Alles, dit was reeds mijn tweede desktop pc die ik er gekocht heb, altijd piekfijn in orde. Wanneer je vragen hebt altijd perfect geholpen. Ik zou niet weten wat ze hoegenaamd zouden kunnen verbete... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Premier laptop d'occasion de chez eux reçu il y a deux heures. Livraison ultra rapide, le PC est en bon état comme c'était mentionné. Cependant, ce n'est pas le modèle qui m'a été proposé, j'ai reçu... Zobacz więcej
ik heb 3 identieke laptops gekocht op enkele weken tijd (twee in "nette staat" om te gebruiken, eentje in de staat "zichtbare schade" om reserveonderdelen uit te halen). De twee laptops in nette staat... Zobacz więcej
Super tevreden met de geleverde goederen. Alles correct verlopen. Zo zou elke online aankoopervaring mogen/moeten zijn! Het geeft een fijn gevoel om gereviseerde goederen van goede kwaliteit tegen... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
In 2016 heeft Remarkt BV een reorganisatie ondergaan. Anno 2018 zijn we een jong dynamisch bedrijf welke zich richt op meer dan een winstgevende organisatie. Allereerst willen we de klanten een kwalitatief product leveren voor een aantrekkelijke prijs. Dit doen we door de juiste protocollen te hebben opgesteld om een product vanaf de ingangscontrole tot en met levering bij de klant volwaardig af te leveren. Daarnaast vinden we het als jong en dynamisch bedrijf erg belangrijk om jongeren met minder toekomstperspectief op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Hierdoor zijn al diverse jongeren succesvol op de arbeidsmarkt terecht gekomen. Wat bieden wij: - Refurbished laptop/ ipad/ pc/ monitoren en onderdelen - Voor 12.00uur besteld, is de volgende dag in huis - Grootste assortiment refurbished monitoren in Nederland - 14 dagen niet goed - geld terug garantie - 3 maanden garantie - Staffelkortingen - Goede prijs/ kwaliteit verhouding - Internationale zendingen - Zowel particulier als groothandel
Dane kontaktowe
Ellerweg 2, 6037RS, Kelpen Oler, Holandia
- 0495-712876
- info@Remarkt.be
- remarkt.be
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer tevreden
Mooie prijs, snel geleverd, geen zichtbare gebruiksporen.
Goed en snel product was zoals besteld!
Correcte verzending en goede produkten!
Correcte verzending en goede produkten!
Zeer tevreden over Remarkt!
Slechte vervang computer
Wou een compter kopen met dual monitor ( 2 schermen) en na 5 dagen zonder update kreeg ik een email dat zij dat ze mijn computer niet meer hadden. Ze wouden een vervang computer verkopen aan mij maar ik zou €30 extra moeten betaald hebben voor een computer die objectief slechter was en in het packet zat geen monitor laat staan de dual monitor die ik wou
snel geleverd,goede laptop voor de…
snel geleverd,goede laptop voor de prijs en goede staat
een lage prijs een goede laptop MacBook…
een lage prijs een goede laptop MacBook Pro
snelle levering en goed produkt
Twee computerschermen gekocht
Twee computerschermen gekocht, deze waren in goede staat en functioneren ook goed, ik ben tevreden over de aankoop.
De levering was twee dagen later wegens sneeuwval.
One of the worst companies to deal…
One of the worst companies to deal with. Ordered stuff with them on 22/12/2025. Payment accepted online and the status says order completed. Been trying to contact via phone and have sent 3 email reminders but no response.
Correct, stipt en zorgvuldig
Al enkele malen laptops en een iPad bij Remarkt besteld. Goederen voldoen steeds perfect aan de beschrijving. Ze worden stipt en zorgvuldig geleverd. Enkel positieve ervaringen tot nu toe.
Snel levering
Ik heb al een paar aankopen bij Remark…
Ik heb al een paar aankopen bij Remark geplaatst, en ben nog steeds zeer tevreden, snel geholpen, snelle reacties op mijn mails en zeer snelle levering
Ik kan Remark absoluut aanbevelen.
Budget vriendelijk en top kwaliteit.
Zeer betrouwbaar,ik kijk al uit naar een volgende aankoop!
SNELLE LEVERING EN GOEDE SERVICE
SNELLE LEVERING EN GOEDE SERVICE EN CORRECTE PRIJS
Goede prijs en snel en correct geleverd
Tevreden maar toch wat teleurgesteld
Op de laptop hebben ooit dingen op gekleefd geweest. Deze zijn ( half) verwijderd. En voelen nu nog kleverig aan en zijn duidelijk zichtbaar. De batterij gaat in standby niet te lang mee.
Goed geconserveerd product
Goed geconserveerd product, werkt uitstekend, snelle levering. Een aanrader!
goede service bij problemen
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.