Zeer net en betrouwbaar bedrijf. Ze doen er alles aan om je het juiste onderdeel te leveren. Goede verzending dus voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden.
Zobacz, co mówią recenzenci
ongelooflijk scherpe prijs, super snelle nota bene gratis verzending. Kan niet beter. Graag weer!
Ik had een set achterremschijven en remblokken besteld. Helaas bleken de geleverde remblokken niet de juiste te zijn. Daardoor moest mijn monteur de oude remblokken terugplaatsen om de auto weer ri... Zobacz więcej
Overzichtelijke website! Toen ik had besteld kreeg ik email dat bestelde product niet voorradig was en kreeg een gratis upgrade. Je kan chassisnummer controle laten doen gratis waardoor je nooit verke... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Jagerserf 13, 3851 SM, Ermelo, Holandia
- 0341267637
- info@remonderdelen.nl
- remonderdelen.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Maandag bestellen is dinsdag in huis…
Maandag bestellen is dinsdag in huis zeggen ze op hun website, nou het is vrijdag en heb het nog steeds niet ontvangen. Morgen afspraak bij garage moeten afzeggen.
Het is nog steeds niet binnen
zeer goede ervaring
Simpele, heldere bestelmogelijkheid. Je kunt los bestellen, maar ook een complete set. Hoef je zelf niet over na te denken.
Snelle levering, volgende dag binnen.
Ik heb mijn bestelling geplaatst en die…
Ik heb mijn bestelling geplaatst en die werd direct geleverd, gegarandeerd, absoluut fantastisch!
Na bestelling van remblokken waarbij ik…
Na bestelling van remblokken waarbij ik het kenteken van de auto had doorgegeven, kreeg ik een bericht dat ik €33 moest bijbetalen omdat de bestelde remblokken niet pasten. Heb de €33 betaald, alleen had ik graag een optie gehad om te annuleren of dat er een ander alternatief aangeboden werd.
De prijs,is goed,afspraak wordt niet…
De prijs,is goed,afspraak wordt niet nagekomen,werd niet de volgende werkdag bezorgd,maar over het weekend heen getild,zelf moeten bellen ,waarom er niet op tijd geleverd werd,kreeg te horen,onderdelen waren niet op voorraad,terwijl dat wel op hun site stond,geen excuses,daarom dit cijfer
Goed product
Goed product, zeer competitieve prijs en snelle levering!
Goede service …
De bestelde remklauwen waren niet leverbaar en er is direct gebeld om een passende (remklauwen)oplossing te vinden
Snelle levering, volgende week remklauwen laten plaatsen door mijn garage. Ik ga er van uit dat het past.
2 x besteld in 2 maanden 2x verkeerde…
2 x besteld in 2 maanden 2x verkeerde gestuurd.ik denk niet dat ze tijd nemen om te checken
Goed en minder goed
In eerste instantie supertevreden. Voor een Renault 5 een nieuwe remklauw geleverd gekregen. De bestuurderskant was niet op voorraad. Nu heb ik 3 maanden gewacht op levering en de laatste 2 weken op terugbetaling maar tot op heden wordt er niets na geleverd of terugbetaald. Nu weer gebeld en het wordt geregeld. Ik wacht af…
Nou alles was correct paste op me auto…
Nou alles was kompleet paste op me auto optijd binnen gekregen helemaal top
Vlotte levering en goede kwaliteit
Vlotte levering en goede kwaliteit
Duidelijk, degelijk, komt afspraken na
Duidelijke website. Fijn dat de onderdelen nog even kosteloos gecheckt worden op compatibiliteit aan de hand van je chassisnummer. Levering keurig binnen de aangegeven 1 dag.
goed geregeld, top prijzen, duidelijkheid
Heel goed geregeld, duidelijk, er word met jou mee gedacht. Super snelle levering (voor 9 s'avonds besteld volgende dag al in huis). Ik had nog even gebeld vanwege adres verandering snel opgelost en fijn contact. En natuurlijk niet te vergeten TOP prijzen, Voor ieder zijn of haar budget is er keus.
Snelle levering en fijne site
Snelle levering en fijne site met makkelijk vinden wat je zoekt
Goed produckt en snel geleverd
Doświadczenie Trustpilot