Zeer net en betrouwbaar bedrijf. Ze doen er alles aan om je het juiste onderdeel te leveren. Goede verzending dus voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden.
Zobacz, co mówią recenzenci
ongelooflijk scherpe prijs, super snelle nota bene gratis verzending. Kan niet beter. Graag weer!
Ik had een set achterremschijven en remblokken besteld. Helaas bleken de geleverde remblokken niet de juiste te zijn. Daardoor moest mijn monteur de oude remblokken terugplaatsen om de auto weer ri... Zobacz więcej
Overzichtelijke website! Toen ik had besteld kreeg ik email dat bestelde product niet voorradig was en kreeg een gratis upgrade. Je kan chassisnummer controle laten doen gratis waardoor je nooit verke... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Jagerserf 13, 3851 SM, Ermelo, Holandia
- 0341267637
- info@remonderdelen.nl
- remonderdelen.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Snelle service, netjes verpakt... Alleen jammer dat het vet niet is mee geleverd. Verder alles goed.
prima ontvangen
Top!
Weeral super geholpen door remonderdelen.nl! Top service, snelle levering en altijd de juiste onderdelen in huis!
Netjes snel en optijd aan gekomen
Netjes snel en optijd aan gekomen. Alleen stond bij het artikel dat er een bus remmenreiniger bij zou zitten deze zit er helaas niet bij.
Alleen de remblokjes afgeleverd maar de…
Alleen de remblokjes afgeleverd maar de keramische pasta en vloeistof niet meegeleverd
Goeie service,snelle aflevering.
Perfect gedaan
Onderdelen voor verkeerde auto gekregen
Ik bestelde 2 kitjes voor reparatie van remklauwen voor een Honda S2000. De kitjes werden snel bezorgd maar 1 kitje was voor een Lada...
De volgende dag contact gehad en ze stuurden direct een nieuwe kit. Top service. Foutje kan iedereen maken maar als je het zo oplost dan krijg je 5 sterren.

Odpowiedź od RemOnderdelen.nl
Super snel en netjes geleverd
Super
Zeer snelle levering (dat geeft al vertrouwen) niet duur en alles keurig verpakt en geleverd
Snelle levering alleen de vier bouten…
Snelle levering alleen de vier bouten die er bij zaten pasten nie oude er weer op gedraaid
Veder Supper
Heb heb de onderdelen snel ontvangen.
Heb heb de onderdelen snel ontvangen.
Maar de beloofde 2 kado's heb ik niet ontvangen
Top service
Top service, onderdelen snel in huis, en zelfs de gratis remmenreiger en tube vet nog nageleverd omdat die niet bij de bestelling zaten
Goede en snelle service zoals beloofd
Goede en snelle service zoals beloofd.
Ook de extra controle is een goede zaak. 👍🏻👍🏻
Voor het eerst sinds lange tijd iets besteld wat de volgende dag ook daadwerkelijk bezorgd werd.
snel bezorgd!
Top service!!!
Top service!!!
Eerste keer besteld maar wat een service zeg.Zeer vriendelijke snelle en correcte antwoorden op mijn vragen . De bestelling kijken ze er handmatig na of je het juiste voor je auto hebt besteld. Snelle verzending die zeer goed te volgen is omdat je goed op de hoogte gehouden wordt.
Kon niet meer dan 5 sterren geven maar ze verdienen er zeker meer
Remonderdelen.nl zeer bedankt
zeer snel en vriendelijk
's avonds besteld en de volgende dag al…
's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Super!!
Duidelijke website ondanks dat ik toch…
Duidelijke website ondanks dat ik toch het verkeerde onderdeel had besteld er blijken dus twee soorten wielnaven op mijn auto te passen vier en vijf gaats dit komt door verschillende uitvoeringen wat niet bij de controle via de extra controle naar boven kwam. Na contact de goede besteld en verkeerde terug gestuurd.
Doświadczenie Trustpilot