Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Varan kom inom lovad tid. Dessvärre skulle den inte passa mig och jag ville returnera. Fick bra instruktioner och allt har utfallit till full belåtenhet.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Så imponerad av kundsupporten. Jag råkade fylla i fel storlek och skrev ett mail och bad om att ändra i min order. I mitt mail berättade jag om mina problem (fot) vilket medförde att de ringde upp mi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Föredömlig kundservice, snabb ......Erbjöd många lösningar och stor förståelse .....Byxan kvalitet ändrades givetvis inte av ett samtal men min inställning av företaget, som som verkligen månar om s... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla osób z ograniczoną mobilnością
  2. Dostawca sprzętu dla niepełnosprawnych
  3. Ortopedia i protetyka
  4. Dostawca sprzętu do fizjoterapii

Napisane przez firmę

Vi på Rehaboteket är specialister på ortopediska skydd och hjälpmedel som förbättrar våra kunders fysiska förutsättningar och välmående. Med över ett decennium av erfarenhet och en legitimerad fysioterapeut, erbjuder vi produkter som lindrar smärta, stödjer återhämtning och förebygger framtida problem. Vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar för alla – från privatpersoner till kliniker och företag, och alltid med individuell rådgivning från expertis inom området.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Passar bra på foten.

21 kwietnia 2026

Odpowiedź od Rehaboteket

Tack för ditt fina omdöme!

Du är varmt välkommen tillbaka för framtida köp 💙

Långsamma leveranser

14 kwietnia 2026

Odpowiedź od Rehaboteket

Tack för din feedback! Tråkigt att höra att leveransen upplevdes som långsam. Vi skickar normalt beställningar samma dag vid order innan kl. 12, med en leveranstid på 1–3 arbetsdagar.

Om din leverans tog längre tid än så får du gärna höra av dig till oss via mejl (kundservice@rehaboteket.se), så ser vi närmare på ditt ärende och tar det vidare med transportören 💙

Oceniono na 5 z 5

Vilken skillnad kände redan skillnad…

Vilken skillnad kände redan skillnad efter 12 timmar på betong golv kan varmt rekommendera dom rehaboteket sport

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Rehaboteket

Stort tack för din fina feedback!

Vad roligt att läsa att du kände skillnad så snabbt och efter en så krävande dag dessutom. Det betyder mycket att du vill rekommendera oss 💙

Oceniono na 2 z 5

Dålig kvalité..

Köpte 2st halv pelott sulor, men de hjälpte inget, var för tunna och plastiga..och de var i väldigt dålig kvalité.
Så blev tyvärr besviken!

31 marca 2026

Tack för din feedback!

Tråkigt att höra att sulorna inte motsvarade dina förväntningar. Den här modellen är en tunnare 3/4-sula som är framtagen för att passa i skor med begränsat utrymme, vilket kan upplevas olika beroende på behov.

Vi har dock andra varianter med mer stöd och dämpning för den som önskar ett kraftigare alternativ. Vi skickar över några rekommendationer via mejl till dig 💙

Oceniono na 4 z 5

Bra hittills

Bra hittills, god mänsklig support (ej AI)
Leveransen ska ske 2/4 då vet jag bättre.

31 marca 2026

Odpowiedź od Rehaboteket

Tack Roland för ditt omdöme!

Vi hoppas du blir nöjd med knäskyddet när det levererats 😇

Bra produkter!

Rehab och träningsprodukter av högsta klass!

22 marca 2026

Odpowiedź od Rehaboteket

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Du är varmt välkommen tillbaka för framtida köp 💙

Aufpassen Betrug

Aufpassen Betrug

Bezahlung vorgenommen ohne eine Bestellbestätigung zu erhalten. Kundenservice ist nur eine KI. Der Vorgang wird an die Polizei weitergetragen.

15 grudnia 2025

Odpowiedź od Rehaboteket

Vielen Dank für Ihr Feedback.

Wir können Ihnen versichern, dass wir kein betrügerisches Unternehmen sind.

Wenn Sie uns per E-Mail kontaktieren, werden Sie zunächst von unserem KI-Assistenten Eir begrüßt, den wir geschult haben, um Ihnen bei Ihren Fragen zu helfen. Wenn Sie nicht mit Eir sprechen möchten, geben Sie dies bitte in Ihrer E-Mail an – dann werden Sie direkt an unsere Physiotherapeutin Ida weitergeleitet.

Wir sehen, dass Sie bezüglich Ihrer Angelegenheit mit Ida in Kontakt standen. Wenn Sie Fragen haben, antworten Sie bitte auf diese E-Mail, wir helfen Ihnen gerne weiter.

Wir wünschen Ihnen noch einen schönen Tag.

Oceniono na 5 z 5

Jag ringde upp de och förklarade mina…

Jag ringde upp de och förklarade mina besvär fick då rådgivning om vad som kanske skulle hjälpa mig. Jag hade hälsporre i c.a 3 år har provat en hel del hjälpmedel, övningar m.m men efter jag gick efter deras råd och produkt så försvann hälsporren. Snabb frakt, bra ärlig rådgivning med det menar jag att de inte rekommenderar dig alltid till de dyraste produkterna, bra priser FEM STJÄRNOR!!!

25 września 2024

Odpowiedź od Rehaboteket

Stort tack Robert för ditt fina omdöme!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och det gläder oss enormt att våra råd och produkter kunnat hjälpa 💙

Oceniono na 1 z 5

Svindel ,.. ikke retur av varer kunde servise er tragisk

Det ble bestilt sko innlegg a 200 kroner 3 stk disse er feil størrelse da starter problemene . Ingen mottaker på retur av sendingen . Jeg sender mail til kunde servise ikke svar for adresse sende dette tilbake. . Så ser jeg reklame om dette igjen da legges det ut om hva som skjedde med meg . Da svares det med en gang vi retter opp dette . Kunde servise kontakter deg under annonsen . På kvelden kom mail fra Agneta i sverige . De tar IKKE retur av varene i hele tatt . Svindel styr unna om noen trenger bekreftelse på mail . Den flommes på nett akkurat nå ..negativ behandling av kunder på kunde servise . De har ikke angre rett . Ingen kunde venlighet .. Styr Unna Svindel . Den 2/ 9-25 er jeg lovet avskrevet dette etter 10 dager . Saken er avsluttet de refunderte oppgjøret i dag og vi har blitt enige . 😀

27 sierpnia 2025

Odpowiedź od Rehaboteket

Vi beklagar verkligen det du upplevt. Tyvärr verkar ditt omdöme dock ha hamnat för fel butik.

Vi på Rehaboteket, vi accepterar returer. Handlar du hos oss har du 45 dagars öppet köp efter att du mottagit produkten. Jag länkar direkt till våra returvillkor här på den norska hemsidan: https://www.rehaboteket.no/retur-bytte

Det finns ingen vid namn Agneta som jobbar hos oss på Rehaboteket.

Den mejladressen du kan nå oss på, är kundeservice@rehaboteket.no. Om du har mottagit mejl från en annan mejladress gällande ditt ärende som eventuellt påstår sig vara Rehaboteket, vänligen vidarebefordra det mejlet till oss så vi kan se närmre på vad som hänt.

Good service

Good service, quick response, and good product(a little bit expensive but I think it worth)

28 lipca 2025

Odpowiedź od Rehaboteket

Thank you so much for your review!

We are thrilled that you are happy with our service 😇

You are always welcome back anytime!

Oceniono na 5 z 5

Bought a TheraGO axelskydd and delivery…

Bought a TheraGO axelskydd and delivery went smooth and the quality is great.

30 lipca 2025

Odpowiedź od Rehaboteket

Thank you for your kind review 🥳

We are pleased to read that you are satisfied with your purchase.

We wish you a great day!

Oceniono na 1 z 5

Dårlig produkt, svært treg behandlingstid

Dårlig produkt, ingen støtte. Sendt i retur. Det har gått en mnd og returen er enda ikke registrert. Styr unna

14 czerwca 2025

Odpowiedź od Rehaboteket

Tack Marita för ditt omdöme och din feedback.

Vi beklagar verkligen din upplevelse av köpet hos oss. Lång hanteringstid är inte något vi förespråkar och tar därför din feedback på stort allvar.

Jag fann ditt ärende hos oss och ser att vi svarat dig att din retur är hanterad. Hanteringen av din retur var en månad och jag kommer föra den feedbacken vidare för framtida förbättringar kring returer.

Varmt välkommen att kontakta oss via mejl (kundeservice@rehaboteket.no) om du har några funderingar.

Ha en fin dag!

Oceniono na 2 z 5

Die Balance stoßdämpfende Schuheinlage…

Die Balance stoßdämpfende Schuheinlage muss man zuschneiden und bekommt sie nicht passgenau. Ich habe 38. Die Einlage ist dann 38 bis 40 und somit auch viel zu breit. Leider hab ich viel geschnibbelt um zu versuchen diese passend zu kriegen. Sie tragen auch so auf, dass die Schuhe trotz entfernen der alten Sohle viel zu eng werden. Ärgerlich weil man sie ja nicht mehr retounieren kann. Die Handgelenkstütze habe ich ebenfalls bestellt. Diese macht einen guten Eindruck, liegt zwar trotz vorherigen abmessen der Hand recht locker, stützt aber unterhalb des Gelenkes durch eine feste Schiene sodass ich diese behalte.

12 marca 2025

Odpowiedź od Rehaboteket

Thank you for your review and feedback!

We are sorry to read that the Balance insole did not fit as expected. The insoles are made in double sizes to fit more shoe sizes, but we understand that it can be a hassle when you need to cut it for a perfect fit.

As for the wrist support, it is nice to read that you are satisfied with that product 😊

Please contact us at kundenservice@rehaboteket.de if you have any questions about products in the future, we will be happy to help you.

Have a nice day!

Kina-bluff?

Enligt hemsidan skickar dom beställningen samma dag om man beställer innan 16.00. Leverans 0-2 dagar. Beställde 14.00 i onsdags, skrev och dubbelkollade på torsdagen. Dom svarade direkt och lovade leverans på fredagen. Idag är det måndag kväll och leveransen står fortfarande som registrerad. Oseriöst. Förtäckt Kina företag?

17 lutego 2025

Odpowiedź od Rehaboteket

Tack Johan för ditt omdöme och feedback!

Jag fann ditt ärende när du varit i kontakt med oss och vi ber åter igen verkligen om ursäkt att din beställning inte kom fram som förväntat. Under denna tid genomförde vi en lagerflytt från Sollentuna till Borås och dessvärre verkar det ha påverkat din beställning, vilket det absolut inte borde ha gjort.

Med det sagt vill vi också förtydliga att vi inte är ett dropshippingföretag, utan alla beställningar skickas direkt från vårt eget lager i Sverige.

Skulle du vilja ge oss en andra chans i framtiden, är du varmt välkommen.

Önskar dig en fin dag!

Usel retur!!

Efter att ha gjort en retur den 2 januari och fortfarande inte behandlat returen efter 3 veckor är under ALL kritik! Uselt. Det enda positiva är att kundservice svarade inom 24t men ingenting händer!

22 stycznia 2025

Odpowiedź od Rehaboteket

Tack för ditt omdöme och feedback. Vi ber verkligen om ursäkt att returen tog lång tid för oss att hantera.

Vårt mål är att hantera returen så fort som möjligt när paketet anlänt till vårt lager, vilket vi förstår att vi inte lyckades med i ditt fall och det är feedback vi absolut tar med oss internt.

Det är helt rätt väg, att kontakta vår kundservice via telefon (08-24 47 34) eller mejl (kundservice@rehaboteket.se) när detta händer. Så kollar vi närmre på just ditt ärende och ser till att hjälpa dig på bästa möjliga vis.

Önskar dig en trevlig dag!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej