding each class outcome. I paid 1350, and every time I have to bag, ask, and request to get an answer from them. Their customer service is at the lowest level compared to my previous school. My previous school could book an exam date less than 1 month in advance, and this school, Rijless, I asked them 2 months in advance and my supervisor approved that my driving is good, but still, they do not have any plans for how to handle it.
Please, Rijless, be honest and respect people's time and money. Why does your school just think about money?

One day you will pay for this dissatisfaction from your customers, it is clear to me.

16 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od RijLESS.nl

Ahmad, thank you for your additional feedback.

What you describe does not reflect how RijLESS operates. We focus on clear agreements, structured lessons and transparency about costs and progress throughout the driving course.

Planning lessons and especially exam dates depends on availability and external factors such as the CBR. This means timing cannot always be aligned with specific expectations or comparisons with other schools.

We handle situations like this carefully and in detail outside of public platforms. Please contact our customer service via 088 – 0042300 or [info@rijless.nl](mailto:info@rijless.nl) so we can review your situation properly.

RijLESS.nl

Hele fijne instructeur

Hele fijne instructeur! Legt alles goed uit en geeft je zelfvertrouwen in het rijden

28 kwietnia 2026

Odpowiedź od RijLESS.nl

Wat een toffe review! 🤩 Superfijn om te horen dat je je zo op je gemak voelt en met vertrouwen de weg op gaat. Daar doen we het voor bij Rijless.nl! 🚗💨

Veel veilige kilometers en blijf genieten van het rijden!

Oceniono na 3 z 5

Fijne en duidelijke lessen

Ik heb het al zeer fijn ervaren, met feduld is me alles geleerd en uitgelegd

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od RijLESS.nl

Fijn om te horen, dank je wel! 😄 Mooi dat je de lessen zo duidelijk en prettig hebt ervaren en stap voor stap alles hebt kunnen oppakken. 🚗

Gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers!

Oceniono na 5 z 5

Het was een chille chauffeur heel kalm…

Het was een chille chauffeur heel kalm en rustig waar door je snel op je gemak bent.
Ze geven ook veel vertrouwen want ik mocht al snel veel doen.
Ook denken ze fijn met je mee

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od RijLESS.nl

Wat een fijne review! 😄 Super dat je je zo snel op je gemak voelde en meteen veel vertrouwen kreeg, zo maken we samen stappen! 🚗💨 Bij Rijless.nl doen we er alles aan om jou relaxed én zelfverzekerd te laten rijden.

Op naar nog meer skills op de weg!

Doen!

Niet te duur en een fijne ervaring met mijn rijinstructeur. Ik moest helaas wegens omstandigheden een jaar wachten met lessen, dit was gelukkig allemaal geen probleem en kon na een jaar mijn lessen hervatten en natuurlijk geslaagd! Mijn overige uren heb ik terugbetaald gekregen! :) AANRADER

Odpowiedź od RijLESS.nl

Fijn om te horen, dank je wel! Mooi dat je na je pauze de draad weer zo goed hebt opgepakt en gewoon geslaagd bent. 🚗
Goed dat alles rondom je lessen soepel geregeld kon worden, daar staan we bij Rijless.nl voor.

Geniet van je rijbewijs en veel veilige kilometers!

Oceniono na 5 z 5

Was echt een leerzame proefles en…

Was echt een leerzame proefles en soerish heeft alles duidelijk uitgelegd

Odpowiedź od RijLESS.nl

Wat een lekkere start! 😄 Fijn dat je proefles zo duidelijk en relaxed was, precies wat je nodig hebt om goed te beginnen. 🚗

Op naar nog meer van dit soort stappen!

Fijne rijschool

Een heel prettige rijschool met vriendelijke mensen. Tijdens mijn proefles werd ik hartelijk ontvangen, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg achter het stuur. Ik raad deze rijschool dan ook zeker aan voor iedereen die op zoek is!

23 kwietnia 2026

Odpowiedź od RijLESS.nl

Wat fijn om te horen! 😄 Mooi dat je je meteen welkom voelde en met meer zelfvertrouwen de weg op ging. 🚗

Dank voor je aanrader en geniet van elke kilometer!

Oceniono na 4 z 5

Ik vond dit een prettige rijschool

Ik vond dit een prettige rijschool, de proefles werd snel ingepland. Ik kreeg een goede instructeur die dichtbij genoeg woonde.

23 kwietnia 2026

Odpowiedź od RijLESS.nl

Fijn om te horen, dank je wel! 😄 Mooi dat alles vlot geregeld was en je een instructeur had die goed bij je paste. 🚗

Gefeliciteerd met je rijbewijs en geniet van de vrijheid!

Oceniono na 5 z 5

Ik kon volgende dag al gelijk een…

Ik kon volgende dag al gelijk een proefles nemen en de proefles kreeg ik bij het begin goed uitleg en tijdens de rit ook. Erg vriendelijk

22 kwietnia 2026

Odpowiedź od RijLESS.nl

Wat een topstart! 😄 Super dat je zo snel terechtkon en meteen duidelijke uitleg kreeg, zowel voor als tijdens het rijden. 🚗

Fijn begin van je rij-avontuur – op naar meer!

Rijles ervaring

Een fijne vrouw die je ontspannen helpt. En een goede inschatting doet qua wat je kan. Zeker een aanrader!

22 kwietnia 2026

Odpowiedź od RijLESS.nl

Fijn om te horen, dank je wel! 😄 Mooi dat je je zo ontspannen voelde en dat de lessen goed aansloten op wat je nodig had. 🚗

Geniet van elke rit die nog komt!

Oceniono na 3 z 5

Positief

Ik vond het pakket veel ste duur. Ik zou gratis een herexamen krijgen, maar dan moet ik perse 5 lessen nemen en per les kost het mij 100 euro. Dit wordt er niet bijgezegd natuurlijk wanneer je het pakket neemt. Voor de rest was ik zeker tevreden met mij rij instructeur. Hij had heel veel geduld met mij en was heel erg positief altijd.

Odpowiedź od RijLESS.nl

Gul, dank voor je uitgebreide feedback.

Binnen RijLESS werken we met vaste en vooraf bekende voorwaarden rondom herexamens. Tussen examens wordt er altijd gelest, zodat er gericht gewerkt wordt aan verbetering.

Tijdens een traject kan de ervaring rondom kosten anders zijn wanneer een herexamen nodig is. Dat houden we scherp in onze communicatie.

Goed om te lezen dat je instructeur als geduldig en positief is ervaren. Dat is een belangrijk onderdeel van onze kwaliteit. Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs.

Wil je jouw situatie nog eens samen bekijken, dan kan dat via onze klantenservice op 088 – 0042300 of info@rijless.nl
Team RijLESS

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej