Åbenlyst akut behov for skærmskift, det klarede Repfone uden bøvl - superfin skærm, superfin hurtighed og fin, fin betjening ! Sådan !!
Min i-phone ville ikke oplade. Jeg var i 3-4 butikker, som reparerer i-phones og alle sagde, den er død, intet at gøre. Så fandt jeg repfone i Kronen, Vanløse og de sagde, kom igen om 1 time. Efter... Zobacz więcej
Har lige været hos Repfone i Frederikssund, hvor de flyttede data fra gammel mobil til ny, det blev gjort utroligt professionel, fik samtidig sat panserglas på. Deres form for kundeservice skal man... Zobacz więcej
Meget utilfreds. Først indleveres IPad til batteriskift i Hjørring afd. Der sættes et andet batteri i og nu starter nye problemer med strømforsyningen. iPad’en indleveres igen til reparation. Efter... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Landsdækkende! Vi reparerer smartphones og tablets. Vi har eget værksted, egne folk og livstidsgaranti på reservedele. Din garanti for super service! Reparations tid 20min
Esbjerg,Vejle,Horsens,Silkeborg,Aarhus,Frederikssund,Randers,Frederikssund,Slagelse, 8000-7100-8700-4200-2720-6715-8920-8600-3600, Aarhus,Randers,Vejle,Horsens,Esbjerg,Slagelse,Frederikssund,Silkeborg,Vanløse, Dania
- sadek@repfone.dk
- repfone.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
God service og flink personale
God service og flink personale i Hjørring afdelingen
Fik ny skærm på i-phone
Fik ny skærm på i-phone. Ligesom At få en ny telefon😊
Telefon reparation
Kom ved en 12 tiden, hvor damen bag kassen sagde af det ville tage 2 timer, hvilket jeg blev meget overrasket over.
Da jeg kom og hentede den virkede den helt perfekt, som den skulle.
Dog er prisen lidt pebret, de ville godt kunne overleve at hakke 150kr af den samlet pris, for at reparer en skærm.
Vi kommer ind med tlf for at få den…
Vi kommer ind med tlf for at få den lavet pigen der står bag begynder at sige en masse om at der ik var dækning hvis tots ik virker for der ku jo værer kommet vand og skidt ind problemet er bare at det lige var sket så føler lidt hun skubber ansvaret for eventuelle fejl væk sit ansvar
Virkelig god service
Venlig personale
Venlig personale, hurtig service.
Det var irriterende, at jeg ikke inden reparationen fik af vide, at jeg skulle betale med kontanter. Jeg ville gerne have hævet pengene inden jeg kom retur i stedet for at skulle af sted igen.
Ny skærm på min Samsung A50
Ny skærm på min Samsung A50 monteret på under 1 time, god og professionel betjening og til en god pris.
Altid top service i metropol Hjørring
God service. Var lidt på hælene, da min IPad skulle repareres inden vi skulle rejse, men de klarede den lynhurtigt👍🤗
Hurtigt, nemt og billigt. Meget imødekommende og venligt personale.
De er venlige og meget søde til at…
De er venlige og meget søde til at hjælpe
Jeg var inde for at få lavet min…
Jeg var inde for at få lavet min mobiltelefon med nyt glas og da jeg fik den tilbage have de sat højttalere til aflytning af samtaler forkert også fik jeg sat på rigtig men glasset der kunne man se en grøn streg i højre hjørne og der sagde de at de vil bestille et nyt glas på deres regning og jeg fik halvdelen tilbage i kontanter og fik sat nyt glas på og nu fungerer det uden problemer. Det kalder jeg rigtig god service. Dem kan jeg kun anbefale til andre og det er dejligt at de selv indrømmer at de har gjort en fejl. Så 5 stjerner fra min side
Hurtigt service og fortæller hvis der…
Hurtigt service og fortæller hvis der er mere der skal lave over mobil og hvad det koster
Mega hurtig reparation
Mega hurtig reparation, fornuftige priser og god garanti. Og super flinke og behagelig service... Klart stedet jeg går hen igen. 21min og så havde jeg min iPhone igen med ny skærm...!
Alt forløb fint og uden problemer
Alt forløb fint og uden problemer. Mobilen var klar til tiden og næsten lader helt op. Alt i alt meget fint
Hurtigt service.
Langvarig reparation og forkert iPad
Har indleveret en iPad til reparation af skærm for over en måned siden.
Efter den første uge bliver vi kontaktet, da iPad skærmen ikke kan laves, uden at udskifte til nyt batteri samtidig.
Vi takker ja til både udskiftning af skærm og batteri.
Vi har nu været i butikken forgæves 3 gange hvor vi har været lovet at varen er klar til afhentning, men hvor vi har fået at vide, at vi kunne komme dagen efter og SÅ var den klar.
Da vi langt om længe får hentet iPad’en (som efter flere uger er færdig), kommer vi hjem, får strøm på og åbner den og opdager at det ikke er vores iPad vi har fået udleveret, men en anden families iPad med billeder mm. 🥶
Vi tager iPad’en med retur til butikken på førstekommende åbningsdag og får forklaret at der er sket en fejl. Men de kan ikke finde vores iPad.
Der bliver ringet rundt og vi får besked om, at vores iPad skulle være på deres værksted i Århus men skulle komme dagen efter, hvor vi så ville blive ringet op. -Det var så i går, men vi har igen intet hørt! Det er uprofessionelt.
Håber bare at vi får vores egen iPad tilbage.
Hurtig og hjælpsom i Hjørring
Nem tidsbestilling til udskiftning af skærm på iPhone. Venlig og dygtig ekspedient/reparatør også i relation til rådgivning om udskiftningen. Hurtig reparation og en god pris.
Fantastisk
Hurtig service, fik skiftet skærm på min galaxy s20. Hentede den efter en time 👌