Ik had een RestaurantCadeauKaart ter waarde van €100 die slechts enkele dagen was verlopen. Tot mijn teleurstelling bleek de kaart daardoor direct volledig ongeldig te zijn. Na contact met de k... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De rode kaart cadeau gehad onder vervelende omstandigheden. Bleek nu ik hem wilde gebruiken verlopen, maar nog wel binnen de 3 maanden daarna. Uit 'coulance' kon ik wel nog de helft opnieuw als restau... Zobacz więcej
We hebben de kaart nog niet gebruikt, maar het keuzemenu is erg slecht: als je in de buurt iets zoekt kun je maar één type restaurant invoeren. Dus moet je telkens terug, klunzige programmering. Nog e... Zobacz więcej
Restaurant CADEAU gekregen als CADEAU (dus zonder bon natuurlijk). 2 jaar is zo voorbij als je wilt wachten tot een speciala avond om het geld uit te geven, en dan verlopen..... Geef alsjeblie... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Card niet in te leveren - OPLICHTERS
Bij restaurant geprobeerd kaart in te leveren, bleek dat het restaurant niet aangesloten is. Maar op de site van Restaurant Cadeau Kaart staat dat het Restaurant wel aangesloten zou zijn maar volgens de Restauranthouder heeft hij al meerdere keren aangegeven bij Restaurant Cadeau Kaart dat dit van hun site af moet maar dat gebeurd niet.
Ook bij Fletcher Hotels is de kaart, ondanks dat Restaurant Cadeau Kaart zegt dat het kan, NIET in te leveren.
HET ZIJN OPLICHTERS BIJ RESTAURANT CADEAU CARD
Kado kaart verlopen van 75 euro door…
Kado kaart verlopen van 75 euro door omstandigheden en hier kan de klantenservice niets aan doen
Heel kwalijk dit
Jumbo keurt restaurantcadeakaart niet afeds waardeloze restaurant cadokaartgrote verbazing heeft Jumbo…
Tot mijn grote verbazing heeft Jumbo nog steeds deze zeer misleidende restaurant cado kaart in hun assortiment. Op 3 juli heb ik bij hoofdkantoor Jumbo telefonisch een klacht ingediend over deze kaart waarmee je bij 1000 restaurants uit eten kunt gaan. Terwijl in werkelijk slechts 20 totaal onbekende eenvoudige nivo eethuisjes restaurantjes zijn aangesloten. Die ook nog vaak de kaart weigeren las ik in juli jl.
Ik heb de kaart terug gezonden naar de gever en die heeft ons een cadeau kaart van van der Valk gegeven. Een eerlijk produkt. Dat geeft wat het belooft.
Dat restaurantscado kaart zich niets van de negatieve reviews aantrekt las ik op Trustpilot
Maar dat Jumbo dit product heeft onderzocht zoals telefonisch toegezegd en goed bevonden vind ik bedenkelijk.
Mijn ervaring is dat de rode kaart niet…
Mijn ervaring is dat de rode kaart niet werd geaccepteerd. Er werd gezegd dat ze alleen de zwarte kaart nog accepteren. Geen idee wat het verschil is. Dat werd bovendien op een hele botte manier aan ons duidelijk gemaakt in het restaurant, alsof we om eten hadden gebedeld. Het komt er dus op neer dat men er niet blij mee was dat we met de kaart wilden afrekenen.
Digitale card
Vandaag geprobeerd mijn kerstkado (digitale kaart) te verzilveren. Kost erg veel moeite. Ik heb van te voren gevraagd kan ik hier mee afrekenen. Wordt er eerst gevraagd heeft u een zwarte of rode card? Kennelijk werkt 1 van deze 2 niet?? Maar wanneer je aangeeft een digitale card te hebben, wordt er helemaal moeilijk gedaan. Deze hebben ze nog nooit gezien. Jammer, je moet al zoeken waar de card ingeleverd kan worden en dan nog moeilijk doen. Heel vervelend!!!
Erg beperkt aanbod van deelnemende…
Erg beperkt aanbod van deelnemende restaurants (iig bij ons in de buurt). Dan ook nog vaak lunchrooms etc. Niet onze smaak. En als er dan eindelijk een gelegenheid zich aandient, is de bon verlopen. Gewoon geldverspilling.
ik heb een digitale restaurant kaart en…
ik heb een digitale restaurant cadeau kaart en kan deze niet gebruiken omdat de meeste restaurants alleen een pasje accepteren ik kan deze ook niet omzetten in een pasje nu weet ik niet waar ik wel heen kan. dat kan je nergens vinden.
Kregen een restaurant cadeaukaart van jonge kinderen
Kregen een restaurant cadeaukaart van onze jonge kinderen ter ere van onze huwelijksdag. Ter waarde van 80 euro. Hier hebben ze heel veel uren voor moeten werken. Ontzettend trots op ze. Helaas door ziek en zeer (geen smoes) en prive omstandigheden is de kaart verlopen. Word niet verlengd en kan fluiten naar onze etentje van 80 euro. Zo strijkt dit bedrijf dus hun geld op van kinderen die hard hebben moeten werken om hun vader en moeder eens op een etentje te trakteren. Knap, trots moet je dan zijn als bedrijf. Gelukkig zijn andere bedrijven wel zo aardig geweest en hadden begrip van de situatie en kregen wij verlening van een hotelovernachting. Koop nooit een restaurantkaart voor jezelf of een ander. Slecht bedrijf! Schandalig dat dit in Nederland kan voorkomen.
Door familie omstandigheden langere…
Door familie omstandigheden langere tijd in het buitenland moeten verblijven. Geldigheid kaart verlopen. Gevraagd om verlenging; kon niet omdat de kaart al eerder verlengd was.
Nooit mee een dergelijke cadeaukaart; direct de vuilnis in. Geldklopperij. Restaurateurs die tientallen procenten provisie moeten afdragen aan deze malafide verkooptechnieken. Niet doen; oplichterij.
Nooit deze kaart kado geven
100 euro kaart die wij zo in de prullenbak kunnen gooien.nergens inwisselbaar.
Schandalig winstbejag van de verkopende partij
Moeilijk van die shitkaart af te komen..
Heb een maand voor de deadline eindelijk de cadeaukaart weten te verzilveren, wat een drama als je zo'n onding krijgt omdat je het bij een zeer beperkt aantal restaurants kunt inwisselen. Niet elk restaurant voldoet aan je smaak wensen.
Volgende kaart gaat gelijk de shredder in om zoeken en frustratie te voorkomen!
Onbetrouwbaar en werkt niet!!
Ondanks dat we het restaurant - online en ter plekke - op deelname hebben gecontroleerd, en de kaart geldig was pluw €75 saldo, kwamen we voor een vervelende verrassing te staan. De kaart gaf bij het betalen enkel foutmeldingen (magneetstrip werd op geen enkele manier gelezen) en kon niet worden ingediend, terwijl we hier uiteraard wel rekening mee hadden gehouden. Zeer vervelende situatie en erg jammer om een enorm fijne avond op deze manier af te sluiten.
Helaas kan ik geen 0 sterren geven
Helaas kan ik geen 0 sterren geven. Op de doos staat: te besteden in duizenden restaurants. Het zijn er om precies te zijn 59.
Bedrog dus.
En die 59 zijn ook nog eens meestal heel ver weg. Wij wonen in Gorinchem, de dichtstbijzijnde restaurants zijn in Utrecht (ook maar 2 stuks) ruim 35 km. Misschien dan vanaf ons vakantieadres in Elburg. Ook Utrecht het dichtst bij. Afstand bijna 80 km.
Wees wijs geef dit niet kado tenzij je het aan iemand wil geven die vlakbij zo'n restaurant woont. Dus check dat vooraf! Maar zelfs dan, er is dan nog geen keuze.
Door recensies negatief beïnvloed
Ik was wat huiverig vanwege de recensies. Ik kreeg een restaurant cadeaucard cadeau. Ik zag de recensies en dacht dit wordt niks. Bij restaurantketen ‘De Beren’ is de cadeaucard in ieder geval geldig!
Onbruikbare kaart
Er zijn geen restaurants beschikbaar in een straal van 20km rondom Rotterdam. Onbruikbare kaart dus!
Deze cadeaukaart blijkt in heel veel restaurants niet te werken. Oplichting
Tweemaal gegeten in een restaurant dat aangesloten was bij restaurantcadeau, twee keer gecheckt van te voren of zij de kaart accepteren en of de kaart nog geldig was en twee keer is deze niet geaccepteerd, omdat de restauranthouder de kaart niet uit kan lezen. Het telefoonummer van restaurantcadeau is na 17 uur niet bereikbaar dus daar kun je op dat moment niets mee. Wanneer je ze de volgende dag belt doen ze alsof het niet hun probleem is, maar dat het aan de restauranthouder ligt. We hebben nu 2 keer ergens gegeten waar we normaal gesproken niet gegeten zouden hebben (want de keuze is beperkt) en 2 keer sluit je de avond vervelend af, omdat de kaart niet werkt. Ze zullen hier veel geld aan verdienen, want ik ga de kaart nu niet meer voor een derde keer gebruiken en aan de recensies hier te lezen komt dit probleem heel vaak voor. Zonde van de 125,- en niet leuk voor degene die mij deze kaart cadeau heeft gegeven. Ik voel me echt opgelicht.
Kaart werd door deelnemend restaurant geweigerd ondanks contact hierover vooraf
Ik heb een restaurant via de site van dit bedrijf gebeld om te vragen of de kaart digitaal aangeboden kon worden of in print. Ze wilden hem in print. Alsnog bleek bij de rekening dat zij de kaart niet wilden accepteren. Restaurantcadeaucard gebeld en gemaild en na 3 weken nog geen reactie. Ik wil hen nog een week de kans geven en dan zal ik ook deze review aanpassen anders zou ik zeggen: niet kopen deze kaart
Keuze is zeer beperkt
Aantal restaurants is beperkter geworden sinds ik de card heb gekregen.
Goed dat ik vooraf keek wie er nog daadwerkelijk lid waren en dacht wijselijk uit te wijken naar een keten om dan maar Sushi te bestellen.
Dit lukt on line niet want de card wordt niet herkend.
Hoop binnenkort een restaurant te vinden die de card wel accepteert.
Geef gewoon een etentje, niet deze bon
Cadeaukaarten welke ik door privé omstandigheden niet heb kunnen inwisselen zijn verlopen. Geen begrip voor de situatie, niets. Gewoon ordinair geld innen en verder niets. Inwisselen is ook een drama, dus vooral niet kopen.
koop geen Restaurantcadeaukaart !
Restaurantcadeaukaart vlak voordat de coronamaatregelen ingingen gekregen (eind 2019). Tijdens coronaperiode (maart 2020) geen gebruik van de kaart kunnen maken. Kaart was vervolgens verlopen (september 2021). Gebeld met Restaurantcadeaukaart om te vragen of de vervaldatum opgeschoven kan worden. Dan kon niet, ze boden geen alternatief. Totaal geen coulance. 40 euro is in 2 jaar tijd 0 euro waard geworden. Belachelijk!!
Doświadczenie Trustpilot