Super hurtig levering. Jeg har handlet hos ren velvare mange gange ( Ling skincare fantastisk produkt)og de er dem som jeg oplever har den hurtigste levering. Fredag købte jeg 2 Ling produkter,... Zobacz więcej
Sendte d. 6. Januar, mail vedr. den 22 december 2024 hvor jeg bestilte min vare. Jeg skriver: At Ren Velvære desværre lå inde med rekorden for for sen levering. Man evner ikke at informere mig... Zobacz więcej
Bestilte 3 produkter. Bestillingen gik fint igennem og pakken blev modtaget indenfor rimelig tid - men... den ene pulver foundations beholder var revnet (låget, som skal bruges til opbevaring af pulve... Zobacz więcej
Har brugt den flere gange og prisen er altid bedre end andre steder (f.eks. Matas), tingene kommer hurtigt frem og der mangler ikke noget. Jeg ved godt man får en masse prøver når man bestiller ved Ma... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
REN velvære shop med fokus på økologisk hudpleje, sund kost, kosttilskud og velvære. Vi har stor fokus på økologisk hudpleje og udvider hele tiden sortimentet af produkter uden parabener, allergifremkaldende stoffer og kunstige farvestoffer.
Fanøvej 10D, 8382, Hinnerup, Dania
- salg@ren-velvaere.dk
- ren-velvaere.dk
Super hurtig levering
Super hurtig levering.
Fredag købte jeg 2 Ling produkter, lørdag kunne jeg afhente dem i pakkeshop.👏 Jeg har kun 1 gang oplevet at min pakke ikke kom....jeg skrev til dem, og fandt ud af at det var fordi at de afventede levering af et at min købte produkter, og at de faktisk havde sendt mig en mail om dette- så det var min fejl, da jeg ikke havde tjekket min mail. Jeg oplever fantastiske produkter og med leverance der overgår mange andre.Tusind Tak.
Lang og mangelfuld ekspedition
Lang tid om at informerer om at kun nogle af varerne var på lager. Lovede at sende nogle dage senere, det skete ikke. Måtte bede dem om kun at sende det de havde og det tog flere dage for dem at gøre det.
Vil ikke bestille der igen.
DÅRLIG KUNDESERVICE.
Jeg skriver: At Ren Velvære desværre lå inde med rekorden for for sen levering.
Man evner ikke at informere mig om forsinkelsen, og telefonisk kommer jeg hver gang på telefonsvarer.
Da jeg skriftligt brokker mig: får jeg svar at man undskylder, og lover varen afsendt formentlig den følgende fredag.
I dag d. 9.januar har jeg mistet tålmodigheden og annulleret min ordre.
UTROLIG DÅRLIG KUNDESERVICE
Flere af de produkter jeg havde bestilt…
Flere af de produkter jeg havde bestilt var ikke på lager, så jeg bad om at få annulleret min ordre men hører nu intet tilbage.
Laaaaang ventetid
Bestilte tirsdag aften d 5.9. en kapokmadras til vores baby.Her lørdag og har stadig intet hørt fra webshoppen hvad status på ordren er.
Tre hverdage uden nogle former for statusinformartion på ordren, er ekstrem lang ventetid, sammenlignet med andre lignende webshops. Spændende om jeg hører noget fra jer mandag, i såfald om det bliver at varen ikke er på lager, da det er det de fleste har oplevet når de har handlet via jeres webshop.
Super.
Super.
Den vare jeg havde bestilt, var "desværre" i rest. Min veninde havde anbefalet varen til mig, men opdagede så efter par dage, at det var den forkerte vare jeg havde bestilt. Jeg ringede til kundeservice, som hurtigt ændrede min ordre til den rigtige vare. Jeg modtog ordren dagen efter. Tak for det og undskyld ulejligheden 😊
Det var en god service og produkterne…
Det var en god service og produkterne var helt i orden.
Men minus ved det, var Post Nord, de sendte ikke en sms eller mail til mig, at produkterne kunne afhentes på det valgte posthus.
