Kun gode erfaringer med rigtigmad.dk. Særligt deres kødvarer er uovertrufne. Nogle vil mene at priserne er høje, men sammenlignet med et vacuumpakket produkt fra supermarkedets køledisk, er prisen dec... Zobacz więcej
Helt igennem smagsløst og kedeligt. Men sindssygt dyrt. Har smagt deres Tikki Madala og Butter chiken. Kunne lige så godt have drukket en kop vand. Deres bolognese er lige til at smide ud. Køb det ikk... Zobacz więcej
Fantastisk koncept. Jeg køber fra rigtigmad fordi de tilbyder animalske produkter af høj kvalitet. Økologisk og 100% græsfodret oksekød, og Islandsk laks uden sprøjtegift er i den grad de ting jeg vær... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har været kunde hos RigtigMad.dk i mange år - både i tidligere og nuværende setup og har kun godt at sige om både produkter og service. Jeg køber primært kød/fisk, og jeg er glad for at købe dis... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Rigtigmad, et samlingspunkt for Danmarks bedste madvarer med fokus på gennemført håndværk, upåklagelig kvalitet, 100% naturlige produkter, produceret af mennesker vi kender og elsker. Vores samarbejde med små producenter bringer de bedste madvarer direkte hjem til dig. Vi er din venlige, lokale, bæredygtige, renere end ren mad-formidler. En sundere og simplere måde, at skabe et bedre fødevaresystem for dig, din familie og resten af Danmark. Kasper, Kristian & Thomas
Sleipnersvej 1, 4600, Køge, Dania
- +45 60 88 33 38
- kundeservice@rigtigmad.dk
- rigtigmad.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Læs det der står med småt efter hele…
Læs det der står med småt efter hele lovprisning / beskrivelse kød og fisk
Det hele er frosne kød og fiskevarer, også rullepølse og der var en kæmpe fedtkant hele vejen rundt
Gider næsten ikke spise de dyre varer jeg har købt hos Rigtigmad.
Når jeg køber hos nemlig.com er det friske ferske varer på køl, så lækkert i sammenligning med dette.
Fortjener kun 1/2 stjerne

Rigtigmad ER rigtig mad😎
Jeg er fan, fan, fan😎
Rigtigmad er rigtig mad, bare nemmere. Vi har prøvet rigtig meget forskelligt fra Rigtigmad, uden at blive skuffet, så det er svært at fremhæve noget, men jeg prøver alligevel; fiskedeller med masser af smag og FISK, konfiterede andelår, rigtig bacon, skønne pølser fyldt med KØD, uden at være tørre🤩 De agernfodrede sortfodsgrise er et kapitel for sig, og det mest fantastiske kød. Nemme frosne jordskokker, som bare gør vores liv nemmere.
I denne uge prøver vi mere nyt, og jeg glæder mig til de soltørrede tomater, og artiskokker i olie + store kyllinger lige til at smide på grillen😎
Trumfen er, at det meste er økologisk😍

Fantastisk velsmagende produkter.
Fantastisk velsmagende produkter.
Stort udvalg.
Levering helt i top.
Priserne er ok.
Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Rigtigmad
Høj kvalitet, og i den dyre ende...
Dyrt, men godt. Rigtig Mad leverer høj kvalitet, og til høje priser. Leverancerne kommer som bestilt og er perfekt emballeret og til forskel fra andre leverandører er der ingen risiko for, at varerne tør før de kommer i fryseren. Den tryghed er også værd at betale for.

Odpowiedź od Rigtigmad
I really love the products from Rigtig…
I really love the products from Rigtig Mad, and the whole family is looking forward to receive the quality meals😘

Odpowiedź od Rigtigmad
Altid mad af højeste kvalitet
Altid mad af højeste kvalitet. God levering - bruger det jævnligt

Odpowiedź od Rigtigmad
Vi er desværre utroligt skuffede over…
Vi er desværre utroligt skuffede over færdigretterne - de er stærke, men uden den gode runde smag man forventer, og kødbollerne er i en uspiselig konsistens i fx boller i karry, som vi ellers tænkte var en sikker vinder til ungerne. Købte er ret stort parti mad til fryseren, til de travle dage med fodboldtræning mv. og jeg havde gode forventninger, men tænker ikke vi får resten spist efter at have prøvet et par stykker. Intet har været lækkert. Dog er jeres øvrige produkter lækre, men hold Jer fra færdigretter.

Hjemmelavet økologisk mad
Det er hjemmelavet økologisk mad, til en pris der er nogenlunde når produkterne er på tilbud. Man kan supplere med lidt tilbehør og maden er klar. det er så rart!
Fiskefrikadellerne er super gode og luftige omend små i forhold til forventningen på fotoet, men antal gram burde fortælle mig fotoet snyder. Det er også ok nu de smager fint.
Det sagt så er tomatsaucerne i retterne alt for krydrede, den indiske dhaal for autentisk stærk, og kødbollerne i karryretten er små faste gummisten. Det er sikkert dejligt kød bare super træls de er lavet til gummikonsistens. Jeg har måtte tynde samtlige retter så de ikke var for stærke, og det er selvfølgelig en smagssag, hvad man er til. Normalt elsker jeg ellers krydret mad. Men det var meningen det skulle være tag op og varm mad, ikke tilpas maden.
Der er mange retter jeg aldrig ville bestille igen. Men nemt er det, og varene er pakket forsvarligt og leveret til tiden.

Disappointment
After reading all good reviews here I was very disappointed when my first order came:
- all meat and fish items were frozen. Even sausages and salted fish!
- There were only several days left before expiry date on cheeses and sausages. That's really annoying, when you pay this much for 4 sausages and they arrive frozen, packed a year ago and have only few days left before expiration!
- fish and sausages had too much salt in them to our taste

Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Faktiske pølser, sortfodsgris, og meget meget mere. Super god kundeservice, problemfri levering og kvalitet i en klasse for sig!

Odpowiedź od Rigtigmad
Super go og sund mad man leverer her…
Super go og sund mad man leverer her fra, meget velsmagende og hurtig levering.
Jeg vender snart tilbage 👏🏻

Virkelig god kvalitet.
Virkelig god kvalitet og smagen er i top.
Nemt at bestille og hurtig levering.
Stor anbefaling herfra.

Lækkert økologisk kød
Stort udvalg af lækre økologiske produkter. Vi køber næste al vores kød hos rigtig mad det smager bare bedre! Det er skønt at have fryseren fyldt med muligheder. Og så er det fedt med hurtig levering når den er tom og man opdager det sent :)

Gravad Islandsk Laks
Vi spiste i går rigtigmad.dk's Gravad Islandsk Laks og det er da noget af det bedste og lækreste vi har fået i lange tider 😀
Og man får lyst til at skrive, at det smagte OGSÅ godt.

Kvalitet i top
Det er altid en super god oplevelse at få madvarer fra Rigtigmad. Færdigretterne kan jeg ikke udtale mig om, for det køber vi ikke lige bortset fra de små fiskefrikadeller med laks. De er formidable. Derudover økologisk kød, confiterede andelår, bacon med chipotle, forskellige fisk, både fersk og røget.

Odpowiedź od Rigtigmad
Maden var fremragende og smagte utrolig…
Maden var fremragende og smagte utrolig godt. Men, havde min kæreste ikke tilfældigvis opdaget leveringen, havde maden fået lov at stå udenfor opgangen midt i solen.

Utrolig god kvalitet
Utrolig god kvalitet, stort udvalg af skønne vare - hurtig levering. Kan kun anbefales.

Odpowiedź od Rigtigmad
Det er trygt at bestille mad…
Det er trygt at bestille mad herigennem, da man ved alt er blevet gennemtjekket. Oveni er det virkelig lækkert! Varm anbefaling herfra.

Odpowiedź od Rigtigmad
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.