Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Very bad restaurant

Very bad restaurant . We ordered pasta and we are not big eaters. We paid 130 euro for 4 main meals mosly pasta. We had kid s quantity and we all left hungry. Pasta were only done with garlic and oil. This is really bad experience.

20 sierpnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Desværre en super skuffende oplevelse

Desværre en super skuffende oplevelse, det eneste der smagte godt på den 5 servering vi fik var tomaterne, elendig betjening de fjernede bare tallerknerne uden at lige sige det den eneste der var sød og behagelig var en mandlig tjener som vi desværre kun havde fornøjelsen af 2 gange under middagen, maden var smagsløs fisken var sej og oversteget, ventede 10 min på de kom til bordet for at tage fisken væk, tilbød kaffe der efter wow …
Derefter bruge de 15 min på at komme med regningen.

19 sierpnia 2025

Elendig kommunikation

Elendig kommunikation, sejler rundt.
Vi kommer 11.15 så får vi at vide vi kan bestille frokost menuen kl 11.30 så blev klokken 11.35 så får vi så at vide det først er 12.00 vi kan bestille. HOLD JER VÆK FRA DET LORTR STED.

6 lipca 2025
Oceniono na 2 z 5

Skuffende oplevelse

Tog på Resto bar med min familie (4 personer). Desværre skuffende oplevelse. Mange af de tingene på kortet kunne ikke bestilles, og jeg må desuden tilføjet portionerne er meget meget små (gad vide om de også manglede råvarer til hvad vi faktisk bestilte).

19 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Total lækker italiensk gourmet…

Total lækker italiensk gourmet oplevelse - fantastisk mad med mange nye og spændende smage !!!
Super søde tjenere der hele tiden er opmærksom på kundens behov !!!
Prøv den hvide asparges og deres limoncella spritze - vildt lækkert !!!
Kommer helt sikkert igen 😋😋😋

26 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Høje priser til meget små portioner. Ikke noget smagsoplevelse

Vi var 4 personer, der har regnet med noget godt italiensk mad til vores familiearrangement. Det var desværre ikke noget succes. Portionerne enormt små ( og jeg mener virkelig små). Vi har bestilt menu som kostede 250 pr person og blev virkelig overrasket af de 3 mikroskopiske retter, som vi fik. Man bør være mæt af pasta retter men nej, ej , vi var ærlig talt sultne. og besluttede at bestille endnu en ret , det var så 7stk meeeeget små raviolier med ost i og lidt sovs til 125DKK!!!) , heller ikke noget man kan være mæt af. Pasta med kødsovs drysset med parmesan fyldte den halve tallerken, kostede også over 125 dkk. Retterne er heller ikke moget smagsoplevelse. Føler os virkelig snydt og skuffet. Kommer ikke igen og vil heller ikke anbefale resto bar til nogen.

23 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk

Fuldstændig fantastisk mad oplevelse.
Lækre retter og super service.
Maden var noget af det bedste vi længe har smagt og tjeneren var imødekommende og meget opmærksom på at levere god service.
Tak for en skøn aften.
Vi kommer helt sikkert snart igen.

3 lutego 2024
Oceniono na 3 z 5

Alt for mange gæster & dejlig mad

Dejlig mad, men alt for mange gæster. Tjenerne skulle mase sig igennem for at kunne servere maden. Støjniveauet var derfor også så højt, at man ikke kunne høre, hvad der blev sagt på den anden side af bordet.

12 stycznia 2024
Oceniono na 4 z 5

We had a very pleasant experience…

We had a very pleasant experience dining at Reforma Urban Restobar. We were greeted by a friendly server with an English menu. He paid attention to where we are from and supplied good banter and atmosphere. The food was very delicious and well presented. They accommodated our needs and made sure during the lunch that we had everything we needed:))

25 listopada 2023
Oceniono na 4 z 5

Hyggelig

Hyggelig, desværre næsten Tom restaurant søndag, med et SUPER Frokosttilbud til kr 250 med så meget smag og kvalitet skulle der være fuldt hus !
De ældre herrer kommer helt sikkert igen !👍👨‍🍳🍷

27 sierpnia 2023
Oceniono na 3 z 5

8 serveringer blev til 7🤔

Vi bestilte jeres 8 serveringers menu, men vi fik kun 7 serveringer. Er en skive brød med en klat mayo virkelig en servering på en italiensk resultant?🤔
Vores sidemand, der bestilte ala carte, fik også den selv samme skive brød.

4 lutego 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej