Total uprofessionel håndtering. Vi have booket par massage en uge i forvejen, og fået bekræftelse både på mail og mobil. Da vi ankom var de helt uforberedte og sagde der var lukket, og skulle være pri... Zobacz więcej
Den mest ubehagelige massage nogensinde, den gjorde decideret ondt. Og har fuldstændig fået ødelagt min ryg - og havde ikke rygproblemer før. Kan nu se frem til at skulle bruge penge på at få den fiks... Zobacz więcej
Desværre et sted vi er kommet meget - det sker så ikke længere. Efter fejlbehandling af bryn ønsker jeg ikke ar gå videre med øvrig behandling. Jeg tilbyder at betale på farve og retning, som ikke er... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Vidunderlig oplevelse!
Jeg har været inde hos Ida til en ansigtsbehandling i dag - og hold nu op, hvor var det bare fuldstændigt vidunderligt! Tusind tak for en skøn oplevelse, Ida, jeg føler mig som et helt nyt menneske!
Virkelig uprofessionelt - kommer aldrig igen
Jeg besøgte Relax Massage i august 2021, hvilket desværre ikke umiddelbart var en succes.
Da jeg ringede og bestilte mine behandlinger, informerede jeg om, at jeg havde et Go Dream gavekort, og at jeg ikke vidste, hvordan det fungerede. Beskeden var, at jeg skulle gå på nettet og aktivere gavekortet, hvilket jeg gjorde. Jeg ringede tilbage og bestilte flere behandlinger, da jeg virkelig ville forkæle mig selv. Jeg bestilte en biopeeling, ret og farvning af bryn og vipper og manicure med shellak. Der blev sat 2.5 time af, og da det ville blive lidt mere end gavekortets værdi, aftalte vi, at jeg bare betalte differencen.
Jeg fik desværre en opringning om morgenen om, at de ikke kunne klare mine negle pga. sygdom. Superærgerligt, men det er jo, hvad der kan ske.
Min behandler, der åbenbart også var ejeren, ankom, og allerede her fik jeg et indtryk af en ikke særlig professionel forretning. Hun lignede en, der havde været på havearbejde. Gummisko, forvasket t-shirt og store løse shorts med hængerøv. Ikke det jeg forventer, når jeg besøger et sted, der udfører skønhedsbehandlinger. Jeg forventer lidt luksus.
Behandlingen gik i gang og efter ca. 1 time!!, var vi til min store forbavselse allerede færdige. Det skulle de have 900 kr. for!!
Mine vipper blev farvet, men jeg kunne overhovedet ikke se forskel på før og efter, så det var fuldstændig spildt.
Det blev bestemt ikke den forkælelsesdag, som jeg havde forventet.
Jeg havde også problemer ved betaling. Jeg havde et gavekort på 1.200 kr., som jeg havde oplyst om fra starten. Det blev udtrykt, at det var noget møg med Go Dream, og at hun ikke kunne tage imod mit gavekort, da prisen var på under gavekortets værdi, og jeg jo ikke havde bestilt behandlingerne via Go Dream (hvis de ikke havde aflyst neglebehandlingen, ville beløbet ikke være endt under gavekortets værdi). Hun gav også tydeligt udtryk for, at hun bestemt helst ville undgå Go Dreams gavekort. Jeg prøvede at forklare hende, at jeg fra den første telefonsamtale havde oplyst, at jeg havde et gavekort, og at jeg havde brug for at vide, hvordan det fungerede, og at jeg kun havde handlet efter de anvisninger, jeg havde fået af en af pigerne på stedet. Derudover sagde jeg, at det ikke var mit problem, at de åbenbart indgår dårlige aftaler (som hun udtrykte flere gange) med en samarbejdspartner.
Hun (som også er ejer) blev sur og sagde, at så måtte jeg få behandlingen gratis, hvortil jeg svarede, at det ville jeg bestemt ikke. Desuden havde hun netop aktiveret gavekortet på 1.200 kr., som hun så ville få, og jeg ville miste, så det var vist tom snak. Det endte med, at hun smed 300 kr. på bordet, og jeg gik med en følelse af, at jeg havde forspildt mit gavekort. Det var bestemt ikke en god følelse, og jeg vil absolut ikke anbefale dette sted til nogen! Jeg har aldrig oplevet så uprofessionel behandling.
Aflyst tid
Kom derud idag og skulle have en relax massage hvilket jeg havde glæder mig meget til. Får så at vide at de har slettet min booking igår, uden at informere mig. De ved ikke helt hvorfor de har slettet den og de kunne ikke finde tid til min behandling. Så jeg fik helt enkelt køre hjem igen. Det eneste jeg fik var et “det er vi kede af”. Jeg er godt nok skuffet.
Blev godt modtaget hos Relax Massage
Blev godt modtaget hos Relax Massage. Det hele virkede meget professionelt i starten. Var afsted med min svigerinde og skulle have relaxing massage i 90 minutter, så vi blev behandlet samtidig i samme rum af 2 forskellige massører. Vi fik først fodbad med tilhørende peeling og peeling af hænder. Den massør jeg fik, var rigtig god, men jeg lagde mærke til massøren der var igang på min svigerinde. Hun virkede som om, det bare skulle overståes. Da vi så skulle have helkropsmassage, byttede massørerne plads, så jeg fik den dårlige. Og tak for kaffe. Jeg er selv uddannet sports- og helsemassør, så jeg kender de grundlæggende greb, man bruger. På mine ben og arme blev der kun brugt opvarmningsmassage også kaldet effleurage. På min ryg blev der brugt hænder, arme og albuer. Albuerne var på ingen måde rart, da de blev jernet ned ved skulderbladene. Det gjorde pænt ondt. Nakkemassagen plejer at være rigtig dejlig, men her var det massage bag ørerne og foran ørerne. Det havde IKKE noget med nakkemassage at gøre. Hovedbundsmassagen er min egen datter på 10 år bedre til. Det var ingen behagelig massage. Ansigtsmassagen var elendig. Der fik jeg massage på mine kæber og ellers kun lige smurt på næse. Jeg havde virkelig set frem til en rigtig selvforkælelsesdag, men mine 898 kroner er jeg rigtig ked af at have brugt hos Relax Massage. Det var på ingen måder pengene værd med undtagelse af fodbadet, peeling af fødder og hænder.
Det virkede som om, at massøren var blevet oplært og IKKE uddannet massør.
Når man betaler SÅ mange penge, skal behandlingen altså bare spille. Det gør den ikke hos Relax Massage.
Jeg var skuffet, da jeg kørte derfra. Øv.
Dagen efter har jeg SÅ ondt i den øverste del af ryggen at ingen kan røre mig der. Og 2 dage efter har jeg voldsom hovedpine og stadig smerter i den øverste del af ryggen.
Relax har tilbud på 1 times massage i…
Relax har tilbud på 1 times massage i uge 34 & 35 1 person 475,-kr / 2 personer 898,- kr. Jeg vil glæde min mor med sådan et gavekort og spørger til om det fortsætter ind i næste uge eller om tilbudet kommer igen, da jeg gerne vil være med og ikke har mulighed for dette i uge 35 ? Tilbudet fortsætter ikke bliver jeg oplyst og nøjes med at booke og betale en tid for min mor. Kl.13.18 modtager jeg en mail om - husk vi har åbent hver søndag massagetilbud .... ( se tilbudet ovenfor ).
Jeg kontakter Relax og fortæller, det ikke er god service, når jeg nærmeste lige har forladt indkørslen og spurgt til om tilbudet kom igen; jeg beder om at tale med ejeren Anni, hvad jeg får mulighed for. Jeg oplyser ejeren om, hvilken oplevelse jeg har haft og siger, det er dårlig service og det ikke er første gang, jeg er blevet dårligt behandlet hos Relax, samt det nu er sidste gang jeg har været på Relax og absolut ikke vil anbefale Relax; pludselig siger ejeren, det er en fejl mail hun har sendt ud til kunderne og der kun skal stå, Relax har åbent om søndagen ( hmmm ) og føler sig truet af mig, samt jeg kan få mine penge tilbage. Jeg spørger til, hvordan hun mener, jeg er truende og ejeren smider røret på.
Har nu været på Relax og fået mine penge tilbage. Kan godt forstå stedet er kendt for ikke, at kan holde på sit personale.
Sidste gang, jeg har været og købt gavekort til Relax.
Fantastisk sted
Fantastisk sted, med søde og rare medarbejdere.
Har både fået en ansigtsbehandling samt fået lavet negle, som jeg er så glad for. Så har allerede bestilt tid igen, hos deres dygtige elev Melanie.
Kan klart anbefales...
Uprofessionelt
Havde bestilt tid til en 2,5 times gravidmassage, som jeg glædede
mig meget til. Aftenen før ringede de og sagde at de desværre ikke havde nok på arbejde til at foretage behandlingen. Jeg kunne bestille en times massage til normal pris i stedet, men blev ikke tilbudt nogen form for kompensation.
Uprofessionel gravidmassage
Jeg køber jævnligt massage til mig selv, og især i min graviditet har jeg været afsted nogle gange. Dette sted har jeg været til gravidmassage én gang, og jeg har på ingen måde planer om at komme igen. Massøren prøvede desperat at virke som om han vidste, hvad han lavede, og jeg skulle vende mig i i alt fem forskellige positurer (ikke specielt afslappede konstant at skulle møfle rundt) deriblandt ville han have, at jeg skulle ligge fladt på ryggen. Han var åbenbart ikke klar over, at det er en rigtig dårlig idé at ligge fladt på ryggen i længere tid, når man er langt henne i graviditeten, da barnet kan tynge ned og afskære for blodtilførslen, så man kan blive dårlig, hvilket jeg mener burde være ret basal viden for en professionel gravidmassør. Jeg lå desuden enormt dårligt med gravidpuden på maven, hvilket han heller ikke var i stand til rigtigt at få afhjulpet. På ingen måde de 650 kr værd.
Kan kun give 1 stjerne.
Kan kun give 1 stjerne.
Var til ultralyd så fedt kunne blive reduceret. Fik behandling i gave.
Ved 1 behandling skrev de man fik taget billeder og en behandling varede ca 45 min. Hverken billede eller behandling var som lovet. Ejer kunne bestemt se der var sker noget med fedtet på maven. Jeg bar i tvivl men mon familie kunne intet se. Ved anden behandling kom jeg som til den første til at vente i 20 min og igen intet synligt resultat. Så spild af 1200kr. Hold jer langt væk fra dette
Luksus ansigtsbehandling og shellac
Bedste shellac jeg har fået som sad spot on og uden nogen fejl og mangler (holdte over 3 uger og egentlig kun fordi neglene var vokset at jeg til sidst fjernede det), og virkelig god ansigtsbehandling.
Derudover var alle derhenne SÅ søde og der var en dejlig ro og stemning over stedet :-) Kan klart anbefale stedet også selvom det ligger lidt ude, så er det bestemt køreturen værd. Ikke sidste gang jeg kommer derhen.
Fantastisk oplevelse
Jeg fik 3 timers luksus behandling. 45 minutter massage, 1 time ansigtsbehandling og luksus fodmanicure.. Det var helt perfekt. Lige fra du kører ind på gården. Det ligger smukt. Lokalerne er fantastisk charmerende og imødekommende. Personalet var høflige og med uniformer. Massagen var behagelig og alligevel gik de i dybden. Hvilket jeg godt kan lide.. De hastede ikke igennem noget og vi nød virkelig hele oplevelsen så meget. Klart et sted vi vil besøge igen!
Lækre faciliteter, skønt personale og dejlig behandling
Bliver altid modtaget med et smil og imødekommenhed. Super lækre lokaler og en god atmosfære. Jeg har igen i dag fået en dejlig behandling med service i top. Glæder mig allerede til mit næste besøg. Vil klart anbefale andre at besøge Relax :)
Meget dårlig oplevelse
Lad vær med at få lavet permanent make-up af bryn for det kan de absolut ikke finde ud af. Jeg er endt op med bryn hvor der er grå streger nedeunder mine egne bryn, så det ser ud som om jeg trænger meget til at få rettet bryn. Udover det, er brynene heller ikke ens hverken i form eller farve.
Fantastisk dejligt sted
Super søde og proff. Her er man i den 7. himmel - modtaget med et smil :-) Kan klart anbefales.
Kommer lige derfra :)
Havde fået et gavekort af min lillesøster, var extravagant og tog en stor ansigtsbehandling på 1½ time incl ansigts-zone-terapi (betalte selv for resten).
Det var bare dejligt. Jeg føler mig som næsten-ny nu, så det kan virkelig anbefales.
Fik også mange gode råd med på vejen om hvorfor jeg slår ud i ansigtet.
Jeg kommer igen.
Fødselsdagsgave
Vi gav vores teenagedatter en behandling hos relax-massage.dk og det var en super oplevelse for vores datter, hun blev godt behandlet, fin en fin behandling og fik god råd o efterfølgende pleje af sin hud med på vejen.
Kan klart anbefales.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.