Naar aanleiding van het gratis Webinar heb ik mij aangemeld voor de cursus Digital Speed Reading. Ik ben bereid te investeren in iets wat ik graag wil leren en ontwikkelen. Van de 6 modules die al voo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het bedrijf heeft mij duidelijk kunnen maken waarom ik concentratie mistte tijdens het lezen en wat de oorzaak was dat ik meer dan de helft van wat ik had gelezen weer vergat nadat ik klaar was met le... Zobacz więcej
Ik heb mij jan/februari aangemeld voor speedreading. Het gaat net als bij de modules allemaal in stapjes. De modules zijn 50 minuten met daarna een mooie q&a module waar alle valkuilen en tips wo... Zobacz więcej
Ik vond het een inspirerende webinar. Hele duidelijke informatie en tools, Rene weet zijn boodschap op een prettige manier over te brengen.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Verhoog direct je leessnelheid en onthoudt álles wat je leest dankzij speed reading. Speed reading is mijn unieke 3S-methode om razendsnel te lezen van papier & beeldscherm: Superconcentratie | Speed Reading | Speed learning. Tijdens mijn gratis webinar Speed Reading leer je meer over de 3S-methode.
Dane kontaktowe
Stationsplein 62, 3743 KM, Baarn, Holandia
- support@digitalspeedreading.com
- renehogenes.com
was part of a webinar of 1 hour
was part of a webinar of 1 hour
Was good with many intressting part, some i was somewhat familjar with but got more info about them and other i have not hear, at least not related to speed reading but study teknik.
Speedreading experience
Rene gave me valuable tips that you can use for reading. It was a great experience, I highly recommend.
it was a great experience
Incompany training speed reading, groot succes
René Hogenes heeft bij ons een interne training gegeven aan twee grote groepen medewerkers. René is een fijne geduldige trainer, collega's waren zeer enthousiast over hem. Veel van onze medewerkers lezen veel stukken en kunnen door de training nu een stuk efficiënter werken.
Leren snellezen met René in 1 dag heeft ons bedrijf veel opgeleverd, we gaan hem zeker terug laten komen voor een volgende groep medewerkers. Het meest ideale zou zijn wanneer we de training opnemen in de inwerkplannen voor alle nieuwe medewerkers (jong of oud).
René; nogmaals bedankt. Wij kunnen je training zeker aanraden en ik zal hem aanbevelen bij iedereen.
De incompany training speedreading was bijzonder effectief voor onze professionals
De incompany training speedreading was voor de consultants en designers van GriDD een echte eye opener. Door de heldere inzichten en praktische cases kon iedereen direct aan de slag en was het een zinvolle inspanning. In de incompany opzet werd terdege rekening gehouden met onze achtergrond en behoeftes. Het resultaat is dat er nu meer en makkelijker wordt gelezen en dit gaat ook nog sneller. Top dus!
Mark Geljon
Directeur GriDD
I just attended the live speed reading…
I just attended the live speed reading webinar. The host, René, gave so many valuable tips from his many years of experience! It was wholesome and honestly, the best webinar I have attended yet! Highly recommended!
Wederom interactieve sessie
Wederom interactieve sessie; goede pinpointers / oefeningen om te adresseren waar je nog verder in kunt ontwikkelen en oa. in de leeromgeving via de video-lessen nog eens in terug kunt kijken.
Afgerond! Nu is het oefenen om (nog) sneller te worden.
Leuke cursus, gaat uiteindelijk veel tijd besparen.
Enthousiast team.
Opnieuw leren lezen
Erg fijn!
Fijne herhaling van de materie. Renee neemt goed de tijd voor alle vragen/opmerkingen.
Als trage lezer nu steeds sneller :-)
Zelfs nadat ik eigenlijk veel te weinig geoefend had, bleek dat ik nog steeds heel veel geleerd heb en veel sneller lees als ik ooit gedaan heb...
Begeleiding speedreading
Fijn om alles herhaald te krijgen. Blijkt toch nodig. René is een geduldige, inspirerende leraar. Tijdens die online studie begeleiding zijn ook de ervaringen van anderen via het chat blok inzichtelijk, fijn en herkenbaar.
Topervaring webinar speedreading
Medewerkers waren zeer behulpzaam en uitermate vriendelijk als enthousiast in hun omgang.
In de webinar zelf werd concrete maar nuttige informatie verkondigd in niet al te lange tijd (1 uur).
Het is duidelijk en helder en ook zeker…
Het is duidelijk en helder en ook zeker motiverend!
erg interresante webinar ik denk dat je…
erg interresante webinar ik denk dat je er veel beter van wordt.
Een fantastische ervaring
Ik denk dat het een hele leuke en goede training is, zolang je mee schrijft. Dan blijft het actief en leuk. Er zijn ook hartstikke aardige en hulpvolle moderators.
fijne cursus
fijne cursus, duidelijk uitgelegd allemaal.
ook tijdens de webinar wordt alles rustig en duidelijk verteld. De vragen worden perfect beantwoord.
Maria
Enorm veel geleerd
Enorm veel geleerd! Ik heb er bijna elke dag profijt van.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.