Hej jeg bestilte knive til min Robotplæneklipper. Men fik ingenting. Så der gik 3 uger. Så fik jeg en sms hvor de spurgte om hvor mange stjerner de skulle jeg ville give. Så skrev jeg at mine kni... Zobacz więcej
Jeg modtog en boblekuvert med hvad der skulle have været det bestilte, da jeg afhentede på posthuset. Imidlertid havde kuverten været tom, da den kom til udleveringsstedet. Dette blev påført af dem,... Zobacz więcej
Bestilte to sæt robotknive og en kabel søger. I pakken havde de fejlagtigt kun pakket ét sæt knive. Sendte en mail lørdag middag. Lørdag aften fik jeg et svar, om at de ville sende den sidste pakke k... Zobacz więcej
Jeg havde ikke modtaget den vare jeg havde købt og betalt for. Det viste sig at det var PostNord der havde fået forlagt pakken, men Redrabbit valgte alligevel at sende mig ny pakke uden beregning. Go... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Red Rabbit får fremstillet knive til robotplæneklipper direkte på fabrikken, uden importør, grossist og detailhandel. Det gør at vi kan sælge dig knive langt billigere. Køb dine knive hos os og vi sender dem inden for 24 timer, alle hverdage, og du har 30 dages fuld returret.
storkemosevej 11, 6400, Sønderborg, Dania
- 717 873 77
- info@redrabbit.dk
- redrabbit.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Hurtig og billig levering i hjemmet
super
Har igen handlet hos Redrabbit , med samme gode oplevelse som før. Varene kommer hurtig og det hele går som en drøm.
Super hurtig forsendelse
Super hurtig levering👏
God svartid ved spørgsmål inden køb.
God svartid ved spørgsmål inden køb.
Hurtig afsendelse, og varen ser fin ud.
God service og levering.
Super fin hjemmeside mega god service
Super fin hjemmeside mega god service
Tjek på ordre og levering
Kan kun anbefale dem
Vh Allan
DET ER RIGTIG GODT-GODT RETUR VARER
Det virker super godt Hurtig levering.
Fik desværre først et brev uden Indhold. Ringede og de sendte straks en ny vare der ankom uden problemer.
God hjemmeside,nemt at bestille
God hjemmeside,nemt at bestille, attraktiv pris, god kvalitet af produkter.
Og frem for alt hurig levering.
Mit køb var nr. 2, og jeg kommer igen når der er behov for det.
Jeg kan kun sige at jeg er rigtig godt…
Jeg kan kun sige at jeg er rigtig godt tilfreds med den hurtige levering
Jeg var godt tilfreds
OK Levering og pris.