RaskRask Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Meget professionel og tryg oplevelse. Keith er en erfaren massør der bearbejder musklerne nænsomt og fast under opvarmningen, han er god og hurtig til at finde problemet områderne hvor han intensiv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde i dag kl 12 besøg af Signe fra raskrask til 1 times massage i hjemmet og jeg må sige, at det var en FANTASTISK oplevelse. Hun er både hård og blød, finder de helt rigtige steder at smutte m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En fantastisk oplevelse. Helle er virkelig dygtig, og har en evne til at finde de ømme punkter og behandle dem effektivt. Hun tager godt fat på en professionel måde. Jeg føler mig afslappet og mindre... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

1. Masażysta
  2. również w kategorii:
  3. Dzienne spa
  4. Terapeuta – masaż sportowy

Napisane przez firmę

RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 177

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Udmærket platform til hurtigt at finde…

Udmærket platform til hurtigt at finde gode massører til hjemmemassage.
Hjemmesiden er overskuelig, hvis man blot vil finde en massør inden for ens område og specifikt tidspunkt.

Jeg synes dog at den kunne være mere struktureret på andre punkter. Fx hvis man ønsker at sortere i behandlere, såsom uddannelse, køn, anmeldelser og priser.
P.t. er meget af info på forsiden i en lang tekst og når man klikker videre, stemmer info ikke overens. Forsøgte at finde den massør jeg brugte for at give en anmeldelse, men kunne ikke finde det. Under "se behandlere" kommer man direkte til adressebaseret booking, som ikke virker. Finder man behandler gennem forsiden, kan jeg ikke se hvor på deres profil at man kan give dem en anmeldelse.

8 czerwca 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din grundige og konstruktive anmeldelse 💙

Det er dejligt at høre, at du oplever RaskRask som en god og overskuelig platform til hurtigt at finde dygtige massører til hjemmemassage.

Vi sætter også stor pris på din feedback omkring sortering, behandlerprofiler og muligheden for at give en anmeldelse. Det er rigtig brugbart for os at få indblik i, hvor oplevelsen kan blive mere tydelig og struktureret.

Vi tager din feedback med videre, så vi kan se nærmere på, hvordan vi kan gøre det nemmere at finde den rette behandler og de relevante oplysninger.

Rigtig god sommer 🌞

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse fra start til…

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Jeg følte mig så godt tilpas og taget godt hånd om, og Christian var både dygtig, nærværende og opmærksom på mine behov. Behandlingen var utrolig afslappende og samtidig meget effektiv mod mine spændinger- ligesom sidste gang. Jeg har en følelse af fornyet energi og velvære. Kan varmt anbefales, og jeg glæder mig allerede til næste gang!

8 czerwca 2026

Hej Martha, 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med Christian, og at du både følte dig godt tilpas og taget godt hånd om.

Vi er også glade for, at behandlingen hjalp på dine spændinger og gav dig en følelse af fornyet energi og velvære 🧘

Oceniono na 5 z 5

Jeg har en virkelig dygtig Massør…

Jeg har en virkelig dygtig Massør Aviaja, som giver mig en fantastisk dybtgående rygmassage .
Hun kan absolut anbefales (:

28 maja 2026

Hej Liselotte 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det er skønt at høre, at du har en virkelig dygtig massør i Aviaja, og at du får en fantastisk dybdegående rygmassage.

Vi giver rosen videre til Aviaja ☀️

Mona er ubeskriveligt dygtigt

Mona er ubeskriveligt dygtigt. Hun finder problemerne og tager sig af dem. Kan kun anbefale hende.

5 czerwca 2026

Hej Susanne 😊

Tusind tak for anmeldelsen!
Det er skønt at høre, at Mona har kunne hjælpe dig så godt, og at du oplever hende som dygtig og grundig.
Vi giver rosen videre til Mona.

Dbh. Marius,

Oceniono na 1 z 5

Spild af tid og penge

Spild af tid og penge. Vælg et andet firma 💀💀💀💀💀

1 czerwca 2026

Hej Magnus,

Vi beklager selvfølgelig den kedelig oplevelse, du har haft med vores koncept.

Når man bestiller en massør forventer man selvfølgelig, at bookingen gennemføres, og vi kan kun tage det på vores skuldre, at massøren i sidste øjeblik måtte aflyse din tid.

Vi har taget en snak med massøren herom og taget skridt for, at det ikke sker igen. Derudover har vi refunderet dig det fulde beløb for bookingen du lavede.

Vi håber selvfølgelig, at du vil tage imod vores tilbud om at give os en ny chance med en anden massør.

Du er mere end velkommen til at besvare vores henvendelse, hvis det skulle være tilfældet.

De bedste hilsner, Albert Kirk Iversen
RaskRask.

Oceniono na 3 z 5

Fin massage d. 08.05.2026 med bløde og behagelige overgange under behandlingen.

Fin massage d. 08.05.2026 med bløde og behagelige overgange under behandlingen. Det var rigtig godt :)

Jeg kunne dog godt have ønsket, at han tog lidt mere fat – jeg prøvede at sige det et par gange undervejs. Han virkede en smule nervøs og stillede nogle lidt lange spørgsmål under behandlingen.
God massage - fik bestemt noget ud af den, men der er plads til forbedring.

8 maja 2026
Oceniono na 4 z 5

Dejlig krop massage

Jeg har lige haft en fantastisk oplevelse med en af jeres absolut bedste massør. Han havde så meget styr på min krop og mine muskler så man må helt klart sige her mand som havde styr på sit kran så jeg skal da helt sikkert have købt mig et klippekort det klarer vi i løbet af kort tid men for pokker hvor har min ryg det godt nu wow. Det er bare lækkert og nej det er meget bedre end i tror men jeg er desværre kun givet fire stjerner skal altid være plads til forbedring hav en god dag min ven “ Christian” The-Man. Han er en af hverdagens helte. Tak for god behandling

22 maja 2026

Virkelig god massage

Virkelig flink og rar, godt humør. Brugt Mads 2 gange nu og bestemt ikke sidste gang. Fantastisk og kompetent massage. De bedste anbefalinger herfra.

21 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Nemt at bestille og mange tider at…

Nemt at bestille og mange tider at vælge imellem. Virkelig dygtig massør, som rammer de ømme steder og løsner spændte muskler. Bogdan er yderst professionel og behagelig. Mine bedste anbefalinger til ham hvis du ønsker en virkelig god dybdegående bindevævsmassage.

5 maja 2026

Hej Line, 😊

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever det som nemt at booke, og at du har haft en god oplevelse med Bogdan. Vi giver selvfølgelig din ros videre til ham.

Tak for anbefalingen!

Super professionel, fantastisk massage

Helle H. Massør.
Super professionel, enorm sød og rar at snakke med, tog godt hensyn til mine ønsker og har løsnet godt op i kroppen. Bestiller gerne igen.

4 maja 2026

Hej Vickie 😊

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en så god oplevelse med Helle H, og at hun både har taget hensyn til dine ønsker og løsnet godt op i kroppen. Vi giver selvfølgelig din ros videre til hende.

Super professionel behandling.

Altid en god behandling 🙂

4 maja 2026

Hej Glenn 😊

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du altid får en god og professionel behandling hos os.

Dbh. Marius,

Oceniono na 5 z 5

Fået 2 gange massage grundet låst lænd…

Fået 2 gange massage grundet låst lænd og det har hjulpet.
Meget professionel og virkelig god behandler. Skal have booket en ny tid

1 maja 2026

Hej Trine, 😊

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at massagen har hjulpet på din lænd, og at du har haft en god oplevelse med behandleren.

Amazingly good

Helle is amazingly good! Fell asleep during my massage and next thing I knew was that the tension at the back of my shoulders towards my nape eased up. Highly recommend.

1 maja 2026

Hi Katherine 😊

Thank you so much for your review!

We’re very happy to hear that you had such a great experience with Helle – and that you were able to fully relax during the massage. We’ll be sure to pass on your kind words to her.

Thank you for the recommendation!

Best regards,

Oceniono na 5 z 5

Julien leverer bare den bedste massage…

Julien leverer bare den bedste massage hver gang. Altid præcis 0g fuld valuta for pengene

28 kwietnia 2026

Hej Jonhny, 😊

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse med Julien. Vi giver selvfølgelig din ros videre til ham.

RaskRask

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej