Jeg bestilte 2 parfumer
Jeg bestilte 2 parfumer, Rose blosson oud var god, men holder i kort tid, og Rose d’or duftede simpelthen forfærdelig. Ærgerligt at man ikke kan bytte den til en anden når man har prøvet den.
Virkelig søde i kunderservice!🌼
Jeg modtog en defekt sprayer og skrev til dem, hvor de så med det samme sendte en ny og undskyldte for fejlen🫶.
Super søde, hurtig kunderservice og så dufter parfumen super godt☀️
Utrolig proffesionel og god kundeservice
Modtog en perfume med defekt sprayer, og de sender en ny afsted med det samme. Duftene dufter lige så godt som de dyre på markedet, varm anbefaling 💐
Ekstremt god kvalitet, og tror aldrig jeg har duftet bedre end efter jeg bestilte en af deres parfumer!🤩
Høj kvalitet af gode parfumer, og til en meget god pris. Jeg kan Klart anbefale Dem til ALLE.
Bestil prøver i stedet for blind buy, for alle Parfumer er Unisex, de har det med at hælde til enten den feminine eller maskuline side. Du kan altid skrive til kundeservice og så kan du få god hjælp.
- God kvalitet
- God pris
- God holdbarhed på huden
- Fantastisk design og indpakning
- Fantastisk kundeservice
Det eneste minus jeg kan finde, er at alle parfumerne er unisex og man virkelig skal prøve sig frem, men det er derfor der er testere;)
6/5
Tak for god kundeservice.
Jeg har fået en parfume hjem som jeg har bestilt. Hurtig levering, så det var tip top:)
Låget på parfumen var dog ikke sat fast/forseglet, så jeg skriver en mail og får respons nærmest med det samme. De beklager meget og vil sende mig en ny uden beregning. Utrolig behagelig og professionel service. Jeg ser frem til min pakke og glæder mig til at handle der igen:)
Great perfumes that last for a good price.
Owner of the company does a great service minded job as well.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.