Residential Proxy Recenzje

1. Usługa VPN

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Buy Dedicated Residential Proxies. With our high speed proxy service you will never get blocked again. We offer static and dynamic residential IP services.

Słaba

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

The very bad tech/billing support

The very bad tech/billing support! I recharged 3 dollars for try it, after few hours (5-6 hours) I have noticed about that my balance is 2.95, and this isn't enough for buying minimal plan. I recharge another 2 dollars, third day passes - my balance doesn't changed.

29 października 2022

Do not even consider buying

Do not even consider buying! Once you charge your bandwidth a few mins later the bandwidth will show as consumed, WITHOUT EVEN USING IT! I bought it again and monitored the usage meter on their dashboard it seems that it is programmed to increase automatically over a set amount of time. Then shows that you completely consumed it. Avoid!

22 kwietnia 2022

Just reply in one time n leave again…

Just reply in one time n leave again why customer service very very bad i need proxy for work not play likes a child,please answer my chat in telegram n reply my msg in gmail,i need buy 50gb package yesterday i recharge 100 dolar but balance not come in my wallet,please fast respondse im very very need proxy for work,how i can sub you if customer service bad likes this

24 lutego 2021

bad contact support

i top up $100 but not send in my wallet i contact all suport but not reply my chat n email can you give me solution,can you reply my mesage in telegram n email?i need proxy for work please give me good support

24 lutego 2021

This is a Fraud site

This is a Fraud site , do not attempt to recharge anything on this site. I tried to recharge $6 and it never showed up on the site yet the payment went through. I'm trying to contact their support team but they won't even respond.

16 września 2020

I am trying to contact them from last…

I am trying to contact them from last three days but till now I haven't got any response from them. Support is very bad.
Once I asked them for refund they stopped responding to my message . You cannot reach them either via email or call. Only medium through which they can be reached is telegram and they are not responding even on that.
Kindly issue me refund.

24 czerwca 2020

Excelente

Excelente! Su funcionamiento es eficiente. Tienen un soporte rápido y poseen un trato amable.
RECOMENDADOS!!

20 maja 2020

I need help

I need help can u guys email me

26 kwietnia 2020
Logo Residential Proxy

Odpowiedź od Residential Proxy

Hello! Please contact us to telegram: https://t.me/ResidentialProxyOnline