Zeer slechte ervaring. Totaal geen coördinatie. Constant zelf achter aannemers aanzitten. Coördinatoren die niet weten waar ze over babbelen waar je dus niets aan hebt. Heel veel geld mee kwijt. Heel... Zobacz więcej

Aannemer van morokaanse origine heeft bij diverse contocten hun huizen nog erger gemaakt, problematischere problemen veroorzaakt. Geen weet van zijn job. Arrogant to zijn werknemers. Bovendien hee... Zobacz więcej

Renoffice zegt in gans Vlaanderen voldoende aannemers te kennen. We kregen echter maar enkele erg dure, slecht ingevulde offertes. Die waren niet eens nagezien door de begeleider van Renoffice. Lo... Zobacz więcej

Alles werd correct afgehandeld ,het budget is wat uitgelopen maar door onze schuld.We hebben nog dingen laten doen tijdens de verbouwing die niet in de offerte of aanvraag stond... ze hebben 1 keer te... Zobacz więcej

1. Firma budowlana
  2. Projektant łazienek
  3. Konsultant – budownictwo
  4. Wykonawca
  5. Usługi remontowo-budowlane

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Renovatiewerken of verbouwing gepland? Renoffice voert elke renovatie tot in de puntjes uit. Vraag nu snel gratis advies aan onze experts.

1,8

Słaba

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Top en uitermate professioneel !

Wij hebben een totaalrenovatie gedaan met Renoffice en zijn bijzonder tevreden. Deze ploeg is bijzonder professioneel . We hadden voor ons project metsers, vloerders, elektricien, loodgieter, dakwerker, rameninstallateur, timmerman etc. nodig. Hoe ze het allemaal klaarspelen om dit in een sluitende planning te gieten is mij een raadsel. Maar het is hen gelukt. Topfirma die alleen met de beste aannemers werkt !

8 lutego 2022

Beste Bruno Descamps,
We waarderen het dat je tijd nam om feedback voor ons achter te laten. We zijn blij dat we je met ons team van professionals, volledig tot dienst konden zijn. Nogmaals van harte,
Team Renoffice

Goede allround service

Biedt een goede allround service aan met een goede opvolging.

8 stycznia 2023

Beste Anaïs,
Bedankt voor deze mooie feedback.

Vlotte samenwerking

Wij ervaarden de samenwerking met Renoffice als aangenaam. Communicatie en opvolging verliepen vlot. Alle documenten werden gecentraliseerd in ons -vlot te raadplegen- online account.

3 grudnia 2022

Beste Nele,
We waarderen het dat je de tijd nam om feedback voor ons achter te laten. We zijn blij dat onze projectleider en de betrokken aannemers van dienst konden zijn voor je renovatieproject.
Het Renoffice Team.

Goed…gedaan

23 listopada 2022

Beste Faisal,
Bedankt voor deze mooie feedback.
Het Renoffice team

Renoffice doet wat het beloofd

Renoffice doet wat het beloofd: alle aannemers worden gecontroleerd, alles wordt voor u gepland. Er is een platform met een duidelijk overzicht van alle berichten, planning en facturen. Één minpunt: ze hebben heel veel werk. Je moet dus soms wat langer wachten dan als je het zelf zou doen, maar je hebt er wel de stress niet van :)

13 października 2022

Beste Troy,
We waarderen het dat je de tijd nam feedback voor ons achter te laten. We streven er steeds naar om onze klanten ten alle tijde op de hoogte te houden van de status van de werkzaamheden. We werken steeds met de door ons geselecteerde en de meest geschikte aannemers. Hierdoor kan het wel eens voorvallen dat ze veel werk hebben, waardoor een oplevering wat langer kan duren.
Nog eens bedankt voor deze feedback.