Language Institute Regina Coeli Recenzje 781

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Regina Coeli doet wat het beweert : Je wordt volledig ondergedompeld in de taal die je wilt leren. Hierdoor is je focus 100% op de te leren taal gericht. En dit wordt op een fijne/leuke manier gedaan.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tijdens de training bij Regina Coeli heb ik een flinke stap kunnen maken met het leren van de engelse taal. Je wordt echt ondergedompeld en werkt een week lang uitsluitend aan het verbeteren van je En... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een intensieve cursus Nederlands gevolgd en ben er ontzettend tevreden over. De persoonlijke benadering van de trainers maakte voor mij echt het verschil. Ze letten vanaf het begin heel precies... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het was een geweldige ervaring. Vanaf moment van binnenkomst tot en met afsluiting van je dagen. Er heerst echt een hele fijne sfeer en de taaldocenten zijn geweldig. Daarbij is het een aanrader om ee... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła językowa
  2. Instytucja edukacyjna

O Language Institute Regina Coeli

Napisane przez firmę

Language Institute Regina Coeli is het toonaangevende instituut als het gaat om het leren van een vreemde taal in een kort tijdsbestek. Het rendement van onze taaltrainingen is zo hoog dat mensen uit alle hoeken van de wereld naar Regina Coeli komen als ze een taal echt onder de knie willen krijgen.

Wij geloven dat taal mensen verbindt en in beweging zet. Regina Coeli leert mensen beter communiceren in een andere taal. Daarnaast geven we onze cursisten iets dat nog veel waardevoller is: zelfvertrouwen. Wie het beste uit zichzelf durft te halen werkt effectiever, behaalt betere resultaten en boekt persoonlijk succes.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Doelgericht, intensief en inspirerend

Ik had de twee meest fantastische docenten die ik mij kon wensen. De één-op-één trainingen waren afgestemd op mijn behoefte. Het was intensief en zeer effectief, maar tegelijkertijd ook erg leuk. Mijn leerdoelen zijn dan ook behaald! Jackie en Victoria, nogmaals hartelijk dank!

3 maja 2025

Geweldige ervaring.

Je wordt totaal ontzorgd van binnenkomst tot vertrek, zodat je, je voor de volle 100% op je taaltraining kan concentreren. Kortom een aanbeveling voor iedereen die een taal training wil volgen.

19 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Focus en persoonlijke aandacht binnen een optimale (leer)omgeving.

Door de focus en persoonlijke aandacht maak je echt stappen maakt. De één op één training helpt echt in het verbeteren van je vaardigheden. Gedurende de dag(en) wordt er in dien nodig bijgestuurd waardoor er echt maatwerk wordt geleverd. Daarnaast zij alle faciliteiten op de accommodatie perfect geregeld waardoor je echt bezig kunt zijn met het verbeteren van de taal. Het ontbreekt je werkelijk aan niets.

19 kwietnia 2025

Een geweldige ervarin

Regina Coeli is een uitstekende plek om een taal te leren. De docenten zijn professioneel en de lesmethode is intensief en effectief. Een unieke leerervaring die echt resultaat oplevert.

7 kwietnia 2025

Een zeer prettige ervaring

Het is een prachtige locatie, voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt om je te kunnen focussen op het leren van een nieuwe taal. De trainers zijn geweldig en ontzettend geduldig.

14 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Goed op de behoefte toegesneden…

Goed op de behoefte toegesneden maatwerkprogramma. Geweldige trainers Jackie en Calvin, nogmaals dank voor jullie inzet en ondersteuning. Weten goed te schakelen op de behoeften en leerdoelen. Ook het verblijf was prima, complimenten ook voor de algehele verzorging!

12 kwietnia 2025

5 daagse intensieve taaltraining Engels

Afgelopen week een 5 daagse taaltraining Engels gevolgd bij Regina Coeli. Het was een fantastische ervaring en heb mijn gestelde doelen overtroffen.
De professionaliteit van de trainers en de gastvrijheid hebben ervoor gezorgd dat dit een fantastische week is geworden.

5 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

De intensieve 5 daagse taaltraining…

De intensieve 5 daagse taaltraining voldeed compleet aan mijn verwachting, een perfecte atmosfeer, zeer kundige docenten, aangepast naar jouw eigen wensen en doelstellingen. De volledige ontzorging tijdens de week geeft je de mogelijkheid om met volledige focus jouw doelstellingen te behalen.
Mijn complimenten en dank voor de uiterst gastvrije week!

29 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej