1. Sklep z telefonami komórkowymi

Napisane przez firmę

Hos RigtigGod giver vi kvalitetsprodukter et nyt liv – og et nyt hjem. Når virksomheder afslutter deres telefon- og it-ordninger, opkøber vi deres enheder, gennemgår dem grundigt og gør dem klar til næste kapitel. Det betyder, at du får pålidelige produkter til priser, der er lige så venlige mod budgettet som mod planeten. RigtigGod? Ja, det er ikke bare navnet – det er hele idéen.

3,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

PAS PÅ HER

PAS PÅ HER! Jeg har aldrig anmeldt nogle firmaer før, men tænker at jeg er nødt til at skrive her, så andre har mulighed for at se hvad dette firma har gang i.
Jeg bestiller en fabriksny iPhone 15 fra deres hjemmeside. De sender en ordrebekræftelse på dette. Dagen efter får jeg en SMS, med billede af en iPhone som ikke er pakket ind eller noget. Personen spørger om det er ok at de sender mobilen på billedet, som er NY, men bare uden original emballage.

Jeg takker NEJ og undersøger på deres hjemmeside hvad ordet “fabriksny” betyder, ifølge DEM. De skriver selv, at det er en helt ny tlf i original emballage.

Dette skriver jeg til fyren på sms’en. Han siger følgende: “Ok fair nok. Dem vi har kommer sådan der fra Aplle. Sorry champ. Jeg anullerer ordren. Er der det mindste jeg kan hjælpe med så siger du bare til... mvh Kristian “

Jeg insister dog på, at jeg vil have den ordre jeg har bestilt og de har bekræftet.

De ringer flere gange, men jeg tager den ikke, da jeg tænker at det er klogt at holde kommunikationens skrift i dette tilfælde.

Status er nu, at de ikke svarer tilbage på SMS eller på min mail, hvorpå ordrebekræftelsen er.
Desuden har de “pludselig” ikke flere “fabriksnye” iPhone 15 på lager, kun brugte??? Så gad vide om det billede jeg fik af en “ny” iPhone var så ny endda??

Jeg vil lige understrege, jeg prøver at købe en fabriksny tlf, jeg ved ikke hvordan firmaet håndter at handle med brugte mobiler.

22 października 2025

Kundeservice til UG

Rigtig god dialog, meget konstruktiv og overskuelig. Kan stærk anbefale dette sted. Meget tilfreds med det løsningsforslag Kristian kom med.

18 września 2025

Super kundeservice

Super kundeservice, billige priser og hurtig levering.

6 sierpnia 2025
Logo RigtigGod ApS

Odpowiedź od RigtigGod ApS

Hej John,

Tusind tak for din anmeldelse😊
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.
RigtigGod dag til dig 😊

Med venlig
Kristian
RigtigGod.dk

Ærlige, hurtige, serviceorienterede

Efter et par forgæves forsøg på DBA med at købe en hæderlig iPhone 14, faldt jeg over rigtiggod.dk.
De har en velfungerende side, varen var beskrevet i detaljer og havde en ærlig stand-kategorisering.
Jeg købte den via siden, fik alle behørige e-mails og bad om at få lov at afhente den hos dem fremfor at vente på forsdendelsen.
Kommunikationen var hurtig og oprigtig og da jeg afhentede varen, blev jeg serviceret på stedet ift. at teste dens funktioner mm.
Kan virkelig anbefale dem; ærlige, hurtige, serviceorienterede.

4 sierpnia 2025
Logo RigtigGod ApS

Odpowiedź od RigtigGod ApS

Hej Mads,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord 🙏😊
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores hjemmeside, kundeservice og afhentning af din iPhone 14.

Tak fordi du valgte os – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.
Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye telefon, og vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen.

RigtigGod dag til dig 😊

Med venlig
Charlotte
RigtigGod.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej