RebatRecenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Very good condition, but I did not know what to expect when buying, you could include more detailed status of the racquet.

Oceniono na 1 z 5

Fint koncept. Købte et bat, der flækkede under første opvarmning. De nægtede reklamationsret. Spild af penge. Dårlig reparation. Godt de lukker.

Oceniono na 5 z 5

Jeg afleverede battet hos REBAT, hvor Nicolai tog imod, og forklarede virkelig godt om reparationen og viste gode eksempler på reparerede bat. Modtog mit eget bat med posten få dage senere, og det fu... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Rigtig gode service trods lidt udfordringer. Købte brugt Wilson-bat, som kunne skulle have kosmetisk skrammer. Da jeg modtog battet var det revner i rammen, jeg kontaktede Rebat. Fik hurtig sv... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep sportowy

Napisane przez firmę

Rebat ApS giver ødelagte padel bat nyt liv ved at reparere dem med hjælp af forskellige teknikker, som har inspiration fra Argentina. Vores vision er at ændre markedet for salg af padeludstyr i Norden. Mængden af bats, som går i stykker og kasseres, er høj – det vil vi gøre noget ved. Både for vores, jeres og klimaets skyld.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Rigtig gode service trods lidt…

Rigtig gode service trods lidt udfordringer.

Fik hurtig svar og god kommunikation om muligheder ift. at teste battet og derefter vurdere om skaden havde effekt. Det har den heldigvis ikke, så jeg købt et fedt bat til god pris.

Dog vil jeg foreslå Rebat bliver bedre ift. billeder af evt skader, så køberne er bedre vurdere skaden selv og ikke bliver overrasket, når det modtages.

19 lutego 2024

Hej Søren

Vi har taget det til os og bruger nu markant mere tid på at tage gode produktbilleder og beskrive produktet samt reparationen grundigt.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service, hurtige svar og fantastiske priser!

Har lige købt en bat, som ikke havde nogle skader, men bare var en lille smule brugt. Fik en kæmpe rabat, så bedre kunne det ikke være. Der var en lille ridt i battet, hvor jeg spurgte rebat, om det var noget jeg skulle være opmærksomme på. De informerede mig om, at det ikke har betydning. Men, skulle jeg mærke forskels eller det udviklede sig, så skulle jeg ikke tøve, med at sende battet ind!

Fantastisk service, hurtige svar og fantastiske priser!

5 lutego 2024

God oplevelse

God kommunikation inden beslutning om reparation, fin pris især ift. at alternativet var et nyt bat, hurtig ekspedition og resultatet ser rigtig fint ud.

16 stycznia 2024

Flækkede mit helt nye bat til 2.000 kr

Flækkede mit helt nye bat til 2.000 kr. første gang jeg spillede med, selvforskyldt...og havde fuldstændig afskrevet det, indtil jeg blev gjort opmærksom på muligheden for at få det fixet hos rebat.dk

Spillede med mit reparerede bat for første gang i dag - var som nyt, så kan kun anbefalede at få det fixet, i stedet for at smide ud.

31 stycznia 2024

Skaden blev fikset

Skaden blev fikset (Dejligt, i stedet for at skulle til at købe et nyt bat)... God og nem kommunikation ift. lev og afhentning. Kan kun anbefale firma hvis uheldet er ude.

12 stycznia 2024

Starvie bat repareret

Modtog mit eget bat med posten få dage senere, og det fungerer bare perfekt. En grim flænge fra kanten og ind på slagfladen blev fikset, og det spiller 100 %

24 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Det er nemt at sende og få tilsendt…

Det er nemt at sende og få tilsendt retur.
Og så må man bare sige, at reparationen virkelig er god.
Og så er det til en ganske rimelig pris 💪🏼🎉

27 grudnia 2023

Hej Michael
Mega fedt du synes det har været en god og nem oplevelse!:-)

Venlig hilsen
Nicolai

NOX At.2 LTD 2023

NOX At.2 LTD 2023

Fik mit bat ødelagt i en smash. Så jeg tog hurtig kontakt til rebat for at få pris osv.
Fra første mail og til jeg fik det leveret gik der ca 1 uge.
Så mega hurtig service og virkelig god proces!

Mit bat har nu fået nyt liv og kan bruges i flere timers padel endnu🎾

23 grudnia 2023

Hej Phillip

Tusind tak for din anmeldelse!:-)

Venlig hilsen
Nicolai

Perfekt reparation

Havde fået en flænge i mit helt nye Nox Tempo bat 😬 Men en tur hos Rebat klarede det hurtigt og effektivt, så battede spillede som nyt igen 💪

25 października 2023

Hey Rasmus
Vi er glade for, at vi måtte give dit super fede Nox bat nyt liv!:-)

Fantastisk service

Fantastisk service og en imponerende reparation. Min Nox AT-10 padelbat var så beskadiget i toppen, at det var umuligt at spille med. Efter reparationen fungerer det igen fejlfrit - ingen mærkelige lyde eller ujævne rebounds.
I stedet for at skulle skrotte det, har jeg nu mit "gamle" bat tilbage :)
Jeg kan varmt anbefale denne service.

2 listopada 2023

Hey Peter
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at have givet dit Nox AT-10 bat nyt liv!:-)

Verdensklasse service

Verdensklasse service
Hurtig og nem betjening af hjemmeside, og rigtig god vejledning.
Konceptet er også genialt.
Kan kun anbefales!

18 października 2023

Hey Oliver
Tak for din anmeldelse!:-)

Så godt som et nyt bat

Jeg har købt mit bat hos Rebat og det fremstod så godt som nyt. Jeg fortalte dem om mit niveau og mit behov, og hvad jeg havde af ønsker til det nye bat. Rebat kom med flere gode anbefalinger som jeg fulgte. Jeg har spillet med battet over 20 gange og jeg kan hverken se eller mærke, at det er blevet repareret. Battet passer perfekt til mig, idet jeg har fået mere kontrol og præcision i mine slag. Klart anbefalelsesværdigt!

2 października 2023

Hey Emil
Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling!:-)

Kanon service

Kanon service!
Jeg skulle have fisket to bat og det har været i de bedste hænder hos rebat. De to bat er kommet tilbage fra reperation og jeg kan nu glædeligt spille med dem igen uden bekymring om de skulle gå i stykker.

1 listopada 2023

Hey Mads
Tak for din anmeldelse og at vi fik æren af, at redde dine bat fra at blive smidt ud!:-)

Nemt og overskueligt.

Nemt og overskueligt.
Måske ikke det største udvalg.. Men god fornemmelse at købe noget godt brugt.. Frem for bare at købe nyt.. Godt for jorden.. 👌👌👌👌

12 października 2023

Hey Tobias
Tak for din anmeldelse! Vi arbejder hårdt på at redde flere bat og dermed gøre udvalget større:-)

Fremragende service

Fremragende service. Jeg sendte 3 NOx bat ind, hvor jeg efterspurgte en af dem hurtigt skulle være færdig. Det ene bat, blev færdig til jeg hurtigt kunne bruge det igen, hvor jeg intet forskel kunne mærke før og efter reparationen :) de andre kom en uge efter, og de virker så godt. Super dejligt sted, og kan kun anbefale rebat til dem der er i tvivl 😁

9 października 2023

Hey Frederik
Tak for din anmeldelse og tak for, at vi fik æren af, at give dine tre bat nyt liv:-)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej