RemButiken.se Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ordern går snabbt igenom utan en massa "moderna" företeelser som bara komplicerar. Produkterna motsvarar förväntningarna jag hade, dvs utmärkta. Och till sist men inte oviktigt, önskemål om feedback... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Köpte service kitt till min gräsklippare var smidigt med samtliga produkter i ett paket, så man slipper leta runt efter varje enskild artikel. Allt fanns med, vilket sparade både tid och gjorde bestäl... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har beställt från Rembutiken förut utan problem men senaste beställningen så saknades det grejer. Och nu verkar inte finns nån kundtjänst för dom svarar inte på mail av nån anledning. Har skickat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rembutiken är alltid vansinnigt snabba! Något jag värderar väldigt högt i min köpupplevelsen. Aviseringar med orderstatus gillar jag också, lättare att följa beställningen. Oftast kommer den dagen eft... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Pojazdy i transport

Napisane przez firmę

RemButiken.se säljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nätet. Vi har även ett enormt utbud av gräsklipparknivar, robottillbehör, spännrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 39

Napisz recenzję

Drittfirma

Drittfirma! Delene til gressklipper ble ødelagt etter under en sesong. Nekter garanti å sier det er min feil.

Nå ignorerer de mailene og telefonene mine og fortsette å legge til gebyrer hos klarna. STYR UNNA!!

23 lipca 2025

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, tydlig och bra info om hur man mäter sin gamla rem. Bra priser och bra produkter. Snabb leverans, om det behövs.

2 lipca 2025

Odpowiedź od RemButiken.se

Tack för fantastisk feedback!

Oceniono na 5 z 5

Det finns nästan allt som hör ihop med min vardag. Bra service vid kontakt. Snabba leveranser

26 czerwca 2025

Härligt att höra!

Oceniono na 1 z 5

Skojare levererar inte beställda varor

Skojare levererar inte beställda varor, Svarar inte på mejl, Skojar företaget saknar telefon. Men betalt ska dom ha!

23 czerwca 2025

Odpowiedź od RemButiken.se

Du är medveten om varför vi inte svarade på dina mejl. Den tonen som du har använt mot oss med personangrepp, hot osv. är inte okej att använda någonstans. Vi kommer att blockera dig från framtida köp och vill även varna andra nätbutiker från att sälja till dig.

Oceniono na 1 z 5

De har stängt sin butik i Tidaholm utan…

De har stängt sin butik i Tidaholm utan att informera om detta. Åkte ett antal mil, ToR för att handla, svagt.. 🤬

7 lipca 2025

Odpowiedź od RemButiken.se

Den fysiska butiken stängde vi ner den 24/5 2022 och då informerade vi även om detta under frågor & svar, sociala medier samt utanför butiken.

Vi ska inte ha någon publicerad information om att den fortfarande har öppet, dock finns det andra sidor som eventuellt publicerar sådan information utan att ha uppdaterat detta i samband med stängningen för 3 år sedan, men detta är tyvärr ingenting som vi kan påverka.

Dock finns möjligheten att lägga ordern på nätet och hämta i våra paketskåp, mer information finns på vår sida.

Oceniono na 5 z 5

Alltid snabb och bra service

Alltid snabb och bra service! Snabba leveranser jämt,och har man fått en felande vara som jag fick en gång så var reklamation inga problem. Superbra firma att ha göra med.

30 czerwca 2025

Odpowiedź od RemButiken.se

Tack för fantastisk feedback!

Retur

Första o sista gången jag köper av er.
Skicka retur via postnord . (Tvungen att fylle i meddela mottagaren via e-post elr nå som inte finns. O inge jxvla telefon nr eller e-post elr kontakt till er man ska behöva leta i nå frågor och svar på grejer o ändå inte kommer nå längre. Kan väll för fxn bli lite mordern ni å. Är ni så rädd att bli kontaktad.. 450 kr back på era grejer skicka retursedel så slipper ni mig.

17 czerwca 2025

Odpowiedź od RemButiken.se

Finns både kontaktvägar till oss och information om vilken mejladress man ska använda vid en retur (om detta krävs) i frågor och svar.

Om man inte lyckas hitta det så kan man börja med att svara på sin orderbekräftelse så blir det enklast för alla och vi ser klart och tydligt vilken order det handlar om.

Oceniono na 1 z 5

Batteri till min åkklippare defekt

Köpte ett batteri till min åkklippare med det var så dåligt packat samt Postnords billigaste fraktalternativ där man spelat fotboll med batteriet gjorde att det kom fram med mer batterisyra i förpackningen än i batteriet.
Rembutiken har så dålig hemsida att man inte jkan hitta vart man anmäler detta så råder alla att undvika dessa om man kan.

Svaret från rembutiken gäller ej. Man kan inte bara klicka. Dom har medvetet gjort det extra krångligt att reklamera!!

25 kwietnia 2025

Odpowiedź od RemButiken.se

Vi förpackar alltid våra batterier så bra som möjligt, men är även medvetna om att vissa paket får en del smällar under transporten och att de även kan hamna på fel håll på utlämningsstället trots markeringar vilket gör att innehållet kan läcka.

Du reklamerar en produkt genom att svara på din orderbekräftelse och bifoga bilder.

Information om reklamation hittar du genom att klicka "Kundservice" på vår sida.

Fel storlek på remmen

Remmen jag köpte var för kort och för att kunna lämna tillbaka den var jag tvungen att åka till en fysisk butik och få den uppmätt.

14 czerwca 2024

Odpowiedź od RemButiken.se

Tråkigt med din upplevelse, men vi har ingen fysisk butik så du har nog blandat ihop oss med någon annan.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej