Niemcewicza 26, Warszawa 02-306, Mazowieckie, PL

!!!!!!!!!! UWAGA WŁAŚCICIELU MIESZKANIA NIE PODPISUJ Z NIMI UMOWY Warszawa !!!!!!!!!!!! Biznes zupełnie nie opłacalny stawki jakie dostaniesz po odliczeniu kosztów śmiesznie n... Zobacz więcej

1. Wynajem wakacyjny
  2. Biuro nieruchomości
  3. Wynajem apartamentów wakacyjnych
  4. Dom letniskowy
  5. Agencja pośrednictwa w wynajmie krótkoterminowym
  6. Agencja wynajmu domów wakacyjnych

RENTUJEMY is a tech-driven European short-term rental operator, delivering full transparency, reliable owner payouts, and exceptional guest experiences across all our destinations. We operate in prime destinations across Poland and the Dubai, United Arab Emirates. We manage hundreds of properties in Poland and the UAE — including Warsaw, Łódź, Kraków, Gdańsk, and Dubai — and are fully licensed in all regions, including DTCM certification in Dubai. Owners benefit from guaranteed on-time payouts, detailed performance reporting, and multi-channel exposure. Guests enjoy exceptional stays with 24/7 support and local expertise. With millions in monthly payouts and a commitment to European precision, RENTUJEMY is the trusted choice for both owners and travellers. We maintain high standards for all apartments featured on our website. Each property is either fully managed by us or operated under a co-hosting model, where we uphold our quality requirements and handle all customer service. Polish: RENTUJEMY to europejski operator najmu krótkoterminowego oparty na nowoczesnych technologiach, zapewniający pełną transparentność, terminowe wypłaty dla właścicieli oraz wyjątkowe doświadczenia dla gości we wszystkich naszych lokalizacjach. Działamy w najbardziej atrakcyjnych lokalizacjach w Polsce oraz w Dubaju, Zjednoczone Emiraty Arabskie. Zarządzamy setkami nieruchomości w Polsce i ZEA — w tym w Warszawie, Łodzi, Krakowie, Gdańsku i Dubaju — posiadając pełne licencje we wszystkich regionach, w tym certyfikację DTCM w Dubaju. Właściciele korzystają z gwarantowanych, terminowych wypłat, szczegółowych raportów oraz ekspozycji w wielu kanałach sprzedaży. Gościom oferujemy wyjątkowe pobyty z całodobową obsługą i lokalną ekspertyzą. Przetwarzając co miesiąc miliony w wypłatach i kierując się europejską precyzją, RENTUJEMY jest zaufanym wyborem zarówno dla właścicieli, jak i podróżnych. Utrzymujemy najwyższe standardy dla wszystkich apartamentów prezentowanych na naszej stronie. Każdy obiekt jest w pełni zarządzany przez nas lub działa w modelu współhostingu, w którym dbamy o jakość oraz przejmujemy pełną obsługę gości.

3,0

Średnia

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Brak możliwości bezkosztowej anulacji rezerwacji jak i zmiany terminu pobytu

Brak zwykłego ludzkiego zrozumienia do klienta. W dniu planowanego przyjazdu do zarezerwowanej nieruchomości u syna pojawiły sie oznaki choroby - lekarz stwierdził ospe. Dzwoniąc na infolinię z prośbą o bezkosztowe anulowanie lub chociaz zmianę terminu pobytu usłyszałem, ze polityka firmy nie pozwala na to. Nadmienię, ze na kolejne dni wyjazdu mialem inną rezerwacje u prywatnego wlasciciela i tam bez problemu zwrócono koszty rezerwacji. Dziękuję, wiecej nie skorzystam i bede juz tylko rezerwował bezpośrednio u właścicieli nieruchomości bo tam przynajmniej w razie problemu "mozna sie dogadac".

8 maja 2026

Właścicielu mieszkania Trzymaj się z daleka

Biznes zupełnie nie opłacalny stawki jakie dostaniesz po odliczeniu kosztów śmiesznie niskie. Schody zaczynają się jak chcesz zrezygnować z współpracy z nimi.Firma zgubiła cały komplet kluczy problem mają z dorobieniem ich. Sprawa zniszczeń biurko ktoś po nim skakał , listwy przypodłogowe z twardego pcv uszkodzenia na 3 cm, obrazy które sami kazali kupić uszkodzone, zginął korek i listwa do odpływu liniowego za wszystko to nie chcą oddać ani grosza normalne użytkowanie według nich.Całe mieszkanie brudne mam zdjęcia Masakra
Trzymajcie się z daleka od Rentujemy. Postaram się jeszcze wstawić ostrzeżenia na innych forach

9 kwietnia 2026

Właścicielu uważaj!!

Nie polecam Rentujemy jako właściciel mieszkania.

Wypłaty były terminowe, ale sposób zarządzania lokalem pozostawia wiele do życzenia. Zniszczenia i braki w wyposażeniu były traktowane jako „normalne zużycie”, a koszty napraw przerzucane na mnie. Brakowało realnej kontroli nad stanem technicznym mieszkania.

Przy zakończeniu umowy firma nie dopełniła obowiązków – nie ustaliła terminu zdania lokalu, a w dniu wygaśnięcia umowy w mieszkaniu nadal przebywali goście. Lokal został przekazany po terminie i w bardzo złym stanie (brud, pleśń, uszkodzenia, braki w wyposażeniu). Odmówiłam podpisania protokołu. Na dalsze zgłoszenia firma przestała odpowiadać.

Moje doświadczenie było bardzo stresujące i rozczarowujące.

30 kwietnia 2026

Najgorsza firma

Brak kontaktu. Firma zatrudnia kobiety do sprzątania które sprzątają tylko po brzegach. Mieszkanie po 2 miesiącach z grzybem na ścianie a za kanapą zurzyte prezerwatywy i podpaski.

21 stycznia 2026

Jestem właścicielem mieszkania.

Jestem właścicielem mieszkania.
Podpisałem umowę na zażądanie mieszkaniem w Łodzi
O ile komunikacja była dobra , to problemy związane z najemcami trochę doprowadzały mnie do ....
Ale najważniejsze , kiedy postanowiłem zrezygnować ze współpracy , to dopiero zaczęły się schody .
Rentujemy ,nie pomaga w tym zakresie . Sami nie wiedzą jakie są procedury

15 marca 2026

Zdecydowanie nowa jakoś na rynku…

Zdecydowanie nowa jakoś na rynku obsługi wynajmu krótkoterminowego - pozytywne zaskoczenie pod każdym względem po wcześniejszej współpracy z główną firmą na rynku, która zostawiła mieszkanie zdewastowane i odmówiła pokrycia kosztów, które bezpośrednio wynikają z umowy.

Tym razem mieszkanie jest od początku w pełni obłożone, przychody wyższe a przede wszystkim bieżący kontakt (najczęściej z p. Adrianem Sz.) na rewelacyjnym poziomie. Mieszkanie jest utrzymane w świetnym stanie a wszelkie problemy adresowane natychmiast i z bardzo dużą starannością i proaktywnością.

Zdecydowanie polecam i cieszę się na dalszą współpracę!

30 sierpnia 2025

Jestem wdzięczny

Jestem wdzięczny, że moja mama pracuje w Rentujemy. Widzę, ile serca wkłada w swoją pracę, a firma to docenia. Dzięki temu czuję dumę i radość, że jest częścią tego zespołu

22 sierpnia 2025
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (23 recenzji)