RaskRask Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Meget professionel og tryg oplevelse. Keith er en erfaren massør der bearbejder musklerne nænsomt og fast under opvarmningen, han er god og hurtig til at finde problemet områderne hvor han intensiv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde i dag kl 12 besøg af Signe fra raskrask til 1 times massage i hjemmet og jeg må sige, at det var en FANTASTISK oplevelse. Hun er både hård og blød, finder de helt rigtige steder at smutte m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En fantastisk oplevelse. Helle er virkelig dygtig, og har en evne til at finde de ømme punkter og behandle dem effektivt. Hun tager godt fat på en professionel måde. Jeg føler mig afslappet og mindre... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Jeg følte mig så godt tilpas og taget godt hånd om, og Christian var både dygtig, nærværende og opmærksom på mine behov. Behandlingen var utrolig afslappende o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Masażysta
  2. również w kategorii:
  3. Dzienne spa
  4. Terapeuta – masaż sportowy

Napisane przez firmę

RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 177

Napisz recenzję

En virkelig positiv oplevelse

En virkelig positiv oplevelse. Nikolaj var god til at tage fat de rigtige steder. Kan klart anbefales

Hej Jette

Tusind tak for de søde ord! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Fantastisk 👍💆‍♀️

Movie

Mange tak for de 5 flotte stjerner!🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse!

Gry er utrolig dygtig

Gry er utrolig dygtig, og fik virkeligt løsnet op for de spændinger jeg havde i ryg, skuldre og nakke.

Hej Lars

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner! 🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik løsnet op for dine spændinger. Vi håber, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Professionel og dygtig massør

Divin gav en behagelig og grundig dybdegående massage. Divin er professionel, forstår dine ønsker og skaber nemt kontakt. Jeg giver Divin mine bedste anbefalinger.

19 listopada 2025

Hej Bente

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸 Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Divin. Din anbefaling betyder meget for os, og vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Dygtig og effektiv massage

Det var en rigtig god oplevelse og vil klart booke igen. Kan anbefale Ingeborg som er dygtig, rar og lyttende.

13 listopada 2025

Maria

Tusind tak for de søde ord og de 5 stjerner! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse med Ingeborg, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse.
Christian R er super dygtig og meget professionel.
Er der til tiden og deler gerne ud af sin erfaring og viden.

12 listopada 2025

Hej Rune

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre! 🌸 Vi er glade for, at du nød din behandling med Christian R. Vi håber, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Det var som at vågne efter en god nat…

Det var som at vågne efter en god nat søvn. Helt fantastisk.

Dorte

Mange tak for anmeldelsen!🌿 Dejligt at høre, at du havde en så god oplevelse. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Oceniono na 5 z 5

God til at fortælle lidt om hvad der…

God til at fortælle lidt om hvad der skulle ske og fremgangsmetoden. Dejlig massage.

Hej Lizzie

Tusind tak for den gode anmeldelse! 🌿
Vi er glade for, at du nød massagen, og vi ser frem til næste gang.

Oceniono na 5 z 5

Joyce is good at what she’s doing and…

Joyce is good at what she’s doing and has a very winning personality.

Hi Hans-Henrik

Thank you so much for your kind words! 💆‍♀️ We're happy to hear that you had a great experience, and we hope to help you again in the future.

Best regards,

Fuldstændigt fremragende

Fuldstændigt fremragende. Smerterne i ryggen er helt forsvundet.

5 listopada 2025

Hej Mikkel

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌿 Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at dine smerter er forsvundet. Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Kompetent og professionel udført…

Kompetent og professionel udført massage.

4 listopada 2025

Hej Ghita

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌸 Vi er glade for, at du nød massagen, og vi ser frem til næste gang.

En super god oplevelse

Har i dag haft besøg af Rolf.
En super god oplevelse.

4 listopada 2025

Hej Kim

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Rolf har givet dig en god behandling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Ryg behandling

God behandling i dybte og behandler der hvor problemet. Er

3 listopada 2025

Hej Pia

Mange tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Skønt at høre, at du havde en god oplevelse. Vi håber, næste behandling bliver lige så god 💆

God oplevelse

Benedikte er bare sød og effektiv.

31 października 2025

Rita

Tusind tak for de søde ord og 5 stjerner! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse med Benedikte, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Dygtig massør

Dejlig 1 times massage

30 października 2025

Hej Johanne

Mange tak for de flotte stjerner 🌸 Vi er glade for, at du nød massagen, og vi ser frem til næste gang.

Dygtig behandler - Nicolai A

God, professionel og utrolig behagelig

29 października 2025

Lucas

Mange tak for anmeldelsen og de flotte stjerner!🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Nicolai A.

Oceniono na 5 z 5

Marie var en helt fantastisk massør

Marie var en helt fantastisk massør, både menneskeligt og fagligt.
Punktlig, dygtig, nysgerrig på hendes klient og omhyggelig i arbejdet.
Meget mere end bare en massage, vil bestemt vende tilbage til Marie igen

25 października 2025

Hej Maja

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Marie har givet dig en god behandling.
Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige fået en behandling af Michala Kropsterapeut ved ManuVision.

Jeg har lige fået en behandling af Michala Kropsterapeut ved ManuVision.
Det er muligvis den bedste og mest effektive behandling jeg nogensinde har fået.
Michala er rar, rolig og meget dygtig indenfor sit område.

23 października 2025

Hej Sandra

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🌿
Vi er så glade for at høre, at du har haft en så god oplevelse med Michala. Din anbefaling betyder meget for os, og vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Oceniono na 5 z 5

Vi havde besøg af Søren til en par…

Vi havde besøg af Søren til en par massage! Søren var meget behagelig, og gav en god massage. Han fik fat i steder vi ikke vi var spændte. Søren kan klart anbefales!

25 października 2025

Hej Markus Emil

Mange tak for den dejlige anmeldelse! 🙏
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Søren, og vi håber, vi får mulighed for at hjælpe dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Hashem var virkelig dygtig og forstod…

Hashem var virkelig dygtig og forstod mit behov👍

24 października 2025

Kenneth

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner!🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Hashem.

Julie, RaskRask

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej