De schoenen zien er goed uit, maar kan nog weinig zeggen over hoe ze zullen zijn na verloop van tijd, hoewel ik denk dat dit wel in orde zal zijn. Ik ben met name te spreken over de klantenservice, na... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Bestelling en bezorging was fantastisch. Ook de retour is super geregeld. Helaas waren de schoenen te klein , te smal.
Inmiddels wel 9 of 10 paar Rehab sneakers aangeschaft, meestal de suède types. Comfortabeler kan ik niet vinden. De schoenen gaan niet heel lang mee (zijn altijd met geribbelde onderkant; gaan bij mij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn eerste paar casual schoenen van rehab, goed om te weten dat de maat klopt met geklede schoenen. Goed product, zoals je mag verwachten van Rehab.
Reakcja na opinię
REHAB Footwear is een Nederlands schoenenmerk, opgericht in 2008, dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van herenschoenen. Het merk onderscheidt zich door eigenzinnige ontwerpen waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse materialen en texturen. De collecties variëren van geklede schoenen tot sneakers, waarbij de nadruk ligt op de combinatie van esthetiek en draagcomfort door middel van eigen ontwikkelde leesten en zolen. Gratis verzending en retour in NL & BE vanaf €50
Verspycklaan 72a, 2671CS, Naaldwijk, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
I discovered rehab in my summer holiday. And this is now my third pair of shoes of that brand. They are a little bit expensive. But after wearing them you know for what you have paid that price. The quality is great. They look really stylish and are absolutely comfortable. Even delivery to my hometown Germany was absolutely fast. Could not be better

Odpowiedź od Rehab Footwear
Lopen heerlijk. Dit zijn mijn 6e of 7e paar Rehab schoenen, en bevallen me dus uitstekend.

Odpowiedź od Rehab Footwear
Goede kwaliteit schoen. Daarnaast ook een goede en snelle service wanneer je contact opneemt.

Odpowiedź od Rehab Footwear
de schoenen zitten niet lekker, schuren langs mijn enkels en ik loop er helemaal scheef op.

Odpowiedź od Rehab Footwear
Ik kan ze niet vergelijken met een mason schoen maar ze lopen goed

Odpowiedź od Rehab Footwear
De schoenen zijn verder prima maar de maat valt iets groter uit dan gedacht. In het begin ging het nog wel maar na een paar dagen bleken ze toch een maat te groot maar kon ik ze niet meer ruilen, helaas. Balen.

Odpowiedź od Rehab Footwear
Naar wens snelle levering en makkelijke retour na verkeerde maat bestelling

Odpowiedź od Rehab Footwear
Prijzige schoenen, maar degelijke kwaliteit. Zitten fijn, vallen ruim dus had in eerste instantie de verkeerde maat. Retourbeleid ging eenvoudig, hou er wel rekening mee dat de verzendkosten voor het retourneren voor eigen rekening zijn.

Odpowiedź od Rehab Footwear
Snelle en duudelijke afhandeling van de bestelling.

Odpowiedź od Rehab Footwear
ik ben tevreden met de schoenen.
Er is goede service wanneer aan de orde