Retrodisk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Beställde ''Underworld: Evolution'' på Blu-Ray för ett billigt pris, och jag är väldigt nöjd! Snabb leverans, tog bara två arbetsdagar. Trots att filmen var begagnad, så var den fint inslagen i plast,... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Uppskattar verkligen att kunna hitta äldre filmer. Snabb service! Inte att förglömma den fina hälsningen på ett hjärta i paketet. Det värmde och man kände att man inte bara va en osynlig kund. Åter... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tjena folket som kollar upp sidor på trustpilot precis som jag gör och jag vill dela med mig att ni får hem filmerna och en trevlig hjärtformad posterlapp med en Tack hälsning som vissar uppskattning... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans plus ett så otroligt gulligt medd liggandes i paketet, de är man verkligen inte van vid att få!!!

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z płytami DVD

Napisane przez firmę

Välkommen till RetroDisk – Din Portal till Filmklassiker! Älskar du klassiska filmer och vill återuppleva de magiska stunderna från förr?

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 35

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Bedrövligt aldrig mer det var första…

Bedrövligt aldrig mer det var första och sista gång jag gjorde en beställning hos er RetroDisk.se ni på står att ni ligger Örebro bara snack …skulle kollat först innan beställningen om ni hade organisationsnummer men det har ni inte har skrivit till er på era angivna mail adresser och undra vart mina grejer har tagit vägen men inget svar…. det var en månad sedan jag gjorde beställning men utan resultat.
Man kan se att ni har gjort uppdatering på eran sida två tillfällen och dom två filmerna jag beställde apornas planet box och AI innan beställningen så lös dom grönt och efter rött så fort jag hade betalat och fick min orderbekräftelse det gick snabbt men leveransen uteblev i sin frånvaro kommer säkert aldrig få min leverans ….nääää fyfannnn på ren svenska pengarna tog ni 457 kr men ej fått nån leverns än blev riktigt arg och ledsen

24 czerwca 2025
Oceniono na 3 z 5

Återkoppling och leveranstid.

Det hade vart full pott om jag fått svar på mina mail till info@ adressen angående leveransen som drog ut på tiden och kom först 9 dagar efter lagd order.

2 lipca 2025

Varor skickas inte. Ingen kontakt

Enligt deras egna villkor, så ska varor skickas inom 5 arbetsdagar. Mina filmer har inte blivit skickade och ingen återkoppling från företaget på någon av deras mejladresser.
Rekommenderar ingen annan att köpa från dessa.

11 lipca 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Får nog utvärdera en varning för detta företag

Får nog varna för Retrodisk.
Snabb leverans för all del, men:
Om det är något problem med en film blir det helt tyst, de vägrar svara på mail och duckar helt kommunikation.
Jag köpte en "ny" Bluray, (dyrtI som hade fettfläckar på skivan, trots den var inplastad (i återförslutbar påse)
och den fungerade inte att läsa, trots försök i två olika spelare.
Inte ett livstecken från dem efter det, trots flera försök

20 czerwca 2025
Oceniono na 4 z 5

Trovärdiga, men svåra att kontakta

Hemsidan är lite speciell då den inte beskriver filmerna särskilt bra i handling. En film hade en helt annan handling på hemsidan än på baksidan av fodralet. Dessutom försökte jag mejla utan att få svar. Men produkterna kom och var inplastade vilket är ett bra intryck.

18 czerwca 2025

Bra site

Gjort ett par köp och det har alltid fungerat väldigt bra. Kul att det fortfarande finns butiker som säljer filmer på bluray nu när de flesta stora drakar har slutat med det. Rimliga priser och fin service, tack!

11 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej