Jeg købte en ring fra RAHSTORM, og jeg er virkelig meget tilfreds. Ringen er meget smuk, elegant og i rigtig god kvalitet. Den er også meget fint og omhyggeligt lavet. Leveringen var meget hurtig... Zobacz więcej
Købte et Octa Nordic til mig og et sæt øreringe til konen og er virkelig overrasket over at man for den pris kan få så detaljeret og høj kvalitet! Ekstremt stilrent og behaligt at bruge til hverdag.... Zobacz więcej
Kanon service! Jeg skrev fordi jeg var i tvivl omkring størrelsen på en halskæde og fik svar indenfor 10 minutter🤩 Hurtig levering allerede dagen efter. 5 stjerner herfra!
Virkelig god kvalitet, smukke smykker og god kommunikation, i tilfælde af spørgsmål til produkterne
Rahström skaber ure og smykker i sterlingsølv, premium rustfrit stål og nøje udvalgte materialer. Hvert design er præget af nordisk enkelhed og tidløse detaljer — skabt til at blive båret år efter år
2300, København S, Dania
Hurtig levering og super god kvalitet! Jeg er så tilfreds med mit køb😍 Kan helt sikkert skrive under på, at jeg har fundet mit faste sted at købe smykker fremover!
5 flotte stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od RAHSTRÖM
Kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Hurtig levering og god service. Stor anbefaling fra mig

Odpowiedź od RAHSTRÖM