Jeg kontaktede jer ang. min ordre og kort tid efter, jeg havde sendt en mail til jer, kom det hurtig en mail retur om, at i kunne se de var blevet afleveret på det posthus jeg havde valgt, så det syns jeg var ret Go service 👍☺️
Lækker ansigtsmaske til super god pris
Købte den lækreste ansigtsmaske fra Oskia til en super pris. Blev hurtigt leveret. Handler det gerne igen.
Jeg får ikke mine varer og kan ikke…
Jeg får ikke mine varer og kan ikke komme i kontakt med firmaet. Har en fornemmelse af det er et fup firma.
Skal aldrig handle der. Vh Ida
Når du bestiller varer hos Ren Velvære…
Når du bestiller varer hos Ren Velvære så lad for guds skyld være med "at vælge afhentning i butikken"!
Har lige afhentet mine. Mødt at sur receptionist. Hun sad bare ved computeren og ignorere mig. Ber om at få lov til at hente mine varer. "Til hvem", var det eneste svar. Jeg fik mine varer. Jeg fik ingen pose og kunne ikke åbne døren. "Kan du hjælpe mig med at åbne døren" "Eller må jeg få en pose"? Og så fik jeg ellers et langt, surt "foredrag om" at "poser koster penge" osv osv"! Hun var sur og ustoppelig! Jeg måtte bede hende stoppe og åbne døren (sagde, at jeg gerne ville ud! Tag en snak med hende! Hun sidder i Hinnerup! Hun mangler et kursus i kundeservice og "ansigtet udadtil i en virksomhed"!
Hurtig levering og super service
Modtog min pakke dagen efter jeg havde bestilt den. super dejligt. Desværre var den ene flydende håndsæbe utæt og hele papkassen var fyldt med håndsæbe.
Jeg skrev derfor til Ren Velvære, som dagen efter svarede med en beklagelse og sendte en ny håndsæbe med det samme, som jeg netop har modtaget.
Det er virkelig god service :-)
Super butik hurtig levering
Dårlig service
Bestilte FIT-plaster d. 27/4, hvor de siger leveringen er 1-3 hverdage. I dag er det d. 12/5, og jeg har stadig ikke modtaget det. Har skrevet mail til dem, hvor de svarer efter lang tid og beklager de har problemer med deres leverandør. Kan ikke anbefale hjemmesiden
Altid meget hurtig levering.
Fejl i alt
Rod i varelager , manglende kundeservice og lang levering .
Jeg laver mandag 3/1 en ordre på 6 varer kl 11.47 , der står, at de sender samme dag , hvis ordren modtages inden kl 15 . Først dagen efter får jeg en mail , at en af varene er udsolgt , men de forventer at kunne sende den indenfor 3-4 hverdage .Der står ikke angivet ved varen , at den er udsolgt . Dette bliver aldrig rettet til . Leveringstiden er ifølge dem selv næsten altid 1 leveringsdag . Torsdag 4 dage efter min bestilling må jeg selv kontakte dem for , at høre om der er afsendt . Det er den ikke . Den udsolgte vare tror de kan sendes mandag .Jeg svarer at jeg ønsker de sender min ordre på de varer de har . Så kan jeg jo bare bestille det udsolgte i næste uge er deres svar . Spørger samtidig til hvor længe de har deres tilbud på Collagen , hvortil svaret er " Det ved jeg ikke " . Får en ny ordre mail , hvor der nu mangler en til vare ,altså 2 varer og heller ikke den står som udsolgt . Dette oplyses heller ikke ved mit opkald , selvom det endda var samme leverandør . Idag d 10 /1 har jeg stadig ikke modtaget min pakke , som er "På vej " Rodet , manglende opdatering fra kundeservice om alt ,ingen styr på varelageret og leveringstid på mere end en uge , trods de skriver de næsten altid leverer dagligt . Første og sidste gang jeg handler der , der er heldigvis masser af andre og en lille besparelse opvejer på ingen måde så mange fejl . Anbefaler ikke absolut ikke !!
Super nemt og hurtig levering
Super nemt og hurtig levering. Elsker deres produkter fra murad.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.