Informacje dotyczące firmy

3. Usługi SEO
  4. Projektant webowy
  5. Projektowanie stron WWW

Napisane przez firmę

Maak kennis met het team van Rankingpartner! We zijn een groep gepassioneerde professionals die gedreven worden door creativiteit, innovatie en resultaten. Samen streven wij er naar om onze klanten te helpen groeien en succes te behalen in de wereld van digitale marketing. Leer meer over wie wij zijn en wat we doen – we kijken ernaar uit om samen te werken met JOU! Onze historie Een bescheiden begin Vijf jaar geleden begonnen we met een klein, maar ambitieus idee: het optimaliseren van bedrijfspagina’s. We boden deze service aan voor een symbolisch bedrag om te ontdekken hoe goed we waren en om zoveel mogelijk ondernemers te helpen. Eerste succes en groei Onze aanpak bleek al snel succesvol. De resultaten spraken voor zich, en het vertrouwen van klanten groeide mee. Dit vormde de basis voor verdere groei en de uitbreiding van ons team. Uitbreiding van expertise We voegden een WordPress-developer en ervaren marketing specialisten toe aan het team. Zo konden we onze klanten breder en professioneler ondersteunen bij hun online groei. Van idee naar specialist Door trainingen, testen en praktijkervaring hebben we ons ontwikkeld tot een professioneel marketingbureau. Vandaag de dag zijn we trots op onze rol als specialist in online marketing.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Rankingpartner heeft mijn bedrijf echt…

Rankingpartner heeft mijn bedrijf echt naar een hoger niveau getild. Waar ik voorheen op een ZZP-uurloon werkte, heb ik nu een goedlopend bedrijf met structureel 6 tot 7 nieuwe aanvragen per week.
Wat ik vooral waardeer is dat ze doen wat ze beloven. Het contact is top: ze zijn altijd bereikbaar en schakelen direct als dat nodig is. Als je op zoek bent naar een partij die niet alleen praat over marketing, maar ook daadwerkelijk voor groei en resultaat zorgt, dan moet je bij hen zijn!

18 marca 2026

Betrouwbare partner

Ik werk inmiddels al jaren samen met Rankingpartner uit Almere voor het onderhoud van mijn website en ik ben daar nog steeds erg tevreden over. Ze werken snel, denken actief mee en zijn altijd goed bereikbaar. De communicatie verloopt prettig en de lijntjes zijn kort, waardoor dingen snel geregeld worden.

Wat ik vooral waardeer is dat ze niet alleen uitvoeren wat je vraagt, maar ook met eigen ideeën en oplossingen komen om de website beter te maken. Dat geeft vertrouwen en laat zien dat ze echt betrokken zijn.

Kortom: een betrouwbare partij die doet wat ze beloven en met wie het gewoon prettig samenwerken is. Zeker een aanrader!

9 marca 2026

Echt toppers

Echt toppers! Denken graag met je mee, en ik haal sinds ik met rankingpartner samenwerk veel klussen binnen! Chiel en het team zijn super! Ik wil Jan even uitlichten, echt een held.

Zeer tevreden

Nu al een tijd een samenwerking met Ranking. Tot heden 0 problemen.

Helderen communicatie. Afspraak is afspraak. Prijzen zijn marktconform.

Agenda loopt lekker vol.

Zeer en zeer tevreden. Ze bellen je maandelijks na om te bespreken en kijken wat ze voor je kunnen beteken.

Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden.

Kevin Botekt dak renovatie

Oceniono na 5 z 5

De énige marketing mannen die écht doen wat ze beloven!

Marketing ondersteuning dankzij de mannen van Rankingpartner, daar kan je 100% op bouwen. Snelle, heldere communicatie. Altijd verbeteren waar nodig en vooral duidelijk. Wat is haalbaar en wat niet.

Mijn bedrijf is inmiddels 5,5 jaar. Over de jaren menig andere marketing contracten getekend, risico’s genomen en loze beloftes geloofd. Het is helaas allemaal lulkoek geweest.

Ranking partner is voor mij de enige die écht resultaat levert. Elke euro investering waard geweest en werk wederom dit jaar met veel plezier samen.

Oceniono na 5 z 5

Super tevreden met de service van…

Super tevreden met de service van Rankingpartner voor mijn dakdekkers bedrijf! Binnen 4 maanden hebben zij mij stevig gevestigd in meerdere regio’s waar we allemaal nr1 posities hebben behaald op Google.

Wij zien een mooie toekomst tegemoet met Rankingpartner!

Vindbaarheid

Sinds c.a. 5 jaar heb ik een samenwerking met Ranking Partner. Één van mijn beste beslissingen in de afgelopen 5 jaar geweest om deze samenwerking te starten. Het is een heerlijk gevoel als masseur en ondernemer dat er een groot stuk uit mijn handen wordt genomen. De communicatie gaat heel vlot via de app en wordt meteen opgepakt.

Je moet wel geduld hebben en blijven investeren maar uiteindelijk met de tijd zie je het resultaat van hun werk daadwerkelijk in de aanvragen/boekingen in de agenda.

Klanten die zeggen: ik heb je gevonden op Google is het bewijs. Maar je moet zelf als ondernemer een goed product of dienst verlenen zodat klanten met een positieve ervaring de deur uitgaan en een review achterlaten.

Wij waren begonnen op Google Maps met Google mijn bedrijf, nu hebben zij een website gebouwt met veel aandacht en hebben meegedacht en werken aan de SEO op Google. Ik ben goed vindbaar. Ze hebben hun werk goed gedaan, nu ben ik aan de buurt.

Dank Chiel en aan de Team!🙏🏼

Topmensen

Topmensen, zeker een aanrader!
Ik ben zeer tevreden over hun service. Betrouwbaar, professioneel en altijd vriendelijk. Alles wordt duidelijk uitgelegd en netjes afgehandeld. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service!

5 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service en topkwaliteit!

Uitstekende service en topkwaliteit!
RankingPartner heeft onze website snel en professioneel opgeleverd. Ze denken goed mee, zijn makkelijk bereikbaar en leveren écht resultaat. Aanrader voor iedereen die een sterke online aanwezigheid wil!

22 lipca 2025

Odpowiedź od Rankingpartner

Bedankt voor de mooie review en het aanraden!

Oceniono na 5 z 5

Ik ben vanaf het begin bij…

Ik ben vanaf het begin bij rakingpartner en ben na 3 jaar inmiddels nog steeds erg tevreden. Onlangs hebben we samen gewerkt aan de nieuwe website. Het ziet er echt top uit. De mannen weten waar ze het over hebben en houden reinigen met punten waar je nog niet over na hebt gedacht. Heel tevreden, super bedankt

30 czerwca 2025

Odpowiedź od Rankingpartner

Bedankt voor je vertrouwen en de fijne samenwerking van de afgelopen jaren! We zijn blij dat je tevreden bent met de nieuwe website en het resultaat. We denken graag mee en het is mooi om te zien dat dat gewaardeerd wordt. Op naar nog veel meer mooie successen samen!

Oceniono na 5 z 5

Ik werk al geruime tijd samen met…

Ik werk al geruime tijd samen met Rankingpartner en ben erg tevreden over de samenwerking. Ze staan altijd klaar om te helpen wanneer ik ondersteuning nodig heb of vragen heb. Inmiddels hebben ze meerdere websites voor mij ontwikkeld en beheren ze ook mijn Google-bedrijfspagina.

De communicatie verloopt vlot en ze denken goed mee over de beste aanpak. Ik zou Rankingpartner dan ook zeker aanraden aan andere ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en betrokken marketingbureau.

18 grudnia 2024

Odpowiedź od Rankingpartner

Bedankt voor deze mooie review en de prettige samenwerking! We vinden het fijn om samen met jou te bouwen aan een sterke online aanwezigheid. Uiteraard blijven we ons inzetten om ook in de toekomst het maximale resultaat voor je te behalen!

Rankingspartner heeft onze…

Rankingspartner heeft onze bedrijfspagina in Dordrecht naar de top 3 op Google gebracht. We zijn zeer tevreden over Rankingspartner. Ook nu onze pagina in Alkmaar is door Rankingspartner naar de top 3 gebracht. Wij raden een ieder aan die zijn bedrijf in de regio naar de top wil hebben om een samenwerking aan te gaan met Rankingspartner
Top mensen. Autorijschool Jansen Alkmaar en Dordrecht.

27 czerwca 2025

Odpowiedź od Rankingpartner

Bedankt voor jullie mooie woorden en het vertrouwen in Rankingpartner! We zijn blij dat we zowel in Dordrecht als Alkmaar jullie bedrijfspagina naar de top 3 hebben mogen brengen. Succes met de verdere groei van Autorijschool Jansen en we blijven uiteraard klaarstaan om jullie online zichtbaarheid verder te versterken!

Oceniono na 5 z 5

Dankzij RankingPartners hebben we…

Dankzij RankingPartners hebben we aanzienlijk meer schilderwerk binnengehaald. Onze agenda zit inmiddels goed vol! We werken al jaren prettig samen en hopen dit nog lang te mogen voortzetten. Een betrouwbare partner waar je op kunt bouwen!

26 czerwca 2025

Hoi Cagla en Huseyin,

Bedankt voor de mooie review. We zijn erg blij dat we al zo lang voor jullie mogen werken. Op nog naar vele jaren!

Toppers

Eindelijk een bedrijf gevonden die woord houdt. Echt blij met ze!

26 czerwca 2025

Odpowiedź od Rankingpartner

Bedankt! We zijn ook blij om voor jou te mogen werken.

Rangkingpartner zijn Toppers

Ik ben zeer tevreden met Rangkingpartner hoe ze alles voor je regelen en top service!!
Zit nu al een paar jaar bij hun👍

25 czerwca 2025

Odpowiedź od Rankingpartner

Bedankt Ashwin voor de mooie review! hopelijk mogen we nog vele jaren voor je werken.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej