Blij verrast!
Ik was sceptisch want ik heb al bij meerdere platformen gezeten maar toch de gok genomen.
En maar goed ook wat binnen één week had ik mijn eerste remote baan als appointment setter!
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
In ben op zoek naar een baan die ik vanuit Nederland en Spanje kan uitvoeren. Ik heb nog geen haast maar kijk regelmatig om te kijken wat erop staat. Er stond eerst veel vacatures op die verlopen of al ingevuld waren. Maar dat hebben ze nu aangepast. Ik hoop in de toekomst om via deze site werk te vinden.
Echt een hidden gem! Elke dag nieuwe vacatures wat heel fijn is! Wel jammer dat er niet al te veel klantenservice vacatures zijn. Erg tevreden en hoop snel een baan te vinden!
Dit is echt een hidden gem als het gaat om een remote job krijgen. Ben nu 2,5 maand lid en heb er al 2 betaalde opdrachten uitgehaald🙏
Werkt heel makkelijk, en veel vacatures te vinden!
Ik hield enorm van reizen alleen kwam ik steeds weer tegen hetzelfde aan, naar huis moeten gaan omdat ik daar weer geld moest verdienen om weer op reis te kunnen.
Nu zocht ik al heel lang naar een passende creatieve job die ik vanaf mijn laptop kon doen. Tot dat Remotefinds voorbij kwam en ik precies wat dingen heb gevonden waardoor ik nu lekker op reis kan blijven gaan terwijl ik werk. Je hoeft je bijna geen zorgen te maken of er iets tussen zit wat je leuk vind, want dagelijks komen er verschillende vacatures langs.
Dus 100% een aanrader!
Mega blij met Remote Finds! Ik heb heel lang op een kantoor gewerkt en werkte daarnaast ook lange dagen in de horeca. Bijna wekelijks werkte ik rond de 100 uur. Ik voelde al een langere tijd dat dit niet meer bij mij paste, alle plezier in m’n werk was er voor mij volledig uit, ik ging met volle tegenzin. Remote Finds kwam toen op mijn pad, ik vond het super fijn dat het niet alleen een vacature website was. Er zat een test bij die me help om te bepalen wat er bij me zou passen & zo kreeg ik de juiste vacatures aangeboden. Vrij snel kwam ik dankzij deze site bij een bedrijf terecht wat precies bij mij paste, het was precies wat ik zocht en ondertussen kan ik zeggen dat ik echt met heel veel plezier weer kan werken, ik heb onwijs veel leuke mensen hierdoor ontmoet, ik voer super leuke gesprekken en haal er echt weer energie uit. Vandaag de dag reis ik de wereld rond en ik durf te zeggen dat als ik deze stap niet had genomen, dat ik dan wellicht nu nog steeds 100 uur per week werkte terwijl mijn hart eigenlijk heel ergens anders lag. Ik kan deze site iedereen aanbevelen, jaag je dromen achterna, nee heb je & ja kan je krijgen. (Elke nee brengt je weer een stap dichterbij een ja, onthoud dat bij t solliciteren ;) ) Super fijne site, voorheen een community, die me vandaag de dag zoveel kansen heeft geboden waar ik dag in dag uit echt mega dankbaar voor ben. Kan het niet goed genoeg in woorden beschrijven.
Fantastisch en intuïtief, ik heb een remote inkomen nu en kan de hele wereld over reizen met mijn laptop!!
Via Remotefinds.nl heb ik snel een leuke remote functie gevonden. De website is overzichtelijk, de vacatures zijn relevant en het aanbod is een stuk beter gefilterd dan op veel andere vacaturewebsites. Hierdoor hoef je niet eindeloos te zoeken tussen banen die uiteindelijk toch niet volledig remote blijken te zijn!
Ik zou Remotefinds.nl zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een remote baan. Ik kom hier zeker terug als ik in de toekomst weer op zoek ben naar een nieuwe uitdaging!
Ik was al een tijdje opzoek naar een remote job omdat ik lang wilde gaan reizen! Na 1 maand in de community te zitten, kreeg ik mijn eerste job. Hier werk ik nog steeds af en toe voor! Toen een week na mijn eerste “kleine” side job kwam mijn nu vaste baan op mijn pad. Mijn leven is hierdoor compleet verandert. Ik heb een full time remote job waardoor ik nu in Indonesië kan wonen. Als ik niet in deze community was gestapt had ik nooit gestaan waar ik nu ben, dat weet ik 100% zeker. Ik had nooit verwacht dat ik meerdere goeie banen zou overhouden aan deze community, maar ik wist ook dat Google afzoeken niet de oplossing was. Alles was fake wat ik vond, totdat ik dus de stap nam om een remote baan te zoeken via remotefinds! Dus neem die stap.

Odpowiedź od Remotefinds
Er staan veel verlopen vacatures op. Daarnaast zijn veel van de vacatures niet eens remote, waar het platform wel voor bedoeld is. Dus, eigenlijk helemaal niet blij en zonde van mijn geld. Aangezien de job search al moeilijk gaat, dacht ik: ik ga een keer zo'n betaald platform proberen, maar ik had het toch niet moeten doen.

Odpowiedź od Remotefinds
Goede website met duidelijke overzichtelijke vacatures. Soms leidt een contact nummer toch niet direct naar de juiste persoon. Maar alsnog kom je dan snel bij de juiste personen uit. Inmiddels met meerdere bedrijven contact kunnen ondanks je geen garantie hebt op werk is het zoeken wel een eitje. Voor 15 euro per maand wordt je actief op de hoogte gehouden. Lijkt mij een prima prijsje.