Flink personale og sød venlig. Før jeg skulle opereres så fik jeg vide at det normalt man ikke kan trække vejret begge næse og fik vide at der var ikke noget galt med min næse jeg presset og presset... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk klinik med det bedste personale! Hvis jeg kunne give 100 stjerner, så gjorde jeg det uden tøven. Hele teamet – læger, sygeplejersker og kirurger – er simpelthen de bedste. Jeg har fø... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg fik for kort tid siden opereret min næsehump væk af Henrik som jeg varmt kan anbefale. Derudover kæmpe tak til den mandlige sygeplejerske som tog enormt godt imod mig og sørgede for at jeg slap... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er så glad for at jeg valgte Henrik brehdahl og Rhinoklinikken. Det er aldrig sjovt at blive opereret, men Jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen igennem. Verdens sødeste personale, fra C... Zobacz więcej
Rhinoklinikken ligger i Helleruphus og er et privathospital med patienten i fokus. Det understøttes af de "Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser" der udføres af Danske regioner hvor Rhinoklinikken år efter år ligger i topplaceringerne. Vi specialiserer os i næse- og bihulekirurgi, herunder kosmetiske næseoperationer udført af kirurger med mere end 15 års erfaring. Vi er det sted i landet, der udfører flest ydre næseoperationer, og er et af de to privathospitaler, der er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udføre ydre næseoperationer på offentlige patienter. Typiske patienter i denne kategori har tidligere brækket næsen, har en medfødt misdannelse af næsen, eller har svært ved at få luft igennem næsen. Vi har særaftale med region Hovedstaden som det primære private behandlingstilbud hvor man som patient kan tilbydes kirurgisk behandling af næse og bihulesygdomme når de offentlige sygehuse ikke har mulighed for behandling indenfor 4 uger. Vi udfører også andre behandlinger inden for øre-, næse-, hals- samt lungemedicin. Vi tilbyder undersøgelse og behandling gennem sundhedsforsikringer, gennem "Det udvidede frie sygehusvalg" og gennem privatbetaling Ved kosmetisk næseoperation tilbyder vi en forundersøgelse med 3D-simulation baseret på patientens individuelle ønsker og hvad der er muligt for den enkelte patient.
Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Kan 110% anbefale Rhinoklinikken. Jeg blev opereret af Henrik d 1 juli, og jeg er simpelthent så tilfreds med mit resultat. Det har ændret mit liv fuldstændig, og resultatet er over alle forventninger. Personalet var alle mega søde og gjorde sig umage i at man skulle føle sig tryg på operationsdagen, hvilket var meget rart for mig som var utrolig nervøs.
Henrik imponerer allerede ved formødet, ved at han med det samme, kan se hvad der skal laves ved næsen, og hvad man vil blive glad for. Man føler sig i trygge og kompetente hænder hos ham. Det er den bedste beslutning jeg har taget i mit liv, og jeg vil varmt anbefale jer at blive opereret hos Henrik. Hvorfor tage til Tyrkiet, når vi har den bedste herhjemme i DK?
Jeg valgte Henrik fra rhinoklikken til min kosmetiske næseoperation og jeg har været 100% tilfreds med mit valg lige siden jeg mødte ham første gang. Man får sådan en fantastisk behandling og al personalet er så opmærksomme på en, hygger om en, og laver også sjov med en 😁 Resultatet er også blevet SÅ godt, så jeg har bare intet dårligt at sige om min oplevelse.
Kan desværre ikke anbefale rhinoklinikken, da de IKKE vil operere en næse i lokalbedøvelse.
Selvom man ellers godt kan operere en næse i lokalbedøvelse, så gider de ikke, da de åbenbart tjener flere penge på fuld narkose!!!
Hej jeg var inde hos rhino, og blive opereret.
Da jeg kom ind til dem, var de glade og hjælpsomme, en bedre behandling som jeg fik der inde, finder man ingen steder, så jeg kan varmt anbefale jer at tage der ind, og blive opereret
Mvh Jan
Jeg blev opereret i august 2019. Både anæstesiologen og kirurgen Henrik viste overordentligt høj kompentence og tryghed i sin profession. Jeg fik grundig information om hvad det der var muligt og realistisk at lave. Ville ikke vælge anden kirurg eller klinik!
Når man overvejer at operere sin næse, er det utvivlsomt en rhinolog som Henrik man skal konsultere :)
Jeg valgte selv at blive opereret hos Rhinoklinikken, fremfor hos det offentlige. Og det er én af de bedste beslutninger jeg nogensinde har truffet. Efter en konsultation hos Henrik, hvor han gjorde mig så rolig omkring selve indgrebet, var jeg slet ikke i tvivl om at jeg gerne ville opereres på Rhinoklinikken. Jeg er aldrig blevet opereret før, men de søde sygeplejesker, narkoselægen samt min kirurg Henrik, fik mig alle sammen til at føle mig så rolig og tryg under hele forløbet. Selve operationen gik så godt, og jeg blev taget så godt hånd om fra start til slut! Jeg er generelt ikke glad for blod, nåle og hospitaler, men det hele gik bare så roligt og allerede en time efter operationen kunne jeg rejse mig gå hjem. Så kæmpe anbefaling herfra.
Følte mig tryg under hele forløbet og resultatet er bare i orden! Søde, hjælpsomme og dygtige folk - jeg vil helt klart anbefale klinikken
Det er en super klinik. Dygtig kirurg, sympatisk og positivt personale, fine forklaringer, trygge rammer, simpelthen helt i top ❤❤❤
Jeg havde den bedste oplevelse hos Rhinoklinikken, og vil anbefale dem til alle, som har brug for at få lavet en operation i deres næse. Her fik jeg den rette professionelle rådgivning og omsorg. Jeg led af at have mange polypper i mine bihuler, og var bange for operationen, da jeg skulle være i fuld narkose. Lægerne og sygeplejerskerne var tålmodige med mig og beroligede før operationen, og fik bagefter en god opfølgning på min operation.
Er SÅ glad for at jeg valgte en dansk klinik til min kosmetiske næseoperation ☺️
Man følte sig tryg allerede fra første konsultation, der var god tid til spørgsmål og snak.
På operationsdagen er man omringet af glade kompetente mennesker, som gør alt for at man skal slappe af og få en god oplevelse.
Anæstesi holdet var fantastiske og selv om det aldrig er sjovt at skulle i narkose har min oplevelse med det været så god, at jeg på ingen måde er blevet afskrækket, og jeg er dybt imponeret over hvor godt jeg havde det ved opvågningen.
Det at man kan vågne og komme hjem i sin egen seng samme dag betaler jeg glædeligt lidt ekstra for. Jeg er Idag SÅ glad for at jeg ikke skulle sidde et sted i udlandet efter operation, blot for at spare x antal tusinde kroner.
Hvorfor dog rejse til udlandet når vi i DK har ligeså dygtige og kompetente læger lige ved hånden.
Min varmeste anbefaling til Rhinoklinikken og den dygtige Overlæge Niclas Rubek og hans team som stod for min operation.
De varmeste anbefalinger herfra 🤗
Jeg skulle vente mere end 3mdr. på at blive opereret hos det offentlige! En kær ven anbefalede mig at kontakte Rhino klinikken på Bulowsvej 2000 Frederiksberg! Og den oplevelse vil jeg dele med alle der vil læse om det!
Har aldrig før i mit liv mødt så proffesionelt et personale!
Søde og rare.... føltes som at besøge en rar og i møde kommene familie!
Blev opereret af Niclas.....verdensklasse kirug ........så hvis i har set sundheds magasinet! Så har i også set Niclas i aktion! Så tøv ikke ring til Rhino Klinikken
Vh.
Helle.....
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.