Banner for RaspberryStore

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Gebeld omdat ik een kadootje nodig had dat nog dezelfde dag verstuurd moest worden. Eigenlijk was ik al te laat, maar RaspberryStore heeft mij verzekerd dat alles op tijd zou aankomen. En zo is het oo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

RaspberryStore is een zeer betrouwbare leverancier van Raspberry Pi,s en alle producten daar om trend. Zoals monitoren van Raspberry Pi SD cards en leveren ook wel eens diensten door software te lever... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik wilde graag een raspberry pi zero 2 met header. Nergens te krijgen, na een mailtje kreeg ik een notificatie zodra hij weer op voorraad was. Omdat ik ook een power supply en andere toebehoren nodig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De goedkoopste partner voor België toen ik ging vergelijken. Levering was de volgende dag al.Alles mooi verpakt en werkt naar behoren. Kortom geen klachten.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

O RaspberryStore

Napisane przez firmę

RaspberryStore is dé gespecialiseerde webshop voor Raspberry Pi en accessoires. Als officieel erkende Raspberry Pi-reseller bieden wij een volledige assortiment aan boards, kits, behuizingen, voedingen, AI-modules en uitbreidingen — direct uit voorraad geleverd en toegespitst op de Raspberry Pi.

Onze klanten zijn professionele ontwikkelaars, makers, hobbyisten en onderwijsinstellingen die kwaliteit en service waarderen. Dankzij diepgaande productkennis, snelle verzending en persoonlijke ondersteuning helpen wij bij elk project: van hobby-automatisering tot grootschalige embedded oplossingen.

Bij RaspberryStore staat betrouwbaarheid centraal: originele producten, eerlijke prijzen en deskundig advies — al sinds 2012 leverancier van het officiële materiaal.

Dane kontaktowe

Snelle zending, eigen voorraad

Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden uit ons eigen magazijn.

4,8

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Good company

Good company, fast delivery as promised, would recommend!

Odpowiedź od RaspberryStore

Thank you for the nice review! Enjoy your order!!

Alles was op voorraad

Alles was op voorraad, prijs was prima en alles was lekker snel geleverd. Prima werk.

Odpowiedź od RaspberryStore

Heel hartelijk dank voor uw review! Veel plezier met uw bestelling!

Hele positieve ervaring

Hele positieve ervaring. In mijn haast tot aankoop vergat ik enkele essentiële dingen bij te bestellen. Na een telefoontje en mail ben ik in mijn tweede order gecompenseerd. Mooie producten en op tijd geleverd.

25 marca 2026

Odpowiedź od RaspberryStore

Hartelijk dank voor uw positieve review. Ben blij dat we het hebben kunnen oplossen!

Oceniono na 4 z 5

Prima

Correcte afhandeling van de bestelling

24 marca 2026

Odpowiedź od RaspberryStore

Hartelijk dank voor de review!

Netjes naar verwachting

Prima, makkelijk besteld en ontvangen wat ik nodig had (PI 400). Beetje sceptisch over DPD, die hebben niet de beste reputatie in onze omgeving. Deze keer prima op tijd, maar daar kan deze store niets aan doen!

Mooi aanbod op deze site.

Odpowiedź od RaspberryStore

Dank voor uw bericht. We zijn inmiddels van "standaard DPD" over gestapt naar "standaard PostNL". Dit kost wat meer, maar dan wordt de keuze voor DPD in ieder geval bewust gemaakt. Dank!

aanrader

Snelle en nette verzending. Goede koop. Aanrader

Odpowiedź od RaspberryStore

:-D Hartelijk dank voor uw review!

Oceniono na 5 z 5

Very cool owner of the business

Very cool owner of the business. We have been talking for a while. And now my project finally came into fruition. It is will be called Fuse PC and it is a solarpowered desktop PC or media center or anything you want to do with it. The owner helped me with a bunch of information. And I just like how everything works. Majors Probs! Business done right!

22 marca 2026

Odpowiedź od RaspberryStore

So good to hear it all worked out! Enjoy your Raspberry Pi!! Hope it will generate a lot of business!

Aanrader!

Zeer prettige winkel met concurrerende prijzen. Heb mailcontact met ze gehad mbt een vraag die ik had. Niet alleen de snelheid waarmee ik een antwoord kreeg, maar ook de mate van meedenken en proactieve behulpzaamheid was een zeer aangename verrassing voor me!

Odpowiedź od RaspberryStore

Heel hartelijk dank voor uw zeer positieve review! We proberen inderdaad snel en inhoudelijk mee te denken. Helaas lukt het niet altijd, maar we proberen het wel. Veel plezier met uw bestelling!

Snel verzonden

Snel verzonden

Odpowiedź od RaspberryStore

Hartelijk dank voor uw review! Het wordt zeer gewaardeerd!

Oceniono na 5 z 5

Bestelling netjes en snel bezorgd

Bestelling netjes en snel bezorgd. Deel moest retour. Ik moest wel zelf de verzemdkosten van de retour betalen maar dat ging ook vlekkeloos en geld was binnen no time op mijn rekening

19 stycznia 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od RaspberryStore

Dank voor uw review! Helaas moeten de retourkosten inderdaad door de klant zelf betaald worden. Hierin volgen we de richtlijnen van de Consumentenbond. Ben blij dat dit geen probleem was! Veel plezier met uw bestelling!

Excellent

Excellent ! A lot of choice, great price, the shipping and its communication are may be one the best i have see online.

I placed order late in the evening, realise i did mistake in adress. Send email straight away and around 1 am.

Customer support answered and corrected adress at 8am.
receive notification it is transferred to post nl at 10 am. Top!

The package a made with care and well protected

29 października 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od RaspberryStore

Thank you very much for your great review! You were quite on time with your address-change, so thank you for this! Enjoy your order!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej