Oceniono na 1 z 5

Helt igennem smagsløst og kedeligt. Men sindssygt dyrt. Har smagt deres Tikki Madala og Butter chiken. Kunne lige så godt have drukket en kop vand. Deres bolognese er lige til at smide ud. Køb det ikk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk koncept. Jeg køber fra rigtigmad fordi de tilbyder animalske produkter af høj kvalitet. Økologisk og 100% græsfodret oksekød, og Islandsk laks uden sprøjtegift er i den grad de ting jeg vær... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været kunde hos RigtigMad.dk i mange år - både i tidligere og nuværende setup og har kun godt at sige om både produkter og service. Jeg køber primært kød/fisk, og jeg er glad for at købe dis... Zobacz więcej

1. Jedzenie z dowozem

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Rigtigmad, et samlingspunkt for Danmarks bedste madvarer med fokus på gennemført håndværk, upåklagelig kvalitet, 100% naturlige produkter, produceret af mennesker vi kender og elsker. Vores samarbejde med små producenter bringer de bedste madvarer direkte hjem til dig. Vi er din venlige, lokale, bæredygtige, renere end ren mad-formidler. En sundere og simplere måde, at skabe et bedre fødevaresystem for dig, din familie og resten af Danmark. Kasper, Kristian & Thomas

4,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Gode friske madvare

Gode friske madvare, dufter altid godt både inden tilberedning og naturligvis efter tilberedning.
Altid levering på aftalte dag.

5 stycznia 2021

Super fin kvalitet

Super fin kvalitet. Elsker at fisken er linefanget, kødkvæget er græsfodret og grisene Og kyllingerne har gået frit udendørs. Top lækker kvalitet, perfekt levering og ja det er lidt dyrere end supermarkedet, men 1000 gange bedre og så vil jeg hellere have ordentlig kvalitet og så skære lidt ned på kødforbruget...

2 stycznia 2021

Lækker mad

Lækker mad. God smag og god kvalitet. Bliver leveret som aftalt i kasse, som kan stå og vente til du kommer hjem - uden problemer.
Vi har nu bestilt rigtigmad flere gange.

29 grudnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Har nu prøvet næsten alle deres…

Har nu prøvet næsten alle deres færdigretter og nogen smager da ok men intet specielt.
Dog er jeg rigtig skuffet over mængden af deres færdigretter. De er virkelig små og man bliver slet ikke mæt. Så man betaler faktisk 50kr for en ret uden at blive mæt.

Man kan godt nok ikke smage at en Michelin kok er en af stifterne. Virker masseproduceret. Med det sagt er deres pølser lækre hvilket giver en stjerne.

26 grudnia 2020

Hej Vincen,
Tak for din respons. Vi er selv meget glade, og bruger rigtig megen tid på at udvikle, teste og forbedre vores færdigretter. Ja faktisk, så er vi hele to tidligere Michelin Kokke. der udtænker og udvikler retterne, og har så en tredje Michelin Kok, der producerer retterne. Så vi synes, at der er godt styr på tingene! MEN en ting er at lave Michelin-mad, en anden ting er at udvikle og facilitere en produktion af x-enheder, der skal til for at kunne producere færdigretter, som vores kunder har lyst og mulighed for at betale for, og det kan jeg garantere for, er meget sværere end at stå og lave Michelin-mad. Det burde din respons være et godt eksempel på.

Så selvom vi smager, smager, og smager, og selvom vi finder de bedst mulige råvarer inden for det økonomiske råderum vi har, og selv er ganske tilfredse, ja så er det desværre en kendsgerning, at vi ikke kan gøre alle tilfredse.

Heldigvis rammer vi dig bedre med vores pølser, og det er vi glade for.

Tak din tilbagemelding og velbekomme .....

De bedste hilsner
Erik, Thomas & Rigtigmad.dk teamet

Oceniono na 5 z 5

Lækre produkter og god service

Har købt flere gange og gør det helt sikkert igen.
Deres produkter, og især udskæringerne af sortfodsgris, er fantastisk lækre og noget, der ellers ikke har været nemt at få fat i. Lækre råvarer og god inspiration til tilberedning.
Leveringen har også fungeret smertefrit. Og da der en enkelt gang var en vare, der manglede, blev det fulgt op på både telefon og mail proaktivt, og en god løsning fundet.

22 grudnia 2020

Altid lækkert

Altså, det er jo lige før man ikke gider købe sit kød andre steder ... specielt, når man er gået ned i mængder og op i kvalitet, kan det ikke blive meget bedre.

22 grudnia 2020
Oceniono na 3 z 5

Ærgerligt ikke tilgængeligt for alle

Jeg er vild med kvaliteten i Jeres produkter. Dog er det ærgerligt, at det ikke er muligt for alle at nyde godt af Jeres produkter medmindre man køber for Jeres mindstebeløb på 500 kr. Det sorterer nogen fra. Et mindstebeløb på 500 kr er mange penge for rigtig mange mennesker der bor alene.

Det håber jeg I vil genoverveje.

16 grudnia 2020
Oceniono na 2 z 5

Jeg købte gamle Jomfruhummer

Jeg købte Jomfruhummer, som viste sig at være 1 år gamle, bevares de kunne holde sig endnu et år, men naivt tænkt havde jeg forvente friskfrosset fisk. De smagte fint, og har efterfølgende set samme pakke i det lokale supermarked til samme pris.
Jeg fik også fiskefrikadeller, som syntes smage mest af fiskemel og ikke så meget af rigtig lækker frisk fisk.
Ærgerlig mad og spild af god appetit, for jeg havde forventet meget mere kvalitet og god smag, når nu Thomas Rode står forrest og er garant for kvaliteten.

16 grudnia 2020

Kære PSørensen,

Tak for din respons. Jeg sætter stor pris på, at du giver dig tid til at vende tilbage ang. din oplevelse af vores produkter. Dog bliver man lidt ked af det, når de mange anstrengelser vi gør os for at lave noget ekstra godt, ikke går rent ind som i dit tilfælde. Det glæder mig at jomfruhummerne smagte godt trods din tvivl. Man har jo lov til at blive positivt overrasket.
Mht. fiskefrikadellerne, der i øvrigt er en af vores mest populære produkter når man ser på genkøb, er jeg voldsomt ked af at de smager af fiskemel, da de i modsætning til de fleste af vores kollegers, faktisk IKKE indeholder noget fiskemel, men blot en meget lille andel kartoffelmel.

Mvh
Thomas Rode & RM Teamet

Lækkert og nemt

Lækkert, nemt og så leverer i hvor mange andre koncepter ikke gør geografisk. Sætter stor pris på at det er dansk, ØKO og naturligt.

15 grudnia 2020

Nej - det er ikke dyrt.

Kun gode erfaringer med rigtigmad.dk. Særligt deres kødvarer er uovertrufne. Nogle vil mene at priserne er høje, men sammenlignet med et vacuumpakket produkt fra supermarkedets køledisk, er prisen decideret lav. Du får nemlig langt mere værdi pr. krone hos rigtigmad. Dyrevelfærd og økologi synes at være en selvfølge. Og så bliver det bragt direkte til din dør.

14 grudnia 2020

Flymad

Med stor forventning ift. beskrivelsen sætter vi tænderne i vores første måltid fra rigtigmad, kylling i rød karry. Det var absolut intetsigende, kønsløst og fuldstændig uden smag. Det mindede mest af alt om flymad.
Næste dag prøver vi boller i karry i forhåbning om, at det er bedre, men bliver dybt skuffede... også intetsigende....
Vi har stadig 3 retter, som vi faktisk ikke har lyst til at smage ....
Kan absolut ikke anbefales herfra.
Vh. J&G

14 grudnia 2020

Kære Gitte
Tak for din respons. Jeg sætter stor pris på, at du giver dig tid til at vende tilbage ang. din oplevelse af vores produkter. Dog bliver man lidt ked af det, når de mange anstrengelser vi gør os for at lave noget ekstra godt, ikke går rent ind som i dit tilfælde. Især fordi hvert batch af færdigretter følges nøje under processen, hvorefter hele teamet smager stikprøver af batchet inden, det bliver frigivet til salg. Så med baggrund i det arbejde vi, to tidligere køkkenchefer med CV'er på nogle af landets bedste restauranter, lægger i at skaffe de økologiske varer, udvælge de rigtige krydderier, gennemprøve opskrifterne, følger dem gennem tilberedningen, smager dem til, ja så er vi naturligvis voldsomt kede af at det ikke ikke lykkedes os at tilfredsstille du og din families smag.

De bedste hilsner
Thomas & RigtigMad.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej