Reakcja na opinię
Voor mijn vakantie een paar nieuwe schoenen gekocht, online. Uiteindelijk niet meegenomen omdat ze net te klein waren. Uiteindelijk heb ik ze na mij vakantie terug kunnen brengen en een paar andere sc... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sneakers online besteld bij deze winkel. Super snel verzonden, sneakers zijn helemaal conform aangegeven online. Heel blij mee! Dank jullie wel!!!
Reakcja na opinię
Super snelle fijne en goede service! Reageren erg snel en helpen je erg goed, helaas was mijn broek een fabrieksfout en heb ik ze gemaild en hebben ze zonder problemen meteen een nieuwe gestuurd, ga z... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reloadstore, de multibrandshop voor streetwear en sneakers. Ontdek drops en essentials van merken als New Balance, Don't Waste Culture, Saucony, Rivero, Lumi3re, Vans en meer. Van opvallende releases tot betrouwbare basics: alles is zorgvuldig geselecteerd om jouw garderobe een upgrade te geven. Shop online met gratis verzending vanaf €55 én betaalopties zoals Klarna, of bekijk de collectie in onze winkel in Rotterdam.
Zuidplein Hoog 577, 3083 BG, Rotterdam, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Opnieuw hier gepost, google heeft t blijkbaar verwijderd: Opgelicht in deze winkel lang geleden met lage kwaliteit yeezy slippers op bestelling. Je kan ze niet terugbrengen want dat zijn hun voorwaardes. Als je vraagt om de eigenaar te spreken dan zeggen ze ik weet niet man broer wnr die er is maar de slippers zijn niet nep broer dat kan je niet zeggen bro
Update: Was 2 keer naar de winkel geweest destijds jullie wilden het niet oplossen en verwezen naar de kleine lettertjes onderin op de bon. Het was een waardevolle les voor bij andere resellers die al te graag wat voor je willen bestellen. Daarom gaan al die resellers failliet tegenwoordig dus logisch dat jullie daarvan zijn overgestapt nu.

Odpowiedź od Reloadstore
Snelle levering ,zonder verzendkosten kleindochter was superblij met deze leuke sneackers!!

Odpowiedź od Reloadstore
Initially I ordered shoes (mte crosspath xc vans) that were 50% on sale from reload but then PostNL lost my package (which is obviously out of Reload's capability to resolve it). They gave me a refund immediately. There communication was good. I received a personal voucher as compensation. When I wanted to order a new pair, my size was out of stock. When postNL finally found and returned the old package, reload contacted and ask if I still want to order the shoes. They kept it aside instead of making them available again. I then reordered the shoes and within 2 days I received the shoes.

Odpowiedź od Reloadstore
Schoen besteld, echter was de maat toch niet beschikbaar. Verkeerde inventarisatie. Heel jammer want mijn zoon had deze al verwacht. Er is wel geprobeerd het op te lossen met een andere keuzes maar waren niet in de smaak.

Odpowiedź od Reloadstore
Ik had een vraag over de maat en kreeg snel antwoord. Ik heb de schoenen donderdag besteld en vrijdag waren ze al binnen! De schoenen passen goed.
Bedankt Reloadstore!

Odpowiedź od Reloadstore
Nou zeker snelle levering de volgende dag had ik mijn product in huis heel erg bedankt.

Odpowiedź od Reloadstore
Super goed geholpen ik denk door de eigenaar kwam met een alternatief shirt omdat de huidige niet op voorraad was en gwn super klantvriendelijk en meedenkend

Odpowiedź od Reloadstore
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.