Jeg fik min bil samme dag ind på værkstedet og samme dag færdig, det var en god service, de er altid hurtigt om at tag imod kunderne og fikser bilen med det samme. Værkføren i Odense afdelin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alt fra sælgerne til mekanikerne er bare fantastiske de står altid klar til at lave din bil lige meget hvornår du ringer til dem de får fem stjerner fra mig Venlig hilsen Rasmus Øland
Reakcja na opinię
Jeg henvende mig ang. Garanti på et batteri som netop lige var blevet 1 år og 2 dage gammelt, jeg har dokumentation fra egen mekaniker at batteriet var færdigt før 1 års dagen. Jeg fik at vide af de... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
REA Erhvervsbiler med afdelinger i Roskilde, København, Avedøre Holme, Slagelse, Næstved og Odense tilbyder et stort udvalg af nye og brugte vare- og lastbiler. REA Erhvervsbiler er et godt bud på en stærk samarbejdspartner til transportmateriel helt op til 60 tons vogntogsvægt. Vi har hele IVECO modelprogrammet, samt Fiat Professional. Vi har mere end 40 års erfaring med IVECO og vi glæder os til at tage imod vores eksisterende og nye kunder
Københavnsvej 176, 4200, Roskilde, Dania
- support@rea.as
- rea.as
Inni użytkownicy przeglądali również
Rigtig flinke til at hjælpe med svar på…
Rigtig flinke til at hjælpe med svar på problemer.

God oplevelse
God oplevelse, der var en tvist med noget service men det løste de til ug. uden den store diskussion.

Odpowiedź od REA Erhvervsbiler
Vi er meget glade for Finn og Rea biler…
Vi er meget glade for Finn og Rea biler - vi har købt mange biler

Odpowiedź od REA Erhvervsbiler
altid god service og meget løsnings orienteret
altid god service, løsnings orienteret. Lars østergård er virkelig god og professionel. både når det går godt men også når tingene ikke går som foventet

God kommunikation
God kommunikation, god pris på returbil, problemer afhjulpet i rig omfang.

Kun positive oplevelser.
Et glad og positivt hold af medarbejdere, som altid står klar med en fantastisk service. Når tingene brænder på. Om det drejer sig om at finde et køretøj her og nu. Eller om grejet er brudt ned. Står de altid klar.

Odpowiedź od REA Erhvervsbiler
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering, virkelig en fantastisk oplevelse at handle hos Rea Erhvervsbiler i Odense.

Odpowiedź od REA Erhvervsbiler
Altid super hjælpsomme og en rigtig god…
Altid super hjælpsomme og en rigtig god service hos REA i Slagelse!
En stor anbefaling herfra

Odpowiedź od REA Erhvervsbiler
Altid Mega go service og hurtig
Altid Mega go service og hurtig ,
kan varmt anbefale dem

Odpowiedź od REA Erhvervsbiler
Rea Erhvervsbiler hjælper os med alle…
Rea Erhvervsbiler hjælper os med alle vores erhvervsbiler. Altid god service, og arbejdet fuldført til top

Odpowiedź od REA Erhvervsbiler
Alt fra sælgerne til mekanikerne er…
Rasmus Øland

De hjælper Super hurtige
De hjælper super hurtigt både ved reparation og lånebil.
Nye biler bliver opbygget som ønsket.

Anbefaler stærkt Rea biler. Bedste og hurtigst service
Værkføren i Odense afdeling Sørenaltid smilende og er rigtig flink og hjælper med det samme, selvom du ringer fra Morgenstunde eller efter fyreaften så finder han en løsning med det samme.
Lars Østergaard salgs direktør, bedste sælger, han lover altid hvad han siger og hjælper gerne med alt hvad en kunde ønsker. Jeg har kun oplevet det bedste af den mand. Kan stærkt anbefale ham.
mekaniker, kontor folks og alle som er derind er flinke, rar og hjælpsom
Jeg har altid kun haft de bedste oplevelser i Rea Biler. Kan stærkt anbefale dem

Odpowiedź od REA Erhvervsbiler
hurtig respons og super hjælpsomme med…
hurtig respons og super hjælpsomme med at finde den løsning, som matchede vores behov.

Odpowiedź od REA Erhvervsbiler
Vi har købt over 25 varevogne og…
Vi har købt over 25 varevogne og lastbiler hos REA Erhverv. Salgsafdelingen er løsningsorienteret og er altid til rådighed - også efter kl 16.

Odpowiedź od REA Erhvervsbiler
Wir sind letzte Woche mit einem…
Wir sind letzte Woche mit einem Kupplung Schaden am Wohnmobil zu dieser Werkstatt geschleppt worden. Sowohl die Empfangsdame als auch sämtliche Beschäftigte haben sich unseres Problems angenommen. Sie haben tatsächlich alles gegeben, damit wir zügig weiter fortfahren können mit unserem Urlaub. So empathische und nette Menschen trifft man selten!. Preislich absolut korrekt und wie gesagt, solche Menschen trifft man selten! Diese Werkstatt ist zu 100 % zu empfehlen! Danke an alle, die in dieser Werkstatt arbeiten🫶
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.