Rebels Rampage - Hanwe Hurricane -> no words! Normaal gezien drink ik alleen maar monster maar ik krijg meestal hoofdpijn of een sugar rush. Ook heel moe achter een monster. Maar nu heb ik Rebels... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ben goed op de hoogte gehouden en werkt ook effectief in het begin was ik sceptic maar het heeft me overtuigd
Het leven zit vol uitdagingen. Iedereen herkent wel een moment dat je een energie- of focusboost kan gebruiken. Mis jij net dat extra beetje energie tijdens het werk of studeren? Heb jij net die boost nodig in je dagelijkse leven? Rampage geeft jou net dat beetje extra. En je hoeft je niet druk te maken over het innemen van veel suikers en calorieën. Wij zorgen voor jouw ultieme focus.
Groenmarktkade 5-7, 1016 TA, Amsterdam, Holandia
Pre workout besteld in een aanbieding. Maar stond niet bij dat de houdbaarheids datum nog ongeveer een maand is. Weet niet wie er 2 potten per maand gebruikt, maar ik in ieder geval niet, hier een mail over gestuurd maar ook geen reactie gehad. Vind dit geen manier om met nieuwe klanten om te gaan dus zou zeker niet nog een keer bestellen. Heb tot nu toe 1 scoop geprobeerd en geef de smaak een 6/10
Er staat op de site vandaag voor 16 uur besteld is morgen in huis, heb vorige week woensdag besteld en nog niks binnen 😢
uiteindelijk na 1,5 week iets ontvangen maar nog minder dan een maand houdbaar.
Spijtig genoeg moeten vaststellen dat de houdbaarheidsdatum van mijn bestelde pot maar een maand verder ligt dan de dag dat ik het aankrijg… verder wel goede smaak en goede shaker die makkelijk uitwast.

Odpowiedź od Rebels Rampage
Na 2 weken nog niets ontvangen. Eerste instantie stond er verkeerde adres op de verzendlabel waardoor het retour is gestuurd maar tot op heden mijn bestelling niet nagestuurd. Klantenservice is dramatisch slecht over de producten kan ik ik helaas nog niks zeggen

Odpowiedź od Rebels Rampage
Top producten lekkere smaak en goeie werking. Dank aan de gasten van rampage.

Odpowiedź od Rebels Rampage
Ik had 4 potten besteld in een actie van 1+1 gratis. Ik heb 1 pot geproefd, en hoewel die best lekker was, keek ik toen naar de houdbaarheidsdatum en was het nog maar 2 maanden houdbaar, terwijl ik over 4 potten met gemak 8 maanden doe. Ik heb toen dezelfde dag een bericht naar de klantenservice geschreven of ik het nog mocht terugsturen als ik al een pot had geopend, maar na 4 dagen nog geen reactie op gehad.
Je kan hier prima bestellen, ze hebben leuke branding en prima producten, maar bestel niet te veel tegelijkertijd, en als je nog andere potten hebt van een ander merk zou ik die eerst opmaken.

Odpowiedź od Rebels Rampage
Smaken zijn lekker en voelde wel effe een opkikkertje. Na een bestelling te hebben geplaatst zag ik dat er wat misten (Dit was wegens iets onduidelijk met een actie) ik heb meteen contact opgenomen via het sturen van een mailtje ik kreeg binnen 2 uur een reactie, na het uitleggen wat ik misten en hoe dat kwam hebben ze het fantastisch opgelost. Top klantenservice!
Alleen de dop van de shakers zijn lastig te openen en dicht te doen, als in heel hard drukken en trekken, dat is het enige minpuntje helaas.

Odpowiedź od Rebels Rampage
Redelijk snelle levering, alleen jammer dat er maar 3 smaken leverbaar zijn.

Odpowiedź od Rebels Rampage
Ik heb een week geleden de bestelling binnen gekregen. Meteen daarna ontdekte ik dat mijn shaker niet goed was, de dop van het mondstuk zat scheef en kreeg deze er niet goed op. Met flink slaan uiteindelijk wel. Maar daarna kreeg ik deze met geen mogelijkheid meer open. Ik heb meteen dezelfde dag contact opgenomen door een mailtje te sturen. Nu zijn we een week verder en heb nog steeds geen antwoord.

Odpowiedź od Rebels Rampage
Werkt zoals beschreven wordt , na innamen kort daarna geen honger meer.
Door behulp van deze fatburner kan ik mijn trainingsschema goed vol houden en heb toch genoeg energie.

Odpowiedź od Rebels Rampage
Na 3 weken nog steeds geen pakket gekregen. Via mail elke keer zeggen dat het er aan komt. En dat ze een extra gingen opsturen.
Had voor 70 euro+ besteld… Nu voor mijn geld terug gevraagd. Ben benieuwd of ze dat wel gaan doen.

Odpowiedź od Rebels Rampage
Ik ben er te vreden over . Maar ik neem er twee perdag voor het moment . Ik ben alle dagen om 4 u op om te gaan werken . Ik kan dit gebruiken want was altijd moe . Nu al beter bedankt 🙏

Odpowiedź od Rebels Rampage
Ik ben zeer tevreden over dit product,
en ik raad anderen het ook aan om dit product uit te proberen

Odpowiedź od Rebels Rampage
Perfect delivery, perfect energy. Go on rampage, wife perfectly angry! 10/10 will buy again.

Odpowiedź od Rebels Rampage
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.