1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Rebel Copenhagen er en dansk webshop med fokus på unikt tøj til kvinder. Jeg håndplukker selv hver eneste style med øje for kvalitet, pasform og et personligt udtryk, så du ikke finder det samme overalt, og alle styles sælges i begrænset antal. Udvalget består blandt andet af tøj, sko og accessories til kvinder, der gerne vil skille sig ud og føle sig godt tilpas i det, de har på. Jeg udvælger bevidst et mindre sortiment ad gangen, og derfor købes der kun et begrænset antal af hver model. For mig handler mode ikke om alder eller størrelse, men om at finde tøj, der føles rigtigt og giver selvtillid i hverdagen. God kundeservice og ærlig kommunikation er en vigtig del af Rebel Copenhagen. Som ejer står jeg selv bag webshoppen og har direkte kontakt med mine kunder, både før og efter køb. Feedback og anmeldelser betyder meget for mig og bruges aktivt til at forbedre den samlede købsoplevelse. Mit mål er at drive en personlig webshop, hvor kvalitet, service og tillid går hånd i hånd, og hvor du som kunde føler dig tryg og godt behandlet. Tak fordi du besøger Rebel Copenhagen og deler din oplevelse, det hjælper både mig og andre kunder.

3,7

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds, bestilte støvler, super service, svarede hurtigt på spørgsmål og sendte med hurtig levering.

12 stycznia 2026
Opinia niezależna
Logo Rebel Copenhagen

Odpowiedź od Rebel Copenhagen

Hej Gitte.

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med det hele :)

Tak fordi du handlede hos mig.

Tina // Rebel Copenhagen

Oceniono na 4 z 5

Flotte prisvenlige kjoler

Lidt længere leveringstid end forventet, men ejer skrev og oplyste dette efter købet. Jeg har oplevet god service i den forbindelse.
Jeg købte to kjoler, hvor den ene har perler. Der er dog kun perler på forsiden, hvilket desværre ikke fremgår af billederne på hjemmesiden eller af teksten hertil, så det var en smule skuffende. Den anden kjole er virkelig smuk og var endnu flottere på end forventet. Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med både service, kjoler og ikke mindst pris.

19 grudnia 2025
Opinia niezależna
Logo Rebel Copenhagen

Odpowiedź od Rebel Copenhagen

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Jeg er virkelig glad for at høre, at du har været tilfreds med både servicen, kjolerne og ikke mindst prisen.

Også tak fordi du gjorde mig opmærksom på den mangelfulde beskrivelse omkring perlerne på kjolen. Det er selvfølgelig ærgerligt, at informationen ikke har været tydelig nok, men jeg håber alligevel, at du er glad for kjolen. Beskrivelse og billeder er nu blevet rettet, så det fremgår klart fremover. Og hvor er det dejligt at høre, at den anden kjole oversteg dine forventninger.

Tak fordi du handlede hos mig, og rigtig godt nytår.

Tina // Rebel Copenhagen

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej