Ramblingrose Servies Recenzje

4,9

De bestelling. slechts één bordje, is snel en keurig uitgevoerd (dit laatste letterlijk, want het ging naar het nabije buitenland) Aan de verpakking was de grootste zorg besteed, zodat het fragiele vo... Zobacz więcej

Very well done packaging! The Item wont break, I think there was enough newspaper to cover 4 years worth of news, then on top of that the item was very thickly bubble wrapped. Came perfect, box looked... Zobacz więcej

Lieber Howard und liebe Ingeborg! Vielen Dank für euer wunderbares Geschirr! Wie immer war es sicher verpackt und mit einer persönlichen Grußkarte versehen! Vielen Dank Ich wünsche euch alles Gute und... Zobacz więcej

Me ha encantado encontrar esta tienda de Internet. Tienen una gran variedad de piezas de anticuario y de almoneda o vintage. El proceso de compra es muy fácil y rápido. Además las piezas llegaron rea... Zobacz więcej

1. Sklep z antykami
  2. Sztuka i antyki
  3. Sklep z rzeczami używanymi

Rambling Rose is een voortzetting van de vroegere Wheel of Time (web)winkel met het accent op oude en antieke serviezen en serviesdelen. Geboren uit passie voor de mooie dingen die er vroeger gemaakt zijn: spulletjes uit Grootmoeders tijd of zelfs nog eerder! Eigenlijk een uit de hand gelopen hobby, want verzamelen zit ons in het bloed. We richten ons voornamelijk op serviezen uit Nederland en België, maar ook uit Frankrijk, Duitsland of bijvoorbeeld Engeland. Zoek je een aanvulling op je servies, of ben je op zoek naar een compleet servies, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Doskonała

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 61

Napisz recenzję

Top bedrijf, aanrader

Bestelling heel snel verstuurd.
Je wordt continue op de hoogte gehouden en ongelofelijk goed verpakt.
Verder hele redelijke prijzen als je je servies wil uitbreiden.
Echt 10 sterren!

31 marca 2024

Keurige en snelle levering

Producten kwamen overeen met foto’s op de site. Pakket en artikelen waren keurig en veilig verpakt. Alles netjes en snel ontvangen.

26 lutego 2024

Ontzettend aardige verkopers

Ontzettend aardige verkopers! Voor vragen over de bestelling zijn ze makkelijk te contacten via tel./mail. Mijn 📦 werd heel zorgvuldig ingepakt bezorgd, klasse!

9 lutego 2024

Snelle levering

Snelle levering, ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van verzending. Het product was goed verpakt ivm breekbaarheid

3 lutego 2024

Great service

I broke my aunts mug on Thursday and bought a replacement. I got it fast and my aunt was pleased

31 stycznia 2024

Fijn bedrijf!

Ik had glazen besteld en die zijn heel zorgvuldig verpakt en verstuurd. Ik ben erg tevreden over mijn bestelling en over de service!

20 stycznia 2024

Zeer vriendelijke mensen

Zeer vriendelijke mensen. Ondanks zoekraken van bestelling is uiterste best gedaan om alsnog een goede bezorging te doen. Ook complimenten voor de verpakking!

12 stycznia 2024
Logo Ramblingrose Servies

Odpowiedź od Ramblingrose Servies

Graag gedaan. Het is voor beiden vervelend als er bij de bezorging wat fout gaat!

Perfect

Meerdere malen wat besteld. Altijd perfecte service.

14 stycznia 2024
Logo Ramblingrose Servies

Odpowiedź od Ramblingrose Servies

Wederom dank Peter. Veel plezier van je nieuwe aanwinsten!

Groot aanbod van mooie servies-stukken

Groot aanbod van mooie servies-stukken. Ik heb al enkele keren wat gekocht bij Rambling Rose en telkens was ik zeer tevreden over de vlotte verkoop, de conditie en verpakking van mijn bestelling, de correcte beschrijving en snelle verzending! Echt een top-winkel!

29 grudnia 2023

Excelente!

I'm very pleased with my purchase!
The goods were delivered very quickly. Everything was very good and carefully packed. The set is in excellent condition, as described on the store's website.
Great service! I recommend!

28 grudnia 2023

Prachtige borden besteld…

De artikelen waren fijn verpakt en zijn goed aangekomen.
Alleen de bezorgdienst communiceerde niet dat het pakket was gearriveerd bij het afhaalpunt, vandaar dat het pas na een paar dagen in mijn bezit was.

14 grudnia 2023