Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi trengte ekstraundervisning i R1 matematikk. Studenten tar R1 med fjernundervisning, og det har fungert relativt dårlig med individuelt tilpasset undervisning og hjelp. Takk for målrettet undervis... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sønnen min fikk tilbake læringsgleden og motivasjon i matte. Flink lærer som var enkel å forholde seg til. Jeg var i utgangspunktet skeptisk til nettundervisning, men det fungerte veldig fint.

Oceniono na 5 z 5

Vi er veldig fornøyd med bistanden dere tilbyr. Læreren er veldig flink, og vel så viktig er at han lykkes med å skape en god arena for å jobbe med skole.

Informacje dotyczące firmy

1. Prywatny nauczyciel

Napisane przez firmę

Vi er en studentdrevet privatundervisningsbedrift der våre lærere er Norges flinkeste realfagsstudenter. Vi tilbyr undervisning for grunnskole, VGS og høyere utdanning.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Rask oppstart og maksimal utnyttelse av tiden

Vi kom raskt i gang - fikk en prøvetime etter bare noen dager og har nå planlagt fremdriften fremover mot avsluttende tentamener og eksamener. Hyggelig ung kvinne kom og hjalp min datter, satt hele tiden og jobbet med matematikken kontinuerlig - ikke bare hyggelig smalltalk slik jeg har opplevd tidligere. Her gikk de rett i arbeid :-)

5 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

God relasjon så viktig for motivasjon og faglig mestring

Når to mennesker møtes for første gang for å bygge en relasjon rundt mestring. Så bør den ansvarlige kunne anerkjenne og formidle håp til elevens usikkerhet rundt faglig tema i matte. Studenten vi fikk har slike kvaliteter. Hun er også flink til å lytte, finne frem andre positive kvaliteter ved seg selv i samtalen. Som vennlig, smilende, bruke positivt språk, stille reflekterte spørsmål som eleven skjønner. Støtte eleven ved å analysere hvor denne er faglig. Være tålmodig når finner og justerer metode for innlæring underveis. Realfaghjelpen var også rask ved første henvendelse å skaffe støtte lærer. Allerede dagen etter kom henvendelse fra student i Bergen. Som var tilgjengelig. Også betaling av pk vi valgte på 20 timer var fint lagt opp med betaling i begynnelsen av neste måned.Prisen per elev time 60 minutter var grei.Burde kanskje stått 60 min i annonse. Siden mange tenker kanskje en undervisningstime er 45-50 minutter😁

10 września 2024
Logo Realfagshjelpen

Odpowiedź od Realfagshjelpen

Takk for god tilbakemelding, Bernt Andre! For oss er det viktig at lærerne ikke bare er god faglig, men også pedagogisk :)

Simen Peder Stang
Realfagshjelpen

Akkurat det vi trengte

Takk for målrettet undervisning en-til-en hvor det ble gitt god pedagogisk undervisning i nøyaktig de problemstillingene vi trengte hjelp til.
Rett og slett perfekt for vår student.

27 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Stur unna denne useriøse bedriften!

Kjøpte en pakke på 20 timer, etter 12 timer sluttet lærer å ta kontakt. Fikk ikke tak i lærer ved henvendelder. Endte opp med å ha eksamen uten å få den hjelper jeg trengte og skulle betale for. Veldig leit å bruke penger på privatisteksamen uten å få hjelp før den slik som avtalt! Som følge av dette ønsket jeg ikke å betale for timene jeg ikke fikk. De visste ingen vilje til å la meg slippe å betale for timene jeg ikke fikk og truet med inkasso!! Styr unna, det finnes ikke seriøst.

16 kwietnia 2024
Opinia niezależna

Veldig bra!

9 marca 2023
Opinia niezależna

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej