Wszystko w jak najlepszym porządku,szybkie i sprawne pozostawienie i odebranie bagaży.Przesympatyczny Pan z recepcji zaopiekował się naszymi walizkami i umieścił je w przygotowanym do tego pokoju zam... Zobacz więcej
Na plus ✅ uprzejmy personel, świetna lokalizacja oraz szeroki przedział godzinowy, w jakim można zostawić bagaż. Na minus📣 lekkie zgniecenie walizki. Ktoś postawił ciężką torbę na moją walizkę-... Zobacz więcej
Prawdopodobnie to kwestia algorytmu aplikacji jednak zmieniając preferowaną godzinę odbioru bagażu w pierwszej kolejności, a następnie preferowaną godzinę zostawienia bagażu - godzina odbioru automat... Zobacz więcej
Przechowalnia dziala 24 godziny na dobe i ma kilka dogodnych miejsce we Wroclawiu. Wybralismy przechowalnie blisko dworca glownego. Caly proces jest szybki i profesjonalny. Bagaz mozna odebrac w dowol... Zobacz więcej
Radical Storage - the world's luggage storage network! Find your closest luggage storage and enjoy your journey until the very end!
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Brak możliwości anulowania
Okazało się, że miejsce w którym istnieje przechowalnia (Dortmund) według opinii innych użytkowników na googlach może mieć pijaną obsługę i próbować oszustwa, a aplikacja Radical Storage nie daje możliwości anulowania rezerwacji (ani informacji o miejscu, które zostanie zarezerowane). Dlatego nie polecam, wpłacacie pieniądze w ciemno i do końca nie wiecie gdzie będziecie musieli zostawić bagaż. To nie dla mnie.

Odpowiedź od Radical Storage
Sympatyczna i pomocna obsługa.
Na stronie była informacja że punkt jest czynny od 8:30 do 21. My zarezerwowaliśmy na godzinę 11 a gdy dotarliśmy na miejsce wszystko było pozamykane. Właścicielka nie odbierała telefonu i pojawiała się dopiero przed 12

Dramat
Dramat, Scam… dwa razy kupowałem przechowalnie bagażu. Okazało się że na dwa punkty które kupiłem nie było żadnego. Zostaliśmy z torbami i stratą pieniędzy, gdyż odpowiedź supportu była, że odeślą pieniądze w ciągu tygodnia, mija już 3 tydzień pieniędzy nie ma. Nie polecam.

Oszuści
Po opłaceniu zamówienia na przechowanie 4 bagaży po przyjeździe na ustaloną godzinę lokal, w którym miały być rzekomo przechowane bagaże był zamknięty, po długim czasie oczekiwania oraz kilku powrotach do tego miejsca lokal w dalszym ciągu był zamknięty, względem czego zostałam zmuszona szukać i wypożyczyć inną skrytkę bagażową ponosząc przy tym dwukrotne koszty.
Karygodne! Proszę o natychmiastowy zwrot kosztów!

Odpowiedź od Radical Storage
ZAMKNIĘTE od 2:00 do 4:00 !!!!!
Kiosk był zamknięty na siestę mimo tego że pytałem Pani wyraźnie siesta SI/NO ? [No Siesta] dzięki temu ledwo co zdążyliśmy na prom z Bari.
INFORMACJA DLA KLIENTÓW KTÓREJ NIGDZIE NIE MA- zamknięte od 14:00 do 16:00
Bagaże bezpieczne, na drugiej zmianie sytuację wyratował Pan który mówił trochę po Angielsku, chociaż przeprosił.

Polecam.
Wszystko odbyło się perfekcyjnie. Polecam. To doskonała opcja.
Lokacja była zamknięta
Miejsce było zamknięte gdy zadzwoniłem na podany numer odpowiedział mi pan który nie rozumiał języka angielskiego.
Po zmarnowaniu masy czasu i braku kontaktu z suportem znalazłem inne miejsce lecz wszystko zajęło godzinę i spowodowało że spóźniłem się na spotkanie.

Miejsce było zamknięte
Miejsce było zamknięte, mimo wcześniejszej rezerwacji na miejscu nikogo nie było, pieniądze zostały zmarnowane, kontaktowałam się z supportem niestety nie miałam żadnych zdjęć na potwierdzenie tego, że było zamknięte i sytuacja nie została rozwiązana, na szczęście udało mi się znaleźć inną przechowywalnie, ale doprowadziło to do mojego spóźnienia się na szkolenie, które w dany dzień miałam odbywać

Miejsce nie wzbudza zaufania
Miejsce nie wzbudza zaufania, wydawanie bagaży "na oko/proszę sobie wybrać swój" bez jakiejkolwiek kontroli kodów. Obsługa wydaje się nie rozumieć w języku polskim.

Super usługa
Jestem bardzo zadowolona zarówno z usługi jak i sposobu jej rezerwacji.
Wszystko zgodnie z planem
Wszystko zgodnie z planem, w miłej atmosferze.
Super
Super! Aplikacja ma funkcje prowadzenia do miejsca przechowania bagażu. Wybrałam hotel, który łatwo można było znaleźć. Na recepcji zweryfikowałam się kodem QR i tak samo przy odbiorze. Nie było żadnego problemu. Wszystko jasne i wygodne.Polecam!
Super rozwiązanie
Super rozwiązanie, wszystko intuicyjne i bezproblemowe. Jedynie, co powinniście poprawić, to oznaczenie swoich punktów pozostawiania bagażu. Wystarczyła by naklejka na szybie czy drzwiach z Waszym logo, żeby łatwiej było znaleźć punkt.
Obsługa w punkcie
Obsługa w punkcie, gdzie zarezerwowałem i zapłaciłem w app Radical Storage nie obsłużyła mnie. Czekałem 15 minut, a obsługujący rozmawiał przez telefon na zapleczu. Nie zainteresował się, że czekam, aby zostawić mój bagaż. Zrezygnowałem z zostawienia bagazu w tym punkcie. Wysłałem e-maila do Radical Storage się o zwrot mojej wpłaty, bo miałem ubezpieczenie, ale proponują mi tylko zmianę lokalizacji oddania bagażu. Nie dajcie się nabrać na tą usługę

Odpowiedź od Radical Storage
Wszsytko poszlo bardzo sprawnie i…
Wszsytko poszlo bardzo sprawnie i szybko Przyszlam wczesniej przed podanym czasem i nie bylo problemu Bardzo polecam
Wszystko było tak jak planowałem
Wszystko było tak jak planowałem. Bagaż odstawiłem a potem odebrałem. Co tu więcej dodawać. Rozwiązanie bardzo dobre.