Købte 2 udgåede mega rose termokopper samt et mega rose fad. Pakken var meget, meget godt pakket ind og er meget tilfreds med servicen. De købte ting kom endda i mit tilfælde i den originale emballa... Zobacz więcej
Jeg har nu handlet hos RCoyalisten flere gange siden dets opstart og det er bestemt heller ikke sidste gang! Endda så heldig, på et tidspunkt at vinde månedens GiveAway. Her får man altid kundeservi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bedste købsoplevelse jeg har fået nogensinde på nettet. Nem hjemmeside hvor man nemt kan finde rundt på, stort udvalg, sindssyg hurtig levering samt pakken var pakket omhyggeligt ind i bobbelplast, pa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg ledte efter et bestemt stel, som ikke længere kan købes i butikkerne, og de havde det skam hos RCoyalisten. Så det blev bestilt hen over weekenden, og I dag kunne jeg allerede hente varene. Jeg ha... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
RCoyalisten er en webshop, der blev stiftet i 2020 og udelukkende forhandler secondhand Royal Copenhagen porcelæn. RCoyalisten har et ønske om, at kombinere klassisk dansk design med genbrug og de aller bedste priser.
Torvevej 36K, 2740, Skovlunde, Dania
- info@rcoyalisten.dk
- rcoyalisten.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Kan kun anbefales!
Fantastisk sted at finde både gode tilbud og udgåede steldele! Professionel og meget venlig beskedudveksling, hurtig og perfekt indpakket forsendelse - skøn oplevelse!

Odpowiedź od RCoyalisten.dk
Jeg har handlet et par gange ved…
Jeg har handlet et par gange ved rcoyalisten og har været fuld tilfreds hver gang
Anders pakker alt forsvarligt ind og det er virkelig.
Vil helt klart anbefale rcoyalisten til andre

Odpowiedź od RCoyalisten.dk
Jeg købte 6 dybe skåle. Fik en god samlet pris, hurtigt svar og hurtig handel. Kunne ikke være gået bedre.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, kan varmt anbefales.
Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig forsendelse.
Også er tingene pakket 100 % rigtig godt ind.
Ikke sidste gang jeg handler der :-)

Kan varmt anbefales :)
Jeg købte et Royal Copenhagen fad som jeg har ledt længe efter, fandt det her helt ubrugt. Hurtig levering, fin og sikker indpakning. Kan varmt anbefales.

Mega god oplevelse!
Kan ikke andet end at anbefale Rcoyalisten!!
Alt var en god oplevelse! Ikke sidste gang jeg køber hos ham.

Royal Copenhagen krus
Jeg købte to Royal Copenhagen mega mussel krus. Hurtig levering samt fin indpakning. Kan varmt anbefales.

Fremragende!!
Helt fantastisk hjemmeside med stort udvalg til gode priser. Man kan slet ikke se varerne er brugte, og er et genialt second hand koncept

Fremragende service
Fremragende service. Nemt. Flot. Super kvalitet og priser. .
Jeg er positivt overrasket.

Odpowiedź od RCoyalisten.dk
God service, fik hurtigt svar da jeg skrev og et godt tilbud.

Odpowiedź od RCoyalisten.dk
Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og god kundeservice. Kan varm anbefales

Fantastisk service
Fantastisk service, det kan varmt anbefales at handle her.

Odpowiedź od RCoyalisten.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.