Lytterne har krav på at kende sandheden eller forholde sig til hvad der er rigtigt eller forkert og danne sig en mening om det er den rigtige sandhed! Og når Radio 24/7 i Danmarks mindste nyheder, væl... Zobacz więcej
Hvor er det inkompetent at lave en hjemmeside (online posten) hvor man laver fake news! Specielt når man er et brand som i forvejen bringer rigtige nyheder - det er da et selvmål af dimensioner p... Zobacz więcej
Radio 24/7 gør ting for dansk radio som ingen anden kanal gør - De gør mediet relevant. For mig, der var radio noget man accepterede kørte i bilen når man var med sine bedsteforældre, men takket være... Zobacz więcej
Fantastisk radio der giver dig indsigt. Med 24syv på radioen bliver selv den længste køretur spændende og den kedeligste køkkentjans oplysende. Kritisk journalistik når den er bedst. Folkets v... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Hold nu op hvor jeg savner den radio
Hold nu op hvor jeg savner den radio.
Fitness MK
24 spørgsmål
Cordua og Steno
Millionærklubben (med morgenbordet)
Morgenfladen
Det vi taler om
Og meget mere
Jeg bor i Jylland og har aldrig hørt mere vedkommende radio, så glem nu den der polarisering imellem kbh og Jylland; den findes kun på Christianborg.
Danmarks bedste taleradio
Danmarks bedste taleradio. Ingen kommer på højde med den.
24syv har sat nye standarder for…
24syv har sat nye standarder for taleradio og formidling af journalistik. Man fornemmer at der er exceptionelt dygtige medarbejdere fra yderst til inderst. Klart bedste radiokanal Danmark nogensinde har haft. Af hjertet tak for indsatsen.
Bedste radio Danmark nogensinde har…
Bedste radio Danmark nogensinde har haft, sørgeligt at politikkerne har lukket den under falske påskud. VLAK + DF + Soc Dem er alle skyldige i denne feje akt.
Uden tvivl Danmarks bedste taleradio
Uden tvivl Danmarks bedste taleradio.
Du er savnet ❤️
Så mange spændende programmer
Så mange spændende programmer, genial satire og dybdeborende journalister.
MIN kanal
MIN kanal, som jeg hørte dagen lang. Mit liv er ændret og blevet fattigere efter den katastrofale slagtning.
Den bedste taleradio!!
dejlig kritisk radio
Helt urimelig behandling af en…
Helt urimelig behandling af en veletableret radio kanal. Som i 8 år har vist sin styrke over det ganske land, med et stort fast lytterantal.
Vi er 500.000 lyttere
Vi er 500.000 lyttere, som ikke vil undvære vores radio.
Den bedste radio!
Den bedste radio!! Kritisk, sjov, overraskende og meget mere.
Savner min fantastiske radio.
Offer for egen succes
Nu har vi manglet radioen i 17 dage.
Jeg har været et par ture på R4dio og P1, men det er simpelthen for kedeligt og uden bid.
Radio24syv blev offer for sin egen succes. Vores politikere skulle skamme sig!
Så kære DF og Socialdemokraternetiet, jeg har en ting at sige til jer🍅
Den bedste radio der er produceret i…
Den bedste radio der er produceret i Danmark. Nedlagt af et inkompetent og i habilt nævn. Det første program jeg hørte var Skriftestolen med Mads Holger - men hold op en masse skarpe programmer, der kom med tiden. 70% af mit podcast feed lukkede med Radio24Syv.
Absolut den bedste radio der nogensinde…
Absolut den bedste radio der nogensinde har set dagens lys! Begavet, intelligent og nervepirrende satire der får en helt ud på kanten af stolen. Den er en gave der bliver ved med at give!!
Den bedste radio i dansk…
Den bedste radio i dansk radiohistorie!!!
Hvordan kan man give mindre end 5…
Hvordan kan man give mindre end 5 stjerner?
Altid berigende og lærende at lytte…
Altid berigende og lærende at lytte til. Nyheds relevans og skarpe vinkler, den bedste radio i danmark, da de mange magasin programmer gør os klogere, istedet for reklamer og ligegyldig musk, mere af det :-)