Digital Speed Reading Recenzje 301

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Naar aanleiding van het gratis Webinar heb ik mij aangemeld voor de cursus Digital Speed Reading. Ik ben bereid te investeren in iets wat ik graag wil leren en ontwikkelen. Van de 6 modules die al voo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het bedrijf heeft mij duidelijk kunnen maken waarom ik concentratie mistte tijdens het lezen en wat de oorzaak was dat ik meer dan de helft van wat ik had gelezen weer vergat nadat ik klaar was met le... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik heb mij jan/februari aangemeld voor speedreading. Het gaat net als bij de modules allemaal in stapjes. De modules zijn 50 minuten met daarna een mooie q&a module waar alle valkuilen en tips wo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik vond het een inspirerende webinar. Hele duidelijke informatie en tools, Rene weet zijn boodschap op een prettige manier over te brengen.

Informacje dotyczące firmy

1. Centrum szkoleniowe

Napisane przez firmę

Verhoog direct je leessnelheid en onthoudt álles wat je leest dankzij speed reading. Speed reading is mijn unieke 3S-methode om razendsnel te lezen van papier & beeldscherm: Superconcentratie | Speed Reading | Speed learning. Tijdens mijn gratis webinar Speed Reading leer je meer over de 3S-methode.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fantastisch

Fantastisch, vroeger had ik een hekel aan lezen omdat het moeizaam ging dankzij Rene heb ik het leesvirus gekregen en ben ik niet te stoppen, ik vind lezen nú ontspannen en leuk🥳💪🏻 dank je wel René

16 stycznia 2025

Vrolijk en positief

Rene heeft een ontzettende positieve instelling en is erg enthousiast. Dat zie je niet alleen aan zijn gezicht en houding. Maar dit hoor je ook terug in de manier waarop hij uitlegt over zijn snelleestechnieken tijdens een lesdag.
Het heeft mij veel positieve energie gegeven door te gaan met oefenen. Zelfs zo dat ik anderen graag over dit programma vertel. Want wie wil er nou niet meer kennis op doen die beter blijft hangen in minder tijd. De les dag maakte voor mij bepaalde tips en methodes net even wat inzichtelijker. In een lokaal les volgen is toch voor mij iets praktischer. Dus dit heeft zeker meer waarde Rene. Nog maals dank voor de fijne enthousiaste dag. Ook aan mijn mede cursisten.

26 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Prettige en persoonlijke setting, top voor hele gezin!

Live Masterclass bijgewoond ter ondersteuning van de online-training. Heel prettige, persoonlijke setting met veel aandacht voor uiteenlopende vragen. Maar ook gewoon ruimte voor plezier en verbinding.

Super ook hoe het hele gezin voordeel heeft van de speedreading cursus, een grote winst voor ze op de middelbare school.

27 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Tijdige instructies ter voorbereiding…

Tijdige instructies ter voorbereiding van de trainingsdag, bijzonder hartelijk welkom, duidelijke uitleg en ruime aandacht voor alle deelnemers en meest belangrijke: iedereen ging enthousiast huiswaarts en kan meteen praktisch aan de slag!

26 września 2024

Praktisch toepasbaar!

Wat een nuttige training! Hierdoor ben ik nog sneller en effectiever gaan lezen, het is nu veel makkelijker om snel de essentie van een boek te begrijpen en de relevante inhoud toe te passen in mijn eigen trainingen.

25 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Effectieve en inspirerende speedreading masterclass

Ik heb met veel plezier de speedreading cursus van René Hogenes gevolgd. Zijn enthousiasme maakt de masterclass niet alleen leuk, maar ook gemakkelijk om te volgen. René geeft duidelijke en effectieve tips en tricks die je leesvaardigheid aanzienlijk verbeteren. Wat ik vooral waardeerde, is dat René de tijd neemt om vragen te beantwoorden en extra begeleiding te bieden waar nodig. Deze cursus is absoluut een aanrader voor iedereen die in zichzelf wil investeren en zijn leesvaardigheden wil verbeteren!

24 września 2024

De tips van René

De tips van René, zoals vroeg in de ochtend te lezen, de manier van lezen en mindmaps te maken hebben mij erg geholpen. De mindmaps en de vragen die ik mijzelf stel daaruit brengen mij elke keer in een andere staat, leer ik meer over mijn onderbewuste, groei ik erdoor, waarna ik meer leuke dingen aantrek in mijn leven. Op mijn werk heb ik snellezen toegepast (zover het lukt voor mij, ik werk eraan om het beter te doen) en daarbij ben ik dingen beter gaan onthouden en de kern tot me gaan nemen. In mijn dagelijks leven ben ik mindmaps actief gaan gebruiken voor mijn gedachten. Het is een onderdeel geworden van mijn leven: lezen en mindmaps maken.

14 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Dit had ik niet verwacht maar het werkt zo goed…

Dit had ik niet verwacht maar het werkt écht heel goed. Ik heb vanochtend week 4 van de spead reading masterclass afgerond, en echt wat goed zeg! Mijn oprechte complimenten. Ik lees veel sneller, het mindmappen werkt effectief en ik ben er een betere ondernemer door geworden aangezien mijn productiviteit nu ook nog eens veel efficiënter is. Super goed gedaan en ik zou het aanraden aan iedereen!

29 sierpnia 2024
Logo Digital Speed Reading

Odpowiedź od Digital Speed Reading

Fijn, dat was ook helemaal mijn doel Michel.

Oceniono na 5 z 5

Ik heb de Masterclass Digital Speed…

Ik heb de Masterclass Digital Speed Reading gevolgd, super waardevolle lessen en het heeft mij heel veel geleerd en lees nu veel sneller dan dat ik deed en ook het maken van mind maps helpt mij enorm om de boeken niet alleen te lezen maar ook te onthouden! En het enthousiasme van René is erg motiverend. Ik zeg doen!

22 sierpnia 2024

Een echte Game Changer

Het programma Game Changer Intense gevolgd. Mooie inzichten die ik heb kunnen omzetten in acties, waardoor mijn energiepijl is gestegen. Mijn mentale supporters leren kennen die me helpen om regie te pakken. Verder veel kleine handige tips en ideeën gekregen, teveel om hier te noemen :-). Heel fijn de persoonlijke reacties van Rene via de chat. We hebben gelachen en het was waardevol. Veel dank.

17 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

René heeft een mooie missie / has a nice mission.

René is authentic, has a passion for what he does and it is also fun and educational to follow a webinar from him. His mission: to help people worldwide gain more knowledge and thus contribute to a better distribution of power with good, loving leaders. Top!

In het Nederlands:
René is authentiek, heeft passie voor wat hij doet en het is ook leuk en leerzaam om een webinar van hem te volgen. Zijn missie: wereldwijd mensen meer kennis te laten krijgen en zo mee te werken aan betere verdeling van de macht met goede liefdevolle leiders. Top!

20 marca 2024
Oceniono na 4 z 5

Cursus speed reading, top!

Ik heb de cursus speed reading gedaan en ben heel tevreden over het resultaat. De lessen zijn goed opgebouwd en je krijgt veel mogelijkheden om deel te nemen aan live oefenmomenten. Er wordt snel gereageerd op vragen door het team. Een mooie bijdrage aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

20 marca 2024
Oceniono na 4 z 5

Hele leuke en leerzame webinar

Hele leuke en leerzame webinar. Ik ben enthousiast geworden om met de tips aan de slag te gaan en het wordt op een leuke manier gebracht. Ook veel persoonlijke aandacht voor de vragen en opmerkingen die je kan zetten in de live-chat. Helaas kost de masterclass waar je je achteraf voor kan opgeven flink wat geld, maar dat is natuurlijk logisch als je kijkt naar de hoeveelheid tijd die erin is gestoken. Wie weet heb ik het er later wel voor over om te doen!

5 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Dit webinar was heel overzichtelijk

Dit webinar was heel duidelijk, overzichtelijk. Rene bracht het heel enthousiast, aanstekelijk. De informatie werd op overtuigende wijze gebracht en liet duidelijk de voordelen van snellezen uitkomen.

5 lutego 2024

Live dag speed reading

Leuke en leerzame live dag gehad op kantoor bij Rene.
Inspiratie en vertrouwen opgedaan om speed reading verder te integreren in mijn leven.

20 stycznia 2024

Baanbrekende inzichten

Enorm verhelderende dag bij René op locatie in Baarn. Wat een baanbrekende inzichten. Een fijne dag met veel tijd voor persoonlijke ervaringen en aandacht voor het individu.

20 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Een jaar later nog steeds hulp

Een jaar later nog steeds hulp en aandacht van Rene Hogenes, een lieve en zorgvuldige man die goed les geeft. Gewoon doen, Ik had het geld niet maar ben begonnen op afbetaling, een aanrader om in jezelf te investeren.

12 grudnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej