De geuren die ik heb besteld bevallen me prima blijven langhangen dus als ze op zijn straks bestel ik zeker nieuwe Top product
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb in het verleden de spray gehad die waren heel goed qua geur maar de roller daar in tegen veel minder geur ! Jammer ik had er juist meer van verwacht nieuw concept meer procenten parfum.
Ik ben echt onder de indruk van de parfumolie van Respire Perfume! De geuren zijn identiek aan de originele parfums en de kwaliteit is uitstekend. De roller werkt perfect hij glijdt soepel en je h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gekocht omdat het zo goedkoop was, maar ben echt verrast. Heb onderhand al meerdere bestellingen geplaatst van onder andere tom ford cherry, baccarat rouge en invictus. Deze blijven letterlijk heel de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
At Respire Perfumes, we understand your love for iconic perfume brands. That's why we create exquisite fragrances inspired by your favorites. With our meticulous craftsmanship and attention to detail, we capture the essence of elegance and sophistication in each bottle. Experience the allure and indulge in the luxury of our scents, as we bring you an affordable and accessible way to enjoy the essence of your favorite brands. Discover the joy of wearing a fragrance that resonates with your style and personality. Choose Respire Perfumes for an enchanting and memorable scent experience.
Dane kontaktowe
Mollerstraat 1, 5751CA, Deurne, , Holandia
- +31640931382
- a.rama@respireperfumes.nl
- respireperfumes.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Beste kwaliteit parfums!!
Beste kwaliteit parfums!!! 4 besteld zeer tevreden 😊

Odpowiedź od Respireperfumes
Kwalitatieve parfum voor een goede prijs
Parfum blijft lang zitten, bij mij zo'n 7-8 uur, maar dit verschilt per parfum.

heerlijke geurtjes
Service met een hoofdletter "S"
Vandaag mijn 6-de levering mogen ontvangen.
Gezien de vele orders kreeg ik een extra flesje cadeau (nr. 515).
Dat noem ik nu een mooie service.
Ik zal de nieuwe collectie in de gaten houden.

Odpowiedź od Respireperfumes
Topper ,heerlijke geuren !
Geweldige Dupe van Armani swy
Ik ben terecht gekomen op deze parfum door TikTok live ik heb de dupe van swy besteld en mijn mening WAUW wat een geweldige dupe mijn lievelings parfum bedrijf en ga zeker in het weekend nog een keer bestellen en ik raad m 100% aan
Deze kan je gewoon blind buyen niet over nadenken gewoon doen geen spijt

Parfum
Besteld in een live! Gelijk zorgvuldig ingepakt en dezelfde dag nog verzonden! De geur blijft de hele dag hangen en ruikt heel sterk en identiek! Voor een lage prijs. 💪 verder is de verkoper vriendelijk en biedt goede klantenservice. Kortom, zeker een aanrader !
Groetjes Milan

Goede service.
Van flesje parfum deed de spray het niet goed meer. Na contact via de mail en een filmpje hiervan opgestuurd is dit heel netjes opgelost.
Laag drempelig bereikbaar
Goede service!!
Top luchtjes!
Ik heb afgelopen week 3 luchtjes besteld en ze zijn met 2 dagen thuisbezorgd. De parfum blijft echt 24 uur zitten en de geur is echt sterk!
Zodra ze op zijn, ga ik zeker weer nieuwe bestellen! Of tussendoor al om extra luchtjes te hebben =D

Odpowiedź od Respireperfumes
De geuren ruiken zo identiek naar de…
De geuren ruiken zo identiek naar de originelen en zo lekker.. ze blijven lekker lang hangen... ik word een vaste klant hier!! Aanrader!!
Snelle levering en goede parfum.
Veilig verpakt, geur blijft lang hangen en komt echt goed in de buurt van de echte parfum.

Odpowiedź od Respireperfumes
Geur komt overeen en blijft lang zitten!
Goede kwaliteit geurtjes
Besteld tijdens zijn TikTok live, gelijk ingepakt en de volgende dag verzonden
Geur blijft goed hangen en ruikt vrijwel identiek
De geurtjes ruiken heerlijk!
De beste parfums! 5⭐️
Ik heb besteld tijdens zijn tiktok live, bestelling super netjes en voorzuldig ingepakt.
Hij heeft de hele nacht gewerkt om alle bestelling optijd te kunnen posten.
Pakket is de volgende dag aangekomen, alles was super goed verpakt in een doosje met bescherm folie zodat het nooit kapot kan gaan.
Hij is altijd aardig en eerlijk naar zijn klanten toe en werkt snel en netjes zodat hij de beste kwaliteit kan leveren. 5⭐️
Djazak Allah en dat je de grootste word! Je gaat als een 🚀

Odpowiedź od Respireperfumes
Nog nooit zo een goeie parfum gehad
Geur blijft dagen hangen…
Voor mij geen dure parfum meer, maar rspparfum.
Vriendelijke personeel en snelle bezorging
Eigenaar van dit bedrijf zij dat ze…
Eigenaar van dit bedrijf zij dat ze goed waren en ze waren ook echt goed ik heb er gelijk maar 2 besteld ben er zeer te tevreden mee geur blijft ook zeker 8-10 uur hangen
Echt een aanrader ik ga ook niet meer naar douglas 😂

Odpowiedź od Respireperfumes
Ik heb het pakketje niet binnen…
Ik heb het pakketje niet binnen gekregen van postnl. Terwijl ze door hebben gegeven dat het pakketje was geleverd in de brievenbus. Dit heb ik aangeven en ze hebben zonder enige twijfel aan mij gelijk een nieuw pakketje opgestuurd. Deze gast is geweldig en naast dat waren de geurtjes helemaal top . Blijft lang hangen. Dus al met al bestellen mensen. Check ook z’n live super interessant om te zien hoe hij zelf de geuren maakt. Succes met bestellen ik zelf had Creed aventus en xs van pako robanna .👌
3 bestellingen gedaan en alles is top
3 bestellingen gedaan, alle geuren zijn fantastisch. Komen enorm dicht in de buurt van het origineel en ruiken net zo lang of zelfs langer dan het origineel.
Aanrader!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.