1. Firma zarządzająca nieruchomościami

Napisane przez firmę

Real Administration er en virksomhed med speciale i ejendomsadministration. Vi er 11 engagerede specialister, og vi administrerer mere end 125 ejendomme, der primært består af ca. 3.500 andels- og ejerlejligheder samt lejeboliger og erhvervslejemål. Til sammen har vi en dybdegående viden omkring alle fagets nuancer.

3,3

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 1 z 5

Such a rude customer service

I was one of the tenants of the building they manage and oh boy, is Anja the rudest person on earth. She sends an email, no greeting, no hej, none of that. I stopped using the greetings and all myself as well after my second email that received none of the civilized responses from Anja.
I ask for HOFOR bill, she sends me electricity bill, then I ask once again for HOFOR bill, then she sends me the bill I asked for.
Lies throughout the entire correspondence by the way. She tells me that they are sending the invoice in February 2026 because they didn’t receive the heat and water consumption bill until then.
Spoiler alert: I myself was sent by this company in November of 2025 and Anja has NO idea that they themselves had the bill in November. She says she doesn’t know why.
A truly incompetent company with an employee that just is capable of bring civilized and telling the truth.

10 lutego 2026

Odpowiedź od Real Administration A/S

We are sorry that you had a bad experience with our company. But please dont make this personally, there is no reason for that.

Altid god service

Altid god service og god vejledning er i
Top.
Hjælper mig med mange spørgsmål og problemer.

23 czerwca 2023

Odpowiedź od Real Administration A/S

Mange tak for stjernerne. Vi er glade for at du gør brug af vores medarbejdere.

Oceniono na 5 z 5

Beboeren altid i centrum…

Når jeg har haft brug for at kontakte Real Administration A/S, har jeg altid mødt hjælpsomme personer, som havde mig i centrum. Det gælder uanset hvad min henvendelse drejede sig om. Jeg kan kun anbefale Real Administration

7 kwietnia 2022

Odpowiedź od Real Administration A/S

Hej Per. Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du møder hjælpsomme personer, og at du har følt dig i centrum. Vores slogan er "ejendomsadministration med nærvær" og det godt at se vi kan leve op til vores slogan. Med venlig hilsen Tonni Sørensen

Oceniono na 4 z 5

Super tilfreds so fare vi har opstartet…

Super tilfreds so fare vi har opstartet et nyt samarbejde og er meget tilfredse ..
Hurtig svar og kompetent rådgivning

24 lutego 2022

Odpowiedź od Real Administration A/S

Hej Mette. Tak for den fine anmeldelse. Vi lægger stor vægt på at være tilgængelige og vi har forståelse for at der ofte er behov for en hurtig tilbagemelding fra os. Mange tak.

Super positivt :-)

Søgte et job - og fik til dato en af de mest postive afslag - bare det at Tonni gav sig tid til at svare vidner for mig om respekt for alle - det er god stil. Denne tilgang til mennesker - uagtet hvem “man” er, er bare verdensklasse og er meget sigende.

26 sierpnia 2021

Særdeles højt fagligt niveau

Særdeles højt fagligt niveau, mødes altid med venlighed
venlig hilsen
Per Buttenschøn

26 marca 2021

Kære Per
Mange tak for de 5 flotte stjerner, og tak for det gode samarbejde med bestyrelsen i foreningen.
Vi glæder os til at vi igen kan mødes.
Mvh. Tonni

super - kan anbefales

meget faglig dygtige på alle områder, altid klar til at hjælpe - også med de mindste spørgsmål

22 kwietnia 2020

Hej Heidi.
Tak for din anmeldelse. Det er meget tilfredsstillende for os når vi kan hjælpe, uanset om det er med små eller store opgaver.
Tonni

Fremragende service

Altid fremragende service, rådgivning og administration.

24 stycznia 2020

Hej Jonas
Tak for de fine ord :-)
Mvh. Tonni

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej