Har lige modtaget første smagekasse, og er positivt overrasket. Seks vine fra klassiske distrikter: Comtes BdB 2014 (en af mine favorit champagner), to hvide og en rød Bourgogne, en Brunello og en Nap... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rarewine members club giver mulighed for at få vine, som er sjældne og virkelig gode. Vinene varierer mellem både bobler, hvid, rød og rose. Og der medfølger en rigtig fin beskrivelse af både vinene... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Generally good, interesting wines. Deliveries can be improved, today quite complicated with home deliveries between 17-22, which makes planning difficult. Also, would like dual bottles of wine, just... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
RareWine Members’ Club is created for wine lovers who expect more from what goes into the glass. Our ambition is clear: to build the most ambitious wine club in the world. Not by making wine more complicated, but by giving members access to better wine experiences, stronger selections, and bottles they would not necessarily find — or be able to access — elsewhere. As a member, you receive a carefully curated tasting case every quarter, featuring six wines selected by RareWine’s own specialists. Each case is built around quality, character, variation, and genuine drinking pleasure. It may include great Champagne, classic Burgundy, serious Bordeaux, iconic Italian wines, or hidden gems from producers we believe in. But the tasting cases are only the beginning. Members also get access to an exclusive webshop with specially selected wines, attractive member prices, and the opportunity to stock up on favourites from previous cases. RareWine Members’ Club is part of RareWine — one of the world’s leading companies within fine wine and, at its core, a solid Danish merchant business built on trust, expertise, and long-term relationships. RareWine works every day with some of the most sought-after wines, producers, and markets in the world. That knowledge, access, and commercial strength are brought directly into Members’ Club. For you as a member, that means better bottles, sharper curation, and a wine universe with more depth than a standard subscription. RareWine Members’ Club is for those who love wine, value quality, and want something exceptional to look forward to — quarter after quarter.
Østre Havnepromenade 26, 5th. floor, 9000, Aalborg C, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Precis mottagit min tredje låda från Rare wines och överraskas varje gång över vilket bra innehåll det är. Vinerna är toppklass och priset är riktigt bra sett till vad man får. Mycket värde för pengarna. Det är lite som julafton varje gång lådan kommer. Jag är verkligen jättenöjd och rekommenderar denna tjänst varmt till alla vinälskare. Skål!

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Seriös hantering av vin som investering. Flera erbjudanden om vin både att dricka och att investera i.

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Godt spændende og varieret udvalg..

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Et godt og spændende koncept. Gode oplevelser og flinke mennesker - alt i alt en god oplevelse

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Det er altid spændende at se hvad der er i kvartals kassen og indtil nu er jeg ikke blevet skuffet.
Per Kofoed

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Fantastiska kombinationer av viner i hög kvalitet. Väldigt bra värde för pengarna. Ett måste för den som vill få möjlighet att prova nya viner som man annars kanske inte skulle köpa.

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Efter heftig reklame på mine solciale medier bukkede jeg under og tilmeldte mig rarewine members club abonnement service.
Jeg har nu fået 2 kasser, og det har været gode vine og jeg har været tilfreds med value-for-money indtil videre.
Min eneste anke er, at det godt kunne have været mere tydeligt, at den første kasse man bestiller/betaler for ikke tæller som en af kvartals-kasserne, og man derfor kan få en ny sendt relativt hurtigt.

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Fantastiske vine man modtager, og prisen finder man ikke andre steder. Alle vine kommer med en rigtig fin beskrivelse, og de er pakket godt ind når man modtager dem. En stor anbefaling herfra

Genialt koncept.
Jeg har indtil videre modtaget 4 kasser fra klubben og hver kasse har imponeret. Kvaliteten er super høj og pris/kvalitetsforholdet er helt i vinkel. Jeg glæder mig allerede til næste kasse.

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Högkvalité på vinerna, sjukt bra värde för pengarna och kul producenter. En mix av dricka nu och spara.
Bland det bästa jag gjort att skaffa en prenumeration med Rarewines. Jag har varit vinintresserade i 30 år.
Jonas

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Generally good, interesting wines. Deliveries can be improved, today quite complicated with home deliveries between 17-22, which makes planning difficult. Also, would like dual bottles of wine, just one is too few.
In addition, the wine world is very big, to get a membership focused on fewer countries and regions would be appreciated, I rather build depth in fewer regions than spreading out thinly across the world.

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Mycket hög kvalitet på vinerna. Lådorna för 4000:- är väl genomtänkta och blandat med viner som man kan dricka inom kort samt med ruskigt bra lagringskapacitet. Det är som julafton när dessa lådor kommer ❤️

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Alt virker perfekt og vi nyder vinen

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Altid spændende kasse, som hvis værdig hurtigt overstiger prisen
Glæder mig allerede til september 🍷

Odpowiedź od RareWine Members' Club
God formidling af niche/almindelig forekommende vine, som jeg som begynder får mere indsigt i. Jeg nyder at få RareWine´s kasse hvert kvartal som udvider mit syn på vine som jeg nødvendigvis ikke selv i første omgang ville gå efter.

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Vi får altid ekstra for pengene. Adgang til helt særlige slotte og marker.

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Fuld tilfreds med mit abonnement og høj servicegrad på kundeservicen. Klart anbefalingsværdigt

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Virkelig fine vine til prisen. Savner noget fra Piemonte, men ellers rigtig flotte vine. God value for money i pakkerne. Glæder mig altid til at modtage næste pakke. Jeg har modtaget mange gode champagner, hvide og røde fra Bourgogne og brunelloer…

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Hvis man går op i god vin, SKAL man være member her.
Det value man får for medlemskabet er næsten for godt til at være sandt 😆😍

Odpowiedź od RareWine Members' Club
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.