Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw. Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het was vrij snel mogelijk om een afspraak op de gewenste locatie te maken. Op de keuringslocatie (Naarden) was voldoende parkeer gelegenheid. De medische keuring startte vrijwel op het afgesprok... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Duidelijk, snel en deskundig. Goede uitleg van het proces en mogelijke resultaat. Vriendelijke neuroloog. Enige minpuntje voor de locatie in Leiden: de locatie en toegang tot de parkeerplaats was w... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een korte maar duidelijke inleiding over de keuring/er werden duidelijke vragen gesteld. Misschien een verbeterpunt... De receptie was met mijn afspraak onbemand waardoor ik mij niet heb kunnen aa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rijbewijskeuringdirect voert rijgeschikheidskeuringen uit in opdracht van het CBR.
Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Hallo
Was kwartiertje te vroeg, maar ze kwamen me gelijk halen,duurde al met al nog geen kwartier.
Voor mij viel het allemaal heel veel mee. Ik raad het iedereen aan die gekeurd moet worden, ga zo door !!!

Odpowiedź od Rijbewijskeuringdirect
Snel een afspraak kunnen maken, alles verliep prima. Alleen wél jammer dat men niet telefonisch bereikbaar is. Alles via de mail, dat is soms even lastig als je snel een afspraak moet verzetten! Maar is goed opgelost…

Odpowiedź od Rijbewijskeuringdirect
was een hele fijne rustige arts die alles goed uitlegde

Odpowiedź od Rijbewijskeuringdirect
Ik ben duidelijk en eerlijk geholpen

Odpowiedź od Rijbewijskeuringdirect
Locatie goed te vinden, afspraak op afgesproken tijd. Kort, duidelijk en geen onzin gesprek

Odpowiedź od Rijbewijskeuringdirect
Kundige arts, wees mij op het feit dat er bij de invulling gezondheid verklaring een fout heeft gezeten. Hij zou daarover rapporteren.

Odpowiedź od Rijbewijskeuringdirect
Vakkundig en eerlijk gesprek gehad.

Odpowiedź od Rijbewijskeuringdirect
Zeer goed geïnformeerd over de procedure, de rol in de procedure van het CBS, de rechten en plichten van de klant ten aanzien van de dienstverlening.
Goed toegankelijke lokatie ook om te parkeren.
Professionele afhandeling

Odpowiedź od Rijbewijskeuringdirect
Een snelle beoordeling door een geduldige cardioloog met wat aanvullende informatie over mijn zeer kleine hartafwijking.
Klasse

Odpowiedź od Rijbewijskeuringdirect
Was snel aan de beurt....
Goed en snel verlopen gesprek

Odpowiedź od Rijbewijskeuringdirect
Goed geregeld allemaal..goede psychiater en keuringslocatie op kwartier rijden in Leiden..voor mij.
Adequate reacties via de mail, top! Geef toch maar 4 van de 5 sterren omdat het 5-jaarlijkse keuren in mijn ogen niet meer nodig is...ziektebeeld al vele jaren in remissie. Maar dat bepaalt het CBR natuurlijk.

Odpowiedź od Rijbewijskeuringdirect
De prijs was een stuk lager dan andere .
Ben in Naarden geweest, parkeren voor de deur.
Was te vroeg, eerder geholpen.
Prima dokter.
5 sterren waard

Odpowiedź od Rijbewijskeuringdirect
De afspraak was strak gepland. Ging in mijn beleving perfect. De arts zeer correct met de vragen en antwoorden.
Lokatie in Groningen is goed gekozen parkeermogelijkheden ruimvoldoende.