Skulle bruge et par smådele til en bil vi havde købt sidste år. Siden var super nem at gennemskue. Jeg bestilte onsdag aften. De var pakket torsdag morgen og leveret med GLS fredag frokost. Det virker... Zobacz więcej
Ordered part from their show, got automatic confirmed order. Days passed, my order wasn't sent. After 7 days i mailed them asking when my order will be sent. Responded that next day or Monday. Ok, wai... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min søn 5 år og mig var "kørt gal" med vores legetøj 😉😉og skulle bruge stumper med det samme.. inden får to dage var vi oppe og køre igen det er helt igennem fantastisk service de lever op til de... Zobacz więcej
Har handlet via webshoppen tre gange den seneste måned og besøgt butikken en enkelt gang. Fornuftige priser og hurtig levering. De svarer hurtigt på spørgsmål via chatten, hvilket kan være en stor hjæ... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
HVEM ER RC KONGEN ”RC” står for radio control, altså fjernstyring. Og ”Kongen”? Det er fordi, det er os, der regerer, når det gælder fjernstyret RC legetøj. Vi er Kongerigets mest engagerede RC hobbybutik, webshop og fællesskab. RC Kongen har alle de populære mærker og hjælper dig gerne med at finde netop det mærke og den model, du vil få mest køreglæde af. I alt har vi over 80 forskellige modeller på lager, klar til lynhurtig levering til dig. Vi lagerfører også reservedele, så du altid kan få reservedele til de produkter, du køber hos os.
Rebslagervej 6, 5471, Søndersø, Dania
- kimb@rckongen.dk
- rckongen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
God services
God services, og har de ikke varen hjemme finder de en tilsvarende og få den afsted , så man ikke skal vente længere end nødvendigt.
God Service
God Personlig service der er absolut ikke prøve at søge den dyreste vare
Kan stærkt anbefale rc kongen
Kan stærkt anbefale rc kongen. Virkelig god service hver evig eneste gang man kommer med et problem.
Virkelig et skuffende besøg ved…
Virkelig et skuffende besøg ved rckongen idag!
Far og søn skulle ud og købe vores første rc bil, og derfor tog vi til rckongen.
Vi kom ind af døren, forklarede at det var vores første bil og at vi kiggede på en monster truck i skala 1/10 og at der skulle købes en til drengen og en til faren.
Ekspedienten kom med 2 biler, en til 1299 og en dyrer til knap 2200kr.
Vi spørger ind til forskellen og hvad vi skal kigge efter når nu det er vores første bil.
Der bliver blot fortalt at jo dyrere bil vi køber desto bedre kvalitet.
Jeg spørger ind til prisen om der er noget rabat hvis vi tager den dyre model og tilkøber større batteri + lader. Ekspedienten svarer, prisen er som du ser på kasserne.
Ud fra den dårlige service og manglende rådgivning tog vi kun 1 bil og den blev den billige uden ekstra batteri eller lader (havde det stået til faren så var vi gået uden biler) men jeg ville ikke gøre min 6årige søn ked af det, når vi nu havde taget den lange tur helt fra Esbjerg for at besøge butikken på Fyn.
Nu er vi kommet hjem og jeg googler mig fra og kan faktisk se vi også har betalt overpris for bilen (godt nok kun 150kr).
Resultatet blev desværre kun til en bil uden tilbehør, og ikke en butik jeg vil anbefale andre nybegynder at tage til hvis man forventer rådgivning.
Min anden bil må købes et sted de vil rådgive os!

Odpowiedź od Rc Kongen
Spørgsmål blev til ordre
Jeg havde et spørgsmål, der var svaret inden for meget kort tid, bestilte varer og de kom dagen efter, det er rigtig god stil.
Varen var som forventet og…
Varen var som forventet og leveringstiden stemte med hvad der stop på hjemmesiden
Super fin handel
Super fin handel, varen var som forventet. Er fint tilfreds
YouTube anmeldelse af lader
Købte hvad jeg så anmeldt på RC Kongens YouTube kanal..... Et godt køb syntes jeg .
Hurtigt levering og gode priser…
Hurtigt levering og gode priser kan godt anbefales og det har jo alt hvad man skal bruge
Varen blev hurtig leveret og hjælpsom…
Varen blev hurtig leveret og hjælpsom samtale.o
online har de alt på lager men når man…
online har de alt på lager men når man har bestilt og fået en ordrebekræftelse så sender de kun det de har på lager uden at advisere om de ting de ikke har.

Odpowiedź od Rc Kongen
Handler trygt hos RC Kongen
RC kongen tager deres butik seriøs. Altid knaldhurtig levering og har også tidligere kun oplevet god service.
Hurtig levering, produkt og pris i orden .ingen problemer .
Ordre til selvafhentning
Ordre til selvafhentning. Var klar til afhentning efter 10 minutter
Kom som forventet og uden nogle…
Kom som forventet og uden nogle problemer 👍🏼
God rådgivning og hurtig ekspedition.
God rådgivning og hurtig ekspedition.
Super service og god vejledning samt…
Super service og god vejledning samt gode priser. Kan kun anbefales
5 stjerner herfra
Man for en god serves og en god…
Man for en god serves og en god kvalitet af produkter og hvis man ringer for man både en god snak og en stor hjælp