Ren afkastholm er FUP
Jeg læste en artikel ( jeg troede var fra BT) om en DR udsendelse fra 28. april , der fortalt om , hvordan siden renafkastholm.com, der benytter AI som instrument til investeringer, angiveligt havde voldsom stor succes.
Man bliver fra siden ledt ind på en anden side til et firma fra Lichtenstein ( hvis det altså passer), når man registrerer sig med navn, telefon og email. Straks jeg havde registreret blev jeg ringet op fra et dansk nummer af en engelsttalende spanier, der kaldte sig Pablo Ruiz og ville guide mig til at indbetale. Dumt som jeg var, forsøgte jeg at indbetale minimumsbeløbet på 200 dollars - og det mislykkedes heldigvis, da jeg ikke havde opdaget, at jeg skulle scrolle ned og give flere oplysninger. Jeg havde endnu ikke gennemskuet, at jeg var ved at blive snydt og ringede derfor på det nummer, som "Pablo Ruiz" havde ringet fra, hvor en dame tog telefonen, men afbrød forbindelsen straks, da jeg henviste til at være ringet op fra dette nummer af Pablo Ruiz. Så begyndte det at dæmre for mig. Kort efter ringede Pablo Ruiz igen fra et andet dansk nummer og kom med en søforklaring på dette med telefonnumrene. Han fik mig derfor ikke overbevist om at indbetale straks, da jeg sagde, at jeg fandt sagen meget muggen. Kort efter ringede han op fra et tysk nummer, og da han havde præsenteret sig, sagde jeg " and now you are calling from Germany ! " , hvilket fik ham til at afbryde forbindelsen.
Mine efterfølgende google- søgninger viser så, at BT-artiklen angiveligt var fup, og at TVudsendelsen aldrig har fundet sted. FUP FUP FUP. HOP IKKE PÅ DET.