Restaurantdino Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Dårlig oplevelse

Pizzaerne var fine, men efter vores mening stod prisen ikke helt mål med kvaliteten. Lidt sjov sammensætning af fyld. Bløøød bund. Der er langt til Napoli!

Det, der desværre gjorde størst indtryk, var servicen. Vi følte os ikke særligt velkomne, og tonen var unødigt uvenlig, da vi kom for at hente vores bestilling lidt før det aftalte tidspunkt. “Til en anden gang må I godt gå om til Take Away”. “Klokken er 18.20?!’ Vi havde bestilt til 18.30. Dem foran os blev heller ikke mødt med venlighed. Tænker at en større ydmyghed vil gavne indehaveren meget, hvis han ønsker at drive forretning i flere sæsoner i Nordby.

Det er ærgerligt, for et venligt smil og en imødekommende tone betyder meget. Vi håber, at vores oplevelse var en enlig svale

30 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi besøgte stedet ca 60 mennesker fra…

Vi besøgte stedet ca 60 mennesker fra en campingklub og havde bestilt en buffet med alt godt fra Middelhavet / Balkan…og vi blev ikke skuffede! Alt var veltillavet og perfekt præsenteret..buffeten blev hele tiden fyldt op..og adgangen dertil gik flydende og ubesværet..Tak for en dejlig aften…Knud
Dansk Camping Klub

17 września 2025

Vi ha besøg den 2 gange

Vi ha besøg den 2 gange, meget venlig personale, smilende og imødekommende.
Maden har været fantastisk begge gange,
Klogt at bestille bord i god tid, der er altid fyldt op med gæster

27 czerwca 2025

Bestilte 2 pizza

Bestilte 2 pizza, de var fremragende med sprød kant og lækkert fyld - flink betjening og pænt sted. Bedste pizzaer vi har fået i DK - blev vi alle enige om

10 maja 2025

Lækker og spændende oplevelse

Første besøg på Fanø, valgte at købe Dino pizza take away første aften. Fik Dino pizza, hold da op en fantastisk oplevelse, virkelig lækker pizza, spændende smage, helt ny oplevelse. Klar anbefaling herfra.

25 kwietnia 2025

Vi var 4 personer der besøgte stedet

Vi var 4 personer der besøgte stedet, havde læst det var ok spisested. Dét var det godt nok. Eneste minus var at tjenerinden ikke syns vi skulle ha en menu kort. Den måtte vi rykke for. 2 bestilte Karageorgschnitsel. Der var fantastisk lækkert. 2 bestilte grill tallerken med 5 slags grilkød, med ris, stegte kartofler og noget sovs. Ejeren kom selv med det og fortalte omhyggeligt hva det var vi fik. Det smagte himmelsk. Prisen var helt ok i forhold til hva vi fik. Vi kan kun anbefale det herfra. 😋😋😋😁

8 czerwca 2024

dårlig kvalitet mad

Blød, elendig schnitzel som tydeligt var friturestegt men var lovet pandestegt. hele undersiden var uspiselig og blød. kødet tørt. På ingen måde pengene værd.
( skrevet for min ældre forældre som har spist der her til aften og ikke selv kan hitte rede i TP men ønsker denne anmeldelse )

20 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Ringe muligheder for at reservere bord

Kan desværre ikke bedømme jeres mad. Min familie og jeg i 4 dage har prøvet at ringe og bestille bord, men uden held. Vi har to gange gået ind på jeres restaurant og forsøgt at bestille bord. Den ene dag fik vi afvide at alt var optaget, inden vi nåede at reservere bord face to face til dagen efter, var tjeneren smuttet. 2 dage efter går vi igen ind på restauranten for at få bord, men bliver igen afvist. Denne gang når vi at fortælle tjeneren at vi har ringet i 4 dage, men telefonen bare er gået på svare. Tjeneren siger vi skal ringe inden deres åbningstid, hvilket vi også har forsøgt. Derfor anbefaler jeg ikke denne restaurant.

30 lipca 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej