Retalabs Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We hebben hier inmiddels meerdere keren besteld. De producten werken goed en de levering is altijd snel en netjes. Normaal gesproken schrijf ik eigenlijk nooit reviews, maar deze keer maak ik gra... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ondanks mijn eerdere ervaring wil ik mijn review graag aanpassen. Ik had destijds een R besteld en na het mengen bleef het water erg troebel. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super snelle levering! Alles netjes verpakt en je kon alles netjes volgen... We zitten met onze Retamammie in een groepschat waar we onze ervaringen en tips kunnen delen... een echte aanrader zou ik... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, top kwaliteit producten en een goede klantenservice. Mocht er een probleem zijn proberen ze je zsm te helpen en een oplossing te bedenken en denken ook met je mee. Nemen ook verantw... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 77

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Na 4 dagen geen bevestiging te hebben…

Na 4 dagen geen bevestiging te hebben ontvangen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik weet nog steeds niet wat er mis is gegaan maar pas 5 dagen na het plaatsen van mijn bestelling wordt het nu (als het goed is) toegestuurd.

22 czerwca 2026

Hi,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat de bevestiging niet goed is aangekomen.

Zodra je contact met ons opnam, hebben we dit direct nagekeken en is je bestelling alsnog verwerkt. Bij vragen of onduidelijkheden kunnen klanten ons altijd rechtstreeks via WhatsApp of e-mail bereiken, zodat we dit meteen kunnen oplossen.

We nemen je feedback mee om onze communicatie verder te verbeteren.

Oceniono na 1 z 5

GHK-CU Serum van niks, niet kopen!!

Zojuist de GHK-CU serum binnen van retalabs en het heeft de kleur van lestatine. Dus heel erg licht van kleur, totaal niet wat het hoort te zijn. Dat voor een prijs van €90, is echt te bizar voor woorden. Als je opzoekt bent naar een tropical GHK-CU serum dan zou ik hem vooral niet hier kopen!!

21 czerwca 2026

Hi Kiran,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de kleur anders overkomt dan je had verwacht.

Ter verduidelijking: dit product bevat 100mg GHK-Cu in 30ml. Omdat dit een relatief lage concentratie is in verhouding tot het totale volume, is de kleur inderdaad veel lichter dan sommige sterk geconcentreerde GHK-Cu producten of voorbeelden die online te vinden zijn. De kleur alleen zegt daarom niet direct dat het product niet klopt.

We begrijpen wel dat dit verwarrend kan zijn als je een donkerdere/blauwere kleur had verwacht. Stuur ons gerust je ordernummer en een foto van het product, dan kijken wij graag met je mee en controleren we de batch voor je.

Oceniono na 5 z 5

We have been doing business with…

We have been doing business with Retalabs for almost a year now and have found them to be incredibly responsive and very helpful when I needed customer service. The prices are very reasonable and the products are of the highest quality. We've never had any problems or issues and if there is a little glitch, Retalabs responds and corrects any problem, immediately. I definitely recommend this company.

19 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Das Reta hat eine allergische Reaktion ausgelöst

Das Reta hat eine allergische Reaktion, Kreislaufprobleme und Übelkeit ausgelöst. Endete fast im Krankenhaus. Da ich Asthmatiker bin und keinen anderen Vergleich habe, es also sein kann dass diese Reaktion von jedem anderen Hersteller/Vertreiber genau so passiert wäre, spricht es nicht unbedingt gegen diesen. Ich möchte wissen ob noch andere diese Erfahrung gemacht haben und ob andere Asthmatiker keine Probleme damit hatten. Sonst hätte ich an diesem Unternehmen nichts zu bemängeln.

Nachtrag: Auf die Antwort vom 18.06. habe ich dem Unternehmen eine EMail geschickt und bin auf jeden Punkt eingegangen. Nie eine Antwort bekommen. Was ihr hier lest ist reines Marketing, keine Versuch der Besserung. Es haben sich sogar mehr Fragen ergeben da meine Vials keine Erstellungsdaten haben da sind absolut keine Produktionsdaten zu entnehmen. Ich rate stark vom Kauf ab.

8 czerwca 2026

Hallo Marijo,

es tut uns sehr leid, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben. Wir nehmen Ihre Meldung ernst und möchten den Fall sorgfältig prüfen.

Bitte senden Sie uns über den auf unserer Website angegebenen WhatsApp-Support eine Nachricht mit Ihrer Bestellnummer, der Chargennummer sowie Fotos der Vials. So kann unser Support-Team Ihren Fall direkt aufnehmen und Ihnen persönlich antworten.

Bei akuten oder ungewöhnlichen Beschwerden wenden Sie sich bitte unverzüglich an einen Arzt. Unsere Produkte werden ausschließlich zu Forschungszwecken angeboten und sind nicht für die Anwendung am Menschen bestimmt.

Mit freundlichen Grüßen
Retalabs

Super service

Super service! Een berichtje via whats app en alles word netjes geregeld .
Producten zijn van goed kwaliteit!

10 czerwca 2026

Hoi Bram,

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in Retalabs! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, WhatsApp-updates en de kwaliteit van de producten.

We waarderen je feedback enorm en blijven ons best doen om alles netjes, duidelijk en professioneel te laten verlopen.

Retalabs

Vera good product

Vera good product, 1 week to arrive . 100% puré

Dear Andre,

Thank you very much for your positive review! We are happy to hear that you are satisfied with the product and that your order arrived smoothly.

We truly appreciate your support and hope to serve you again soon!

Kind regards,

Producten zijn top

Producten zijn top, snelle klantenservice.
Zeer tevreden!

Beste Lina,

Heel erg bedankt voor je positieve review! Super om te horen dat je tevreden bent over onze producten en snelle klantenservice.

Bedankt voor je vertrouwen in Retalabs. We staan altijd voor je klaar!

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over product en afhandeling

Met regelmaat bestel ik mijn peppers bij Retalabs, altijd snel geleverd zonder problemen. Als je vragen hebt is de klantenservice goed bereikbaar. Ik ben heel erg tevreden over Retalabs.

Beste Els,

Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in Retalabs! Fijn om te horen dat je bestellingen altijd snel en discreet geleverd worden en dat je tevreden bent over onze klantenservice.

We waarderen je terugkerende support enorm en staan natuurlijk altijd voor je klaar bij vragen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej