Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb 3x al wat besteld op verschillende momenten. De eerste bestelling waren bruidssieraden en met wat kleine aanpassingen aan de oorbellen en ketting was het helemaal naar mijn zin. Dit h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Great quality cute stones slightly smaller than expected but still really nice, would help if size dimensions are given. This is my second purchase and i wear the necklaces almost every day!

Oceniono na 5 z 5

Ik ben erg blij met mijn sierraden van rens! Ik draag alleen nog maar deze oorbellen, ze passen bij heel veel outfits! Ik heb meerdere keren oorbellen op maat laten maken en ben ook heel tevreden hoe... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Bij RENS Sieraden vind je sieraden met de meest unieke edelstenen. Alle sieraden worden met de hand gemaakt door eigenaresse Renske. Sinds 2022 is haar hobby uitgegroeid tot een eigen bedrijf en sindsdien heeft zij al vele mensen blij gemaakt met haar sieraden.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Prachtige handgemaakte sieraden, goeie kwaliteit

Ik heb 3x al wat besteld op verschillende momenten.

De eerste bestelling waren bruidssieraden en met wat kleine aanpassingen aan de oorbellen en ketting was het helemaal naar mijn zin. Dit had ik via de opmerkingen gedaan bij het winkelmandje en kreeg vrij snel antwoord. Later via dm van Instagram, daar reageerde ze ook snel.

2e bestelling heeft mijn schoonmoeder voor mij oorbellen besteld, als cadeautje. Ook prachtig.

3e bestelling heb ik gisteren geplaatst. Wederom wilde ik weer wat kleine aanpassingen en dat was erg snel geregeld via dm van Instagram.

Kortom, prachtige sieraden, fijne kwaliteit en goede service.

14 grudnia 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 2 z 5

geboortesteentje

De steentjes waren niet in de juiste volgorde aan het ringetje gezet.

5 maja 2025

Odpowiedź od RENS Sieraden

Hallo Isolene, bedankt voor je review. Bij een ketting met geboortestenen maken we de geboortestenen in de volgorde die door de klant aangegeven wordt bij de bestelling. De geboortestenen kunnen echter verschuiven aan het ringetje en daardoor op een andere volgorde komen. Je kan zelf gemakkelijk de geboortestenen verschuiven en ze weer in de goede volgorde hangen.
Hopelijk ben je alsnog tevreden met de ketting! Mocht je nog vragen hebben, dan mag je ons altijd een mailtje sturen op info@renssieraden.nl
Vriendelijke groet, Renske - RENS Sieraden

Oceniono na 4 z 5

Ik heb een ketting en oorbellen…

Ik heb een ketting en oorbellen besteld. Ik ben tevreden met het setje. De verzend service was ook heel snel. Wat ik alleen jammer vond is de verpakking waar het in zit. Bij mij zat dus ook alles in de knoop. Want het word niet apart van elkaar verpakt en dan in de envelop gedaan om te verzenden.

6 kwietnia 2025

Odpowiedź od RENS Sieraden

Hallo Saskia, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je blij bent met de sieraden! Vervelend dat de sieraden in de knoop waren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen je feedback mee en gaan kijken of we de sieraden anders kunnen verpakken.
Groetjes Renske - RENS Sieraden

Oceniono na 5 z 5

Mooie sieraden, snel en netjes bezorgd

Ik heb hier vaker besteld en het wordt altijd netjes en snel verzonden. De sieraden zijn precies zoals op de foto’s en erg mooi. Sommige heb ik nu langer dan een jaar en ook het gold plated blijft nog steeds mooi. En altijd fijn en snel contact. Zeker een aanrader!

30 marca 2025

Odpowiedź od RENS Sieraden

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk dat je al vaker bij ons besteld hebt. Heel veel plezier met de sieraden!
Groetjes Renske - RENS Sieraden

Top!

Ik bestel regelmatig, super mooie sieraden en Renske maakt ze persoonlijk naar wens. Top!

26 lutego 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